ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο “ΑΡΧΩΝ ΟΦΦΙΚΙΑΛΟΣ”. “ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ” – ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΜΩΣ Ο “ΣΩΤΗΡΑΣ” ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΟ 2020;; ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΟΔΡΑΣ

Με αέρα…Πατριαρχείου εμφανίστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Μετά την πρόσφατη χειροτονία του από τον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη σε «Άρχων Οφφικιάλο», ο γνωστός και μη εξαιρετέος λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, έκανε μία…έκτακτη εμφάνιση σήμερα στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μίλησε για το πόσο σημαντικοί είναι οι εμβολιασμοί των παιδιών ηλικίας άνω των 12 ετών ενώ αποκάλυψε μάλιστα πως και τα τρία του παιδιά εμβολιάστηκαν κατά του covid.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας πήρε τον λόγο στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για τον εμβολιασμό των νέων και σημείωσε πως ο ίδιος εκτιμά ότι «θα παίξει καταλυτικό ρόλο μαζί με τα άλλα μέτρα στον έλεγχο της επιδημίας και στην σταδιακή αυτορρύθμιση και συνέχιση της κοινωνικής ζωής».

«Θεωρώ ότι ο εμβολιασμός των παιδιών 12-17 θα παίξει καταλυτικό ρόλο μαζί με τα άλλα μέτρα στον έλεγχο της επιδημίας και στην σταδιακή αυτορύθμιση και συνέχιση της κοινωνικής ζωής. Και τα τρία παιδιά μου που είναι σε αυτές τις ηλικίες έχουν εμβολιαστεί», τόνισε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας που συμμετείχε σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Είμαστε σε μία εποχή όπου περίπου το 100% των στελεχών που κυκλοφορούν είναι η μετάλλαξη «Δ». Η επιστημονική μας ομάδα αναλύει όλες τις πληροφορίες που εισρέουν από το εξωτερικό. Φυσικά αυτή η υψηλή μεταδοτικότητα της μετάλλαξης «Δ» αφορά και τα παιδιά μας και για αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία τώρα που ανοίγουν τα σχολεία να τηρούνται τα μέτρα πρόληψης έναντι της διασποράς του ιού και στα σχολεία.

Μαθηματικές εκτιμήσεις υπολογίζουν ότι μπορεί να κατεβάσει κανείς την πιθανότητα διασποράς στα σχολεία κοντά στο 10% (πολύ σημαντική μείωση της διασποράς δηλαδή και περιορισμό της σε ένα πολύ μικρό ποσοστό παιδιών) με τη μάσκα, το testing και φυσικά ακόμα περισσότερο και με τον εμβολιασμό των ομάδων της οποίας αυτός συστήνεται».

Δείτε μετά το 3ο λεπτό:

Στο σημείο αυτό αξίζει να θυμίσουμε τι διατράνωνε σε απευθείας μετάδοση ο λοιμωξιολόγος το 2020 για τα παιδιά:

Τι σημαίνει ο τίτλος που αποδόθηκε στον Τσιόδρα;

Και για να λυθούν οι εύλογες απορίες, το Οικουμενικό Πατριαρχείο διατηρεί εδώ και πέντε αιώνες στο ακέραιο τους τίτλους που δίνονταν από τους ρωμαίους (βυζαντινούς) αυτοκράτορες και εξακολουθούν να αποτελούν μια ελάχιστη ένδειξη της τιμής, της αγάπης και του σεβασμού που τρέφει το Πατριαρχείο στους ανθρώπους αυτούς.

Όλα τα πατριαρχεία διαθέτουν τους δικούς τους Άρχοντες και αποδίδουν ειδικά παράσημα, τα λεγόμενα οφφίκια (εκκλησιαστικοί τιμητικοί τίτλοι), σε προσωπικότητες οι οποίες εργάζονται για το…καλό της Εκκλησίας και της ανθρωπότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Νδ θελατε παπαρες ραγιαδες νεοελληνες ,φατε καπιταλισμο τωρα

  2. Τι εγινε ρε σωτηρακη και ξαναεμφανιστηκες απ το ποθενα τελειωσαν τα λεφτα παλι?

  3. Ένα έχω να σας πω η αυτοκρατοριες φλεγοντε ο πουτιν προχτές ψυφησε να παραμείνει μέχρι το 34 προσεχτε μην ψηφίσει και ο Μητσοτάκης κανένα νόμο εάν σπάσει η Βραζιλία σε αυτοκρατορία δηλαδή γίνει η Τουρκία έχει γονατίσει

  4. Δεν μπορεί να έχει αυτήν την δύναμη η Σερβία,,,,,,δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή συμφέροντα πολύ μεγάλα πρόσωπα δημοσίευση και απο Ελλάδα ή Βραζιλία φλέγεται ο αυτοκρατορς είναι ο πεδρο με ρίζες από Τσεχία Βοημία λένε αυτός την έκανε αυτοκρατορία και υπερδύναμη

  5. Τρέχω να εμβολιαστω αφού το λένε αυτοί που δεν ανήκουν σε καμμιά σέχτα,ολο….κάτι θα ξέρουν.

  6. καλα ρε παρλαπιπα επιστημονα της οκας εσυ δεν ελεγες οτι τα παιδια δεν κινδυνευουν ? τωρα λες αλλα ? καλα κρακ παιρνεις? μας ελεγες οτι οι μασκες δεν προστατευουν αλλα μετα το αλλαξες και αυτο (μιζα απο μασκες) μετα δεν χρειαζονται τα παιδια εμβολιο μετα (μιζες απο τα μπολια) κοκ αν εσεις εκει ειστε επιστημονες εγω ειμαι κοσμοναυτης

  7. Τα ευρήματα που ανακαλύφθηκε Μεξικό δείχνουν ότι η Λατινικη Αμερική είχε κατοικήθηκε από Ρωμαίους πριν το χριστιανισμό 150 τάφοι ανακαλύφθηκαν 150 tumbas halladas en Autun, revelan su pasado protocristiano y revelan la vibrante vida de la vivitas romana en el siglo III de nuestra era.

  8. Να πας να γ@μ!θεία μ@ν@πανο. Να εμβολιασεις τα μπ@στ@ρδα σου.

  9. Εισαι περισσότερο σιχαμένος και απο τον Χαρδαλια . Ενα ψοφίμι που το παιζει το καλο παιδί , ο καλος οικογενειάρχης , ο θρήσκος . ..Ενα σκουπίδι είσαι τσιόρδα άπλυτε@

  10. άρχων Ofimalacius , major psychopathius. imperator klapsomunius.
    ΝΑ τα χώσει στα 7του παιδιά.

  11. Θα πας φυλακή τυχοδιώκτη Άρχων Οφφικίαλε και κάτι μου λέει ότι δεν θα είσαι με τους VIP

  12. Η Βραζιλία αυτές της ημέρες είναι έκρυθμη πολύ μεγάλες διαδηλώσεις συγκλονιζουν τον τόπο υπάρχει περίπτωση να χυθεί πολύ αίμα όλα τα μέσα είναι στραμενα επάνω της δεν θέλουν τον μπολ σόναρ,,,La situación en Brasil trae a la memoria la invasión en enero pasado del Capitolio de Estados Unidos, por partidarios del entonces presidente Donald Trump.

  13. Άιντε ρε κομπογιαννίτες όλοι σας. Λαμόγια ε λαμόγια.

  14. «καί διελεύσομαι ἐν γῇ Αἰγύπτῳ ἐν τῇ νυκτὶ ταύτῃ καὶ πατάξω πᾶν πρωτότοκον ἐν γῇ Αἰγύπτῳ
    ἀπὸ ἀνθρώπου ἕως κτήνους καὶ
    ἐν πᾶσι τοῖς θεοῖς τῶν Αἰγυπτίων ποιήσω τὴν ἐκδίκησιν· ἐγὼ Κύριος.
    καὶ ἔσται τὸ αἷμα ὑμῖν ἐν σημείῳ ἐπὶ τῶν οἰκιῶν,
    ἐν αἷς ὑμεῖς ἐστε ἐκεῖ, καὶ ὄψομαι τὸ αἷμα καὶ σκεπάσω ὑμᾶς,
    καὶ οὐκ ἔσται ἐν ὑμῖν πληγὴ τοῦ ἐκτριβῆναι, ὅταν παίω ἐν γῇ Αἰγύπτῳ.»

  15. Σαν δεν ντρέπεται εκτός από γιατρός είναι υποτίθεται και θεοσεβούμενος !
    Καταπάτησε 2 όρκους και κοιμάται ήσυχος!

  16. Εμεις τα ξέραμε οτι ολο αυτο ειναι σχέδιο απο την αρχη που εμφανίστηκε,τα ζαβα που βλεπουν ειδησεις φταινε και λενε πω.. πω ..600 κρουσματα σημερα…

  17. Οι Ταλιμπάν είναι νήπια μπροστά σε αυτά τα ανεπτυγμένα δυτικά σπουδαγμένα δίποδα……

  18. βρε βλακα βρε πανιβλακα τι μας λες τωρα ρε ηλιθιε τι εκανες στα ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ
    E,,,,και,,,Eγω πρειπει να κανω το ιδιο στα δικα μου;

  19. κρατικοδίαιτα καρτούν που το παίζουν “επιστήμονες”

  20. Πάρε το οφιτσιαλο σου και βάλτο εκεί που σου αρέσει. Δεν έχεις επιστημονική γνώση, από την πρώτη στιγμή που άκουσα τι αρλουμπες ξεφουρνιζες για τους παππούδες με δάκρυα Μάρθας Βούρτση και δεν ήξερες εάν θα έρθει δεύτερο κύμα ή όχι… είχες και έχεις άγνοια για το τι είναι αυτό που ζήσαμε, σε στάθμη επικινδυνότητας μια παραλλαγή της κοινής γρίπης που ζούμε σε εποχικά κύματα χιλιάδες χρόνια συμβιωτικα και δεν έχουμε πάθει κάτι ως είδος. Χειραγώγηση και υποκρισία, Σωτήρη…αχ Σωτήρη

  21. Εμβολίασε πρώτα τα δικα σου λεχρίτη και βλεπουμε

  22. Ναι στο εμβόλιο πρέπει να το κάνει ο κόσμος άμεσα και τα παιδιά και να σταματήσει να διαβάζει αθρα που λένε ψέματα ή δεν ισχύουν ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΚΥΡΙΕ ΧΙΕ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΟΥ

  23. Ο άρχων οφφικιάλος δεν μας αποκαλύπτει καλύτερα και τον πραγματικό του άρχοντα για να ξεδιαλύνουν τα θέματα.

Comments are closed.