ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ REVENGE PORN ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ! “ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ!

Κοινοποίηση:
PORN

Μετά την υπόθεση της 20χρονης Φαίης από την Πιερία ένα ακόμη από τις δεκάδες θύματα revenge porn μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και αποκάλυψε την τραυματική της εμπειρία που την οδήγησε σε ένα μεγάλο αδιέξοδο από το οποίο ωστόσο κατάφερε και βγήκε.

«Ή να αυτοκτονήσεις ή να προχωρήσεις μπορείς κι εγώ έκανα το δεύτερο», ανέφερε αρχικά το θύμα της υπόθεσης.

Έχει μηνύσει τρεις φορές τον άνθρωπο που βάλθηκε να της κάνει κόλαση τη ζωή και ο οποίος ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος.

«Ακόμα είναι δύσκολο, απλά τώρα μπορείς να το διαχειριστείς, όχι πάντα όμως».

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια με ένα αίτημα φιλίας που της έστειλε στο Facebook.

«Ένα πολύ όμορφο παιδί. Δε φαινόταν ψεύτικος», ανέφερε το θύμα.

Στην αρχή συνομιλούσαν και απέκτησαν κάποια οικειότητα μεταξύ τους. Η νεαρή κοπέλα τον εμπιστεύτηκε και άρχισε να στέλνει πιο προσωπικές φωτογραφίες στον άγνωστο νέο που έλεγε ότι ζούσε στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια ξεκίνησε να ανησυχεί όταν συνειδητοποίησε πως ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλούσε απέφευγε με κάθε τρόπο τη συνάντηση. «Τρεις φορές του είπα να βρεθούμε από κοντά και εκείνος εξαφανιζόταν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Μόλις είδα ότι αποφεύγει την επαφή από κοντά, κατάλαβα ότι πρέπει να το κόψω. Τότε ξεκίνησε ο εκβιασμός».

«Έστελνε στους φίλους μου γυμνές φωτογραφίες»
Από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε το μαρτύριο για τη νεαρή γυναίκα. Ο δράστης επί τρεις τουλάχιστον εβδομάδες της ζητούσε μέσα από ψεύτικα προφίλ νέες ροζ φωτογραφίες, απειλώντας την παράλληλα ως αν δεν το κάνει θα διαρρεύσει αυτές που είχε ήδη στην κατοχή του.

«Συνέχιζα να στέλνω. “Θα δημιουργήσω προφίλ με το όνομά σου και θα τις στέλνω στις αδελφές σου”. Οι αδελφές μου πήγαιναν δημοτικό. Μόλις έπαιρνε αυτό που ήθελε, έλεγε δεν θα το ξανακάνει και το ξαναέκανε».

Το θύμα μίλησε στη μητέρα της και αμέσως προχώρησαν σε καταγγελία στο Α.Τ. Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο εκεί ήρθε αντιμέτωπη με δεύτερο σοκ καθώς ο άνθρωπος ο οποίος κατήγγειλε στην αστυνομία και με τον οποίον δήθεν συνομιλούσε τόσο καιρό, δεν είχε καμία απολύτως ανάμειξη.

Εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι όπως εκείνη έτσι και αυτός ήταν θύμα της πλεκτάνης καθώς ο επιτήδειος είχε σφετεριστεί τη ζωή, τις φωτογραφίες και το όνομά του.

Παρά τις αρχικές του διαβεβαιώσεις πως δε θα το ξανακάνει, ο επιτήδειος συνέχισε να την εκβιάζει με γυμνές φωτογραφίες μέσα από ψεύτικα προφίλ και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εκβιάζουν τα κορίτσια μας, ξύλο σε ολους αυτους και φυλακή

  2. Και περιμενετε δικαιοσυνη ? χα χα χα .Εγω προτεινω να κοψετε τις μηνυσεις και να αγορασετε κουμπουρια γιατι θα τα χρειαστειτε.

  3. ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣΑ ΕΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΛΑΙΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!

    1. Δυστυχώς.Η νέοι πια ξημεροβραδιαζονται με τα φεισμπουκ και ειδικά οι κοπέλες.Και στη τουαλέτα με το κινητό πανε

  4. η δικαιοσυνη ειναι οντως τυφλη στην προκειμενη περιπτωση.

  5. Στο φβ δε παίζει να κάνεις λογαριασμούς αβέρτα γιατί το βρίσκουν και δε σε αφήνουν. Ζητάνε τηλέφωνα και ταυτότητα. Εχουν άλλους αλγόριθμους πλεον.
    Αυτή θα του ζήταγε ραντεβού με λεφτά και για αυτό του έστελνε φωτογραφίες.
    Τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε. Καλός μαλάκας και αυτός αλλά όιχι αυτά που λέει το μπαζάκι.

  6. Τι να πω, πως κατάντησε έτσι η κοινωνία μας…. Αντί να βγουν έξω τα παιδιά μας, να φλερτάρουν και να περάσουν όμορφα με αυτό το συναίσθημα της αναμονής για ένα τηλέφωνο ένα μήνυμα….. Όλα μέσω εφαρμογών ακόμα και το Κοκό εάν μπορούσαν από εκεί θα το έκαναν….
    Εν το μεταξύ τα σημερινά παιδιά είναι πιο έξυπνα από τις παλαιότερες δεκαετίες….

  7. Kαλό ξεκωλάκι κι’ εσύ… Αντί να είσαι σοβαρή, έψαχνες γαμήσια με τον καθένα.

Comments are closed.