“ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ”. 2η ΜΕΡΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΡΟΜΟΙ. ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Image3 (9)

Μετά την πτώση του μπαλκονιού στο Χαλάνδρι το πρωί της Παρασκευής, άλλο ένα παρόμοιο επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε στη Μεταμόρφωση το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Σύμφωνα με τον ANT1, μπαλκόνι έπεσε στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως συνέβη λόγω διάβρωσης του από τον όγκο του νερού που έριξε στην περιοχή.

Ευτυχώς, δε σημειώθηκαν τραυματισμοί, καθώς από τύχη εκείνη τη στιγμή δεν πέρναγε κάποιος άνθρωπος από κάτω.

Καιρός – Χαλάνδρι: Υποχώρησε το οδόστρωμα – Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Παπανικολή

Η Αττική μετράει ακόμη πληγές από την κακοκαιρία Μπάλλος καθώς στο Χαλάνδρι υποχώρησε το οδόστρωμα.
Έχει ήδη διακοπή η κυκλοφορία στην οδό Παπανικολή στο ρεύμα προς Χαλάνδρι από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ζαν Μωρεάς λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Διάχυτος ο θυμός!!!

Δεν βρέχει πρώτη φορά στην Αττική! Μάνδρα, Ελευσίνα, Κινέτα, Περιστέρι, και άλλες περιοχές έχουν χτυπηθεί ξανά και ξανά! Όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις, οι Περιφερειακές Διοικήσεις, οι δήμοι δεν φρόντισαν να γίνουν τα αναγκαία αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα, σε πολλές περιπτώσεις ούτε καν να καθαριστούν τα φρεάτια των δρόμων.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση επιβάλλει τα εμβόλια και ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ στους πολίτες που δεν θέλουν να εμβολιαστούν!!

 Έργα κρίσιμα για την ζωή μας, όπως τα αντιπλημμυρικά, δεν θεωρούνται επιλέξιμα, δεν χρηματοδοτούνται από το πολυδιαφημισμένο ταμείο ανάκαμψης της κυβέρνησης, μένουν στα χαρτιά, ενώ αντιθέτως προωθούνται έγρα πράσινης «φτώχειας»! Την ίδια ώρα οι αυτοκινητόδρομοι, με τα διόδια, περατώνονται σε χρόνο μηδέν.

Κάτοικοι στην Μάντρα δεν άντεξαν και «εκτόξευσαν» ξανά το γνωστό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού!

Σκηνές που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους εκτυλίχθηκαν στην παλιά λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν, εξαιτίας της κακοκαιρίας, λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Βούλα εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα, με τους επιβάτες να σχηματίζουν ανθρώπινη «αλυσίδα», προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο με ασφάλεια.

Το νερό κάλυψε σχεδόν ολόκληρο το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να φαίνεται μόνο η οροφή του, καθώς η στάθμη των υδάτων ανέβαινε.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ:

Νότια Εύβοια. Πυροσβέστες έσωσαν με αυτοθυσία οικογένεια τουριστών. Δείτε το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο Μιζοτακης φαινεται οτι εχει τασεις “πολιτικης αυτοκτονιας” αρκει να φερει σε περας τις εντολες της γερμανικης μποτας! Το ιδιο εκανε κι ο Αλεκθης κι ο Τονυ κι ο Χοντρος οταν ηταν πορδιπουργοι! Αυτο προβληματιζει σε σχεση με τις εξελιξεις με τη γειτονα χωρα οσον αφορα την επι μακρον υποθηκευμενη πατριδα μας! Τωρα αφηστε το καθε βλακα βασιλακοπουλο που λεγεται και καθηγητης πανεπιστημιου σαν τη μπαζιανα και τη παζαιτη να μας πρηζουνε τα ουμπαλα με το μικροβιο του συναχιου που λεγεται κοροναιος! Σε βρηκε αδυναμο γινεται πνευμονια πιο αδυναμο σε σκοτωνει!

  2. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΑΦΓΑΝΩΝ, ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ , ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΝΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΔΩ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ(?) ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ. ΑΘΕΟΙ, ΚΑΙ ΟΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.

    1. Φίλε η Ελλάδα έχει ήδη καταντήσει ένα βόθρος! Όσοι έφυγαν από εκεί σώθηκαν.

  3. Μετα την ασεβεια του Μητσοτακη απεναντι στο Θεο
    με το κλεισιμο των Εκκλησιων,την απαγορεψει της θειας λειτουργιας ,
    την απαγορεψητης Αναστασεως την καθορισμενη ημερα και ωρα,
    την απαγορεψη του Αγιασμου των υδατων τα φωτα.
    την απαγορευσει λειτανιας των Αγιων εικονων και λειψανων
    Αλλα την θριαμβευτικη πομπη του ξοανου της Αμαν,
    του ειδολου, δηλ,την πομπη δαιμονιων
    εξαντλησε τη μακροθυμια οχι μονον του Θεου
    αλλα επαναστατησε και η ιδια η φυση
    η βροχη εγινε καταρακτης και κοντευει να πνιξει ολη την Ελλαδα
    συεται ολη η Κρητη ασταματητα και οχι μονον.
    Αν δεν υπαρξει μετανοια απο κληρο και λαο και αρχοντες
    το κακο θα παει στο χειροτερο
    απο το οποιο ουτε οι αρχοντες θα γλυτωσουν,αν και καυχοντε και υπεραιροντε οτι εχουν ισχυ
    και μπορουν να κανουν οτι θελουν ,δεν προκειται να σωθουν απο την οργη του Θεου.

    1. Αδερφέ, όταν ήσουν μικρός ο πνευματικός των γονέων σου τους είχε πείσει ότι το σχολείο είναι σατανικό και η ορθογραφία σχέδιο του Εξαποδω;

  4. Ρε τους άμπαλλους και τώρα θέλουν σε δικούς τους εργολάβους τα αντιπλημμυρικά αλλά που να προλάβουν.

  5. δεν γταιει ο μητσοτακης και ο καθε μητσοτακης για ολα ευθυνονται τα προβατα που ψηφιζουν τον μητσοτακη και τον καθε μητσοτακη και τους δημαρχεους που ειναι ολοι τους ξεφτυλισμενοι δεστε στην αθηνα πως την καταντησε ο ηλιθιος με τις μαλακιες του βρωμαει ολο το κεντρο και φυσικα θα ξεσπασει και χολερα με τους επενδυτες που εχουν μαζεψει και αφοδευουν οπου βρουν οπως και να το κανουμε μια ζωη τους ιδιους απατεωνες ψηφιζει ο ηλιθιος αυτος λαος

  6. Τώρα μη το παρακάνουμε, σα κάποιον που έβρεχε και καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να σταματήσει και του έφταιγε ο Μητσοτάκης. Αν πέφτουν μπαλκόνια, η αν κλείνουν με τσιμέντα τα ρέματα και πλημμυρίζουν δε φταίει ο Μητσοτάκης.

  7. 55%βιομηχανίες Μάνδρα η Ελευσίνα χρεωνετε μόνο Λάτση ναυπηγεία και χαλυβουργικη Τιτάν αν και το μεγάλο Βοιωτία όλα τα άλλα μη ρυπογόνα 20 ατόμων τα υπόλοιπα είναι Ασπροπύργου απλά εδώ ήταν εργατικά κέντρα τράπεζες εμπορικά κλπ

  8. όταν με το καλό γίνει πρωθυπουργός ο Λιάκος, όχι μπαλκόνια δε θα πέφτουν ούτε καρφίτσα δε θα πέφτει!

    1. για τις πλυμηρες ναι για τα μπαλκονια φταιει ο εργολαβος που εχτισε τα σπιτια μηπως δεν ειχε βαλει λουκια?

  9. Χρησιμοποιειτε ανεπιτρεπτες εκφρασεις! Το “αξιοτιμε κ.πρωθυπουργε” της επιστολης του κ.Χιου θα πιστεψουμε η το Μητσοτακη……..γ….?
    Βλεπω ο Αλεκθης ειναι στο απυροβλητο! Να λεμε και Βενιζελο ΓΑΠ Σαμαρα…. γ…..οσαστε! Ας ειμαστε λιγο…. αντικειμενικοι παρακαλω!

Comments are closed.