“ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ” – ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
patra2

Στις 2 το μεσημέρι ξεκινά η μεγάλη παράλεση του Πατρινού Καρναβαλιού με τη συμμετοχή πάνω από 50 χιλιάδων καρναβαλιστών!

Οι καρναβαλοδρομείς του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 έχουν ήδη ξεκινήσει από το βράδυ του Σαββάτου να συμπαρασύρουν Πατρινούς και επισκέπτες ανεξαρτήτου ηλικίας σε ένα πρωτόγνωρο ξεφάντωμα μεταμορφώνοντας την πόλη όλη σε ατέλειωτο πεδίο χαράς, νεανικής ορμής, εξωστρέφειας και διασκέδασης.

Για τις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 139 πληρώματα ή συνεργασίες πληρωμάτων (139 διαφορετικές στολές) και αναμένεται να παρελάσουν πάνω από 50.000 καρναβαλιστές ξεπερνώντας φέτος κάθε προηγούμενο.

Στη Μεγάλη Παρέλαση προπορεύονται τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου κι ακολουθούν τα πληρώματα με τα άρματα και τις κατασκευές τους. Ένα εντυπωσιακό πανόραμα χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης, δημιουργίας και συμμετοχής που μεταμορφώνει την πόλη δίνοντας ατμόσφαιρα γενικευμένης γιορτής.

Δείτε εδώ ΒΙΝΤΕΟ

 Η Δημοτική Μουσική στη κορυφή της παρέλασης της Κυριακής θα ακολουθείται από τα άρματα του Δήμου: «Προπομπός», «Βασιλιάς Καρνάβαλος», άρμα Βασίλισσας με την Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 Κατερίνα Βενέρη Σιούλη, Άνθινο Άρμα με τη Βασίλισσα των τριών προηγούμενων διοργανώσεω που δεν είχε πραγματοποιηθεί παρέλαση, Μαρία Κυριακοπούλου, «Imagine», «Hell Oil», «Rabbit Test Show», «Facebook», τα άρματα του Καρναβαλιού των Μικρών: «Ιγκουάνα», «Φεγγάρι», «Καρναβαλάκος», «Μάγισσα» (άρμα Αιμοδοσίας), «Σκυλάκι», «Σαρανταποδαρούσα» και «Τζιτζίκι».

Στο τέλος της μεγάλης παρέλασης της Κυριακής θα παρελάσουν επίσης τέσσερα άρματα και ένα βαγονέτο του σοκολατοπόλεμου, με τις σοκολατορίψεις να συνεχίσουν το αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου παραδοσιακό έθιμο γλυκαίνοντας τους θεατές σε πεζοδρόμια, μπαλκόνια της Κορίνθου και στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Η αυλαία του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού θα πέσει στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής στο Μόλο Αγίου Νικολάου όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης με το ροκ συγκρότημα 15 50 μιας και η επιτυχημένη ροκ μπάντα που μάλιστα έβγαλε και ένα νέο κομμάτι το «Πάτρα Ζω στον έρωτα σου».

Όμως και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κούλης από το Πατρινό καρναβάλι.

Σε αντικυβερνητική διαδήλωση μετατράπηκε το Καρναβάλι της Πάτρας, λίγο πριν από τις εκλογές. 

Χιλιάδες νέοι τραγουδούσαν το γνωστό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη, δίνοντας μια μικρή πρόγευση του τι πρόκειται να ακολουθήσει στις εκλογές.

Tα βίντεο που δημοσίευσαν χρήστες στα social media είναι ενδεικτικά του παλμού της παρέλασης και του τεράστιου πλήθους που συγκεντρώθηκε για να την απολαύσει:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 στην πλατεία του Λιμανιού ο Χορός των
«Σκλαραίων» σε επιμέλεια Νίκου Ζωργιού. Μια μεγάλη φωτιά άναψε στην πλατεία και γύρω άρχισαν να χορεύουν μασκοφορεμένοι. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας , ο αντιδήμαρχος κ. Τσουκαλάς και οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτης και κ. Παπαθανάσης.

Δείτε βίντεο

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Τα καρναβαλια ειναι χαμηλου επιπεδου.και κατι ακομα,χθες δεν ηταν αποκριες,που το βρηκατε αυτο;;;χθες ηταν Κυριακη της Τυρινης.

  2. Αντί να χαίρονται που τους έχει ταράξει στα επιδόματα, γεμάτοι οι δρόμοι τα μαγαζιά και ο Έλληνας γεμίζει το ντεπόζιτο καύσιμα τον βρίζουν. Καλά σας κάνει αν σας βάζει φόρους. Δώσε πόνο.

  3. Δυστυχώς αδέλφια έχουμε μπλέξει άσχημα με αυτούς τούς αλήτες,με το μαλακό δέν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση , ΚΑΛΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ

  4. ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ,
    ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΘΕΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ… ΞΕΣΚΑΝΕ ΣΕ ΧΟΡΟΥΣ, ΓΛΕΝΤΙΑ, ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΚΑΙ Κ@Λ@ΚΑΡΝΑΒΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΏΡΑΣ!…
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕ ΛΕΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑΡΑ!…
    ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΛΑΟΣ!…

  5. Οι παιδοβιαστες της ΝΔ έχουν καταστρεψει τη χώρα. Πληρότητα και @@ καπαμα… Πηγαινει 15 ο μήνας και τα μετράμε για να πάμε σουπερ μάρκετ, κατα τα αλλά για τα ψεκασμενα βοθροκαναλα φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία..

  6. Η Ελλάς είναι ένας βόθρος με κιναιδους κ παιδεραστές. προδότες και πολίτες με χαμηλή νοημοσύνη και απόγονους τουρκαλβανων και Αράβων.
    σας αξίζουν οι γεωργιαδηδες και οι τσιπρες και οι κουτσουμπες.
    Γυφτοελληνεζοι υπανθρωποι
    Υγ:σας κυβερνανε όπως όλη την Δύση οι εβραιοι και σεις τους γλειφετε τις περιτομες.
    Ο Χίτλερ είχε δικιο
    να περασει το σχόλιο και οποίο έχει πρόβλημα να του το λύσω οριστικά.

  7. Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.Πεστε καί ένα ευχαριστώ πού όλα τα μαγαζιά είναι γεμάτα,οι προορισμοί στο 100%,οι δρόμοι όλοι μποτιλιάρισμενοι καί σέ όλες τις δουλειές ζητάνε εργαζόμενους.

  8. Θα σου’λεγα τι θα επέτρεπε ο Κούλης! Μέσα στα σπίτια με μάσκες θα ήμασταν…

  9. μαζι με την οικογενεια του εθνοπροδοτη τσιπρα και της σταλινάρας τσουμπούμπα πρεπει να ειναι το πληρες συνθημα…

  10. Υπό την επήρεια της μαυροδάφνης και του “μαύρου”,δήθεν αντιστέκονται.Την ημέρα των εκλογών όμως,αντί να ψηφίσουν πατριωτικά,θα απέχουν και θα πίνουν το καφεδάκι τους στις πλατείες.

  11. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!!!!! ΑΧ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ 3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΛΗ!!!

  12. Μ@λακίες και πρίν 4 χρόνια έγιναν τα συλλαλητήρια Αθήνα Θεσ/νίκη για τα Σκόπια (την συμφωνία των πρεσπών) όλοι τότε λέγανε οτι ο Περιστέρης δεν θα έπερνε πάνω 10 -15% στήν μακεδονία τελικά πήρε πέριξ του 26 -28% , αλλάζει βρε ο (νεο) Ελληνας οτι του σερβήρουνε αυτό θα τρώει αμάσητο μην τρελλαθούμε εντελώς

  13. Λαθος το Μητσοτακη γα@ιεσαι..Νεοελληνα γα@ιεσαι επρεπε να λεγεται. Ποιοι δωσανε την ψηφο και βγηκε ο Μητσοτακης? Ποιοι? Οι..νεοελληνες! συνεπως αυτοι πρεπει να πανε να..πηδηχτουνε απ το παραθυρο..ενταξει ειμαστε?

  14. Εμενα αυτα μου φαινονται περιεργα ( ισως και στημενα ) οι Μητσοτακηδες ειναι τοσα χρονια στη ΝΔ και ο πατερας του Κουλη κυβερνησε , πιο πριν ηταν το ιδιο σοι με το Βενιζελο νομιζω αρα μιλαμε για 150 χρονια φαση… τι παθανε τωρα και λενε τετοια ( ξαφνικα ξυπνησαν αυτοι που κοιμουνται τον υπνο του δικαιου η ειναι κατι αλλο ? ) και γιατι δεν τα ελεγαν για τον Τσιπρα τον προδοτη που εκανε κωλοτουμπα στο δημοψηφισμα πχ ? Μπορει να ειναι και στημενο δηλαδη , μεχρι τωρα ολοι ( αρκετοι ) γλυφανε τον πρωθυπουργο και τωρα του αφαιρουν αξια πχ . Σε λιγο θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη και οι πολιτικοι του ”χθες” θα φυγουν . Σε λιγο θα ξεκινησει η παγκοσμια κυβερνηση , Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , συντομα θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες ειναι ολοι πιονια… ( πολιτικοι , δημοσιογραφοι κλπ ) στηνουν την παγκοσμια κυβερνηση .

    1. Ο πατέρας του κούλη δεν κυβέρνησε,τραγουδούσε το τάκα τάκα τα

  15. Συμφωνω απολυτα με το παλαίκο αυτο συνθημα.μητδ@κη γαμιεσαι.Ειναι το ελαχιστο που μπορει να πει ο Ελληνας σημερα μπροστα στα εγκληματα που εχει διαπραξει

  16. Άμα γίνει ο σεισμός μετά μην κλαίτε σιχαμένοι.

  17. Πρέπει να ακουστεί ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ το απόλυτο σύνθημα της τετραετίας……. Μητσοτακι Γαμιεσαι…. μητσοτακι γαμιεσαι., μητσοτακι γαμιεσαιιιιιιιι.,….Και πάλι ΌΛΟΙ μαζί….. μητσοτακι γαμιεσαιιιιιιιι………….

  18. Μαλακίες. Όλοι αυτοί θα τον ψηφίσουν. Δεν γίνεται ο Σατανάς να πάει ενάντια στον εαυτό του.

  19. Έρχεται μια τυραννία που όσο και να φωνάζετε αν δεν βγει Έλληνας πρωθυπουργός για την Ελλάδα και τους Έλληνες μην περιμένετε προκοπή έρχεται οικουμενική με απίστευτο καθεστώς και τα πάντα θα ελέγχονται και θα λογοκρίνονται…..

  20. Η ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ καλά κρατεί στήν Ελλάδα… ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝ’ ΑΥΤΕΣ ΡΕ!!!!

    1. μην ξεχασεις να καταβροχθησεις θαλασσινα χαλβαδες ταραμασαλατες σαν καλος χριστιανος που εισαι

    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!…
      ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΛΥ-ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ(ΌΧΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ)!…

  21. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ellina!!! ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

  22. αλητακια με παπακια-ΜΗΤΣΙΕΣΑΙ ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ…
    Ο υμνοs τηs Νεαs Ζαβοκρατιαs-YouTube

  23. Προσωπικα διαφωνω! Ο Ελληνας πρεπει να κραταει τον πολιτισμο του και στις εκφρασεις του! Με το γνωστο συνθημα δινουμε αξια στη…”δημοκρατικη” ανοχη του κ.Πρωθυπουργου! Αν ο ιδιος ειναι αυτιστικος δοσιλογος μεταρρυθμιστης των ναζι εμεις οφειλουμε να σταθουμε στο υψος μας στις καλπες! Λουλης κι Αλεκθης ΤΕΡΜΑ!

    1. Άσε τις δημοκρατικές ανοχές και τα γλιφοδημοσιογραφικά κολπάκια….Ο καθένας πέρνει ότι του αξίζει… μητσοτακι γαμιεσαιιιιιιιι…… μητσοτακι γαμιεσαιιιιιιιι..

    2. το θεμα φιλε μου ειναι οτι αυτο το διποδο που το παιζει πρωθυπουργος στο Ελλαδισταν δεν εφαρμοζει την λεξη ( Δημοκρατικο πολιτευμα) λυσαξανε ολοι τους στο δημοκρατικο τοξο (μαλακια τοξο) να αποβαλουν απο τις εκλογες το κομα του Ηλια Κασιδιαρη λογω ( οπως λενε ναζιστης) ελα ομως που θαυμαζουν και βοηθανε οι προδοτες τους πραγματικους ναζιστες της ουκρανιας τους ακουω να λενε στα βοθροκαναλα οτι ο λαος ειναι με την ουκρανια , ειναι βαθια νυκτομενοι για τον λαο τον ρωτησαν τον λαο???????????????????????? μονοι τους αποφασιζουν τα σχεδια και τις ρεμουλες και τα ξεπουληματα μονο με θανατο αυτων ολων θα γλυτωσει αυτη η χωρα

Comments are closed.