ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ». ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΑΔΗΣΕ ΤΟΝ ΚΡΟΙΣΟ ΜΕ ΤΟ 1.3 ΔΙΣ. ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ. ΠΩΣ Η ΕΒΡΑΙΟΠΟΛΩΝΕΖΑ ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ, ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ , ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΩΡΟ 500.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ. “Όταν γνωρίσει ο κερατάς την γλύκα του κεράτου, μέλι και γάλα γίνεται με την νοικοκυρά του”

Κοινοποίηση:
exofyllo7-7

im_teaser_07-07-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution
Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution

Στο ΦΥΛΛΟ της ΠΕΜΠΤΗΣ 7-7-2022, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.
Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner
—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ . STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ….ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

    ΟΤΑΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ.

  2. Ο/Η ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ, ΚΟΥΛΗ, ΠΟΥ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Ε! λέει:

    ΠΙΕΣ ΞΥΔΑΚΙ! 😋

  3. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ !

  4. Μήπως αντί για τη λέξη ΣΚΑΤΑ έπρεπε να γράψω ΚΟΥΡΑΔΕΣ??
    Προφανώς αυτό σε αναχαίτισε.
    Πρέπει να απελευθερωθεί λεκτικά
    Είσαι γεμάτος ταμπού

  5. Παντρεύτηκε την Εβραία για να τον κάνουν πορδηπουργό,αλλά αυτή δεν ήθελε να τον βλέπει,καθότι γουστάρει περισσότερο τα μικρά παιδάκια,γι’άυτό πήρε κάτω από την επίβλεψή του τα λαθρομεταναστόπουλα

  6. Ενα παλιό εξώφυλλο του μακελειού (21/09/20) έγραφε:
    “Έτσι μασάει χρήμα απ’ τα καψούρια η κυρά κι ο “Κούλης Χρυσός” κρατάει το φανάρι. Το δώρο του 1 εκατ., το εξοχικό της χλιδής και τα παράνομα τηλέφωνα με τον “Μάκη της” στη Γερμανία. Αμαρτωλό “τρίγωνο-φωτιά ” της πρώτης κυρίας” με Χριστοφοράκο και εφοπλιστή- σπόνσορα Λασκαρίδη”!!!!
    Και κάποιος από κάτω σχολίαζε σωστά:
    “Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως αυτό το μπάζο μασάει λεφτά από άντρες….”
    Εσείς πώς το δικαιολογείται???

  7. Δεν φτάνει που είναι ηλίθιος, είναι και κερατάς ο μιζοκούλης! Γιαυτό η μακαρίτισα η μάνα του, δεν ήθελε ούτε να τον βλέπει

  8. Ο/Η βάλτε έξω απο την βουλή το πάρε τηλέφωνο τον κερατά...μπουρλώτο θα γίνει η κούλα λέει:

    Αναγνώστες του μακελειού που είστε στην αθήνα ξέρετε τι χρειάζεται…να στηθεί κάποιος έξω απο την βουλή ή να περνάτε με τα αυτοκίνητά σας τέρμα η μουσική, ούτε βία ούτε επεισόδια, μόνο με μουσική και να παίζει το πάρε τηλέφωνο τον κερατά….νομίζω η κούλα δεν θα βρίσκει τρύπα να κρυφτεί, θα κατεβάσει με τις χούφτες τα ψυχοφάρμακα που παίρνει ….

  9. Μακελειό, να του αφιερώσεις το τραγούδι που μιλάει για τον κερατά και όσοι έχουν αυτοκίνητα τέρμα, στη διαπασών, τα ηχεία. Πρέπει να γίνει το must του καλοκαιριού και να το παίζουν όλα τα κλαμπ.

  10. Μακελειό στείλτε παντού και στο εξωτερικό και καταγγελία διεθνώς να μάθουν όλοι τις δηλώσεις του ηλίθιου-καθυστερημένου για την εφημερίδα σας

  11. Η ΕΒΡΑΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑΡΑΝΔΟ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ……ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ….ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΤΑΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΑΝΤΖΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ…….ΕΥΓΕ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

  12. Ε, βέβαια, τί έκανε εφτά χρόνια στο Παρίσι, έπαιζε τις κουμπάρες; Να σου φταίει η πουτάνα σου μαλάκα, όχι το Μακελειό που λέει την αλήθεια. Αρκετά καλύφθηκαν οι πορνείες σας.

  13. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα να ξυπνάς το πρωί, να μπαίνεις στο μακελειό να διαβάσεις και να βλέπεις την Κούλα -κερατούλα σε τέτοια φωτογραφία. Μακελειό, έλιωσα στο γέλιο, μπράβο σας, θα την δει η π@υστροκούλα και θα γθάσει η πίεσή του 500. Μητσοτάκη μην ξεχνιόμαστε, ψόφαααααα!!

  14. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ. (ασχετο με το θεμα αλλα το συνθημα ειναι σαν την κοκα κολα .. παει με ολα)!
    ή
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΕΡΑΤΙΕΣΑΙ. (ασχετο με το θεμα αλλα το συνθημα ειναι σαν την κοκα κολα .. παει με ολα)!

Comments are closed.