ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ – ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ… “ΖΗΜΙΑ” ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!”

Κοινοποίηση:
mitsotakis-1-e1690791646278

Έρχεται νομοθετική πρωτοβουλία για τον γάμο ομοφυλόφιλων , δήλωσε ο  υφυπουργός στον πρωθυπουργό Θανάσης Κοντογεώργης, μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Όπως σημείωσε ο ίδιος πρόκειται για κάτι  στο οποίο έχει αναφερθεί και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα ο υφυπουργός δήλωσε ότι  «Η κλιματική κρίση είναι εδώ. Πρέπει να βρεθούμε ένα βήμα μπροστά, να χρησιμοποιήσουμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία και μέσα πρόληψης», όταν ρωτήθηκε για τις πυρκαγιές, ενώ για τον Έβρο και τον αφανισμό του Δάσους της Δαδιάς, είπε ότι έγινε μια… ζημιά!

Ο κ. Κοντογεώργης ρωτήθηκε και για το γάμο ομοφυλόφιλων τονίζοντας πως είναι κάτι που έχει αναφέρει και ο πρωθυπουργός.

Όπως είπε «ζούμε σε μια ανοιχτή και δυνατή κοινωνία που οφείλει να είναι και συμπεριληπτική, μια κοινωνία που διαφυλάσσει την ισότητα», συμπληρώνοντας ότι στον κατάλληλο χρόνο θα έρθει και αυτή η νομοθετική πρωτοβουλία όπου εκεί όλοι θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν στη…  «δημόσια σφαίρα» αλλά και στην εθνική αντιπροσωπεία.

 Εγινε…  «ζημιά» στον Έβρο!

Για το θέμα των πυρκαγιών, ο υφυπουργός τόνισε ότι παρά τις εντατικές προετοιμασίες και τα μέτρα της κυβέρνησης, είναι γεγονός ότι υπήρξε ζημιά – ειδικά στον Έβρο και στο δάσος της Δαδιάς – όπου η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε να ενεργήσει ταυτόχρονα σε πολλές και δύσκολες εστίες.

Προφανώς ο υφυπουργός μπέρδεψε τις «ζημιές» με τον αφανισμό του πρώην Εθνικού Δρυμού της Δαδιάς, ο οποίος πλέον δεν υφίσταται.

Ως εκ τούτου, ανέφερε ότι στα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης είναι πλέον η ενίσχυση της πρόληψης με νέα τεχνολογικά εργαλεία και η περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόλου της Δασικής Υπηρεσίας που έχει αρχίσει ήδη τα τελευταία χρόνια, καθώς ταυτόχρονα και η ισχυροποίηση της συνεργασίας της με το Πυροσβεστικό Σώμα στον τομέα πρόληψης και διαχείρισης των πυρκαγιών.

Επιπλέον, τόνισε ότι χρειάζεται πλέον μια οργανωμένη επιστημονική ανάλυση του φαινομένου της κλιματικής κρίσης προκειμένου η Πολιτική Προστασία να διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των επακόλουθων της κλιματικής κρίσης και των δασικών πυρκαγιών.

Σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Έβρο, ο κ. Κοντογεώργης ανέφερε ότι αναμένεται να γίνει μια αποτίμηση των καταστροφών της πυρκαγιάς αλλά και των ευρύτερων επιπτώσεων της στην περιοχή.

«Ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους, τις Αρχές και τους παραγωγικούς φορείς, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και ένας οδικός χάρτης με τα άμεσα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων και την ανάταξη της περιοχής» τόνισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

59 Σχόλια

  1. Έτσι και ψηφιστεί αυτό, μετα τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές, θα μας αποτελειώσει ο Κύριος. Τετέλεσται.

  2. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡ@ΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ? ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΣ ΚΛΟΟΥΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ? ΑΧ ΡΕ ΠΟΥΤ@ΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΦΥΛΑΚΗ

  3. Τους βλέπω και αυτούς στο 3% έτσι και τολμήσουν να κάνουν τέτοια βλακεια. Αλλά από την ΝΔ του άχρηστου ντορογιου, δεν περίμενα κάτι καλύτερο.

  4. Αντε να παντρευτεις και συ ζαβε γιατι τοσο καιρο ζοριζεσαι με τους φερετζεδες.

  5. ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ…BOYS

  6. Έτσι ρε ΝΔ αρωστια ζήτω αυτό είναι σωστό και χρηστιανικο να παντρεύονται οι πουστηδε@ δικαίωση κόμματος ζωής χαχαχα

  7. Θα γινει του πουστη το καγκελο, μονο συκα πλεον. Αυτοι εχουν του κωλου τους τον καημο.

  8. Και από τη στιγμή που οι τράγοι έδωσαν στον αφορισμένο Ντορογιό τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Τήνου οι Ελεεινοί και Ελεεινήδες να περιμένουν τα χειρότερα.

  9. Κλιματική αλλαγή στα άρρωστα μυαλά σας έχετε..

  10. Εχουμε προβλημα με την ακριβεια…εχουμε προβλημα με τα νοσοκομεια…εχουμε προβλημα με το εκαβ…εχουμε προβλημα με της φωτιες…με μια βροχη πλημμυρισε ο τοπος λιγο τσιπα δεν βλαπτει αυτο ειναι το προβλημα
    που πρεπει να λυθει πρωτο.
    Για να να καταλαβουμε οτι μας κυβερνανε παλιατσοι…που δεν εχουνε καμια σχεση με την πραγματικοτητα
    που ζει ο λαος.

  11. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί του Μητσοτάκη χτενίζεται

  12. μητσοτακη εισαι ανοιχτη πληγη…εισαι ζημια….εισαι ολετηρας…..

  13. Ένα SNAIPER θα έλυνε αυτό το μεγάλο το πρόβλημα πολύ γρήγορα και ευκολα!

  14. Εύχομαι και στον γιόκα σου να πουστέψει, να δούμε μετά αν θα λες εξυπνάδες για ανήλικα σε ανάδοχες οικογένειες… πούστηδων. Καραγκιόζη.

  15. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ Α+
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;
    ΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ; ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ
    ΒΑΖΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ
    ΒΑΖΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΖΗΤΩ Η Ν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ; ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ! ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΒΛΑΧΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ.
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΑΙΝΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΥΜΝΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 10χρονια .
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΚΚ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ International

  16. Δεν ειναι δυνατον Πρωθυπουργος χωρας που εχει παθει και εξακολουθει να παθαινει τετοιες καταστροφες να ασχολειται με τους π……….. Αυτο δειχνει οτι η δεν εχει επιγνωση του τι σημβαινει η οτι ξερει τι σημβαινει αλλα χε……….Ν α τον χαιρονται οσοι τον ψηφησαν

  17. Το 41 τάκα τάκα, βλάπτει σοβαρά την πατρίδα! Προτελευταία ευκαιρία οι αυτοδιοικητικές. Τελευταία οι ευρωεκλογές. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

  18. ΓΙΑ ΠΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ? ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. ΑΚΟΥ ΓΑΜΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ! ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΝΤΡΑ!! ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΡΑΓΟ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ , ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ.
    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ.

  19. Εχουμε λυσει ολα τα υπολοιπα προβληματα μας σαν χωρα,και ηρθε η ωρα να λυσουμε το φλεγων ζητημα των ομοφυλοφυλων……

  20. Στο φινάλε όμως ποιος φταίει. Το κράτος δηλαδή όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή σου λένε δεν μπορώ ούτε από σεισμό, ούτε από φωτιές, ούτε από πλημμύρες, ούτε από χιόνι, ούτε από αρρώστιες ούτε από οτιδήποτε άλλο να σε βοηθήσω και να σε σώσω. Είμαι ανίκανο ως κράτος ως πολιτική εξουσία. Και όμως οι πολίτες τους επιβραβεύσουν απ’το 1974 και μετά τους ίδιους αυτούς ανίκανους. Ε λοιπόν φταίει και μάλιστα πολύ αυτός ο λαός.

  21. Η κλιματική κρίση σταμάτησε ένα μέτρο μετά από τα σύνορα της χώρας? Έλεος πια με τούς γελοίους

  22. Μιλάω έξω στο δρόμο με πολύ κόσμο. Ειλικρινά νιώθω ντροπή. Ο ένας μου έλεγε πως ο Μητσοτάκης φοράει παντελόνια γιατί έτριξε τα δόντια στους Αλβανούς, ο άλλος μου λέει να είναι καλά ο Μητσοτάκης γιατί αυξήθηκαν τα ενοίκια και ο άλλος να είναι καλά ο Μητσοτάκης γιατί μας έσωσε από τον κορωνόιο. Πλάκα μου κάνετε ρε; Η Κούλα δίνει κωλο στην Τουρκία, η Κούλα μας έχει κάνει να κοιμόμαστε εφτά νομά σε ένα δωμά γιατί τα ενοίκια είναι στο Θεό και οι μισθοί στα τάρταρα, ενώ από τον γιοκα μας έχει σώσει η μητέρα φύση και ξεβρακωσε παπατζηδες σαν τον Φαουτσι. Μιλάμε για 41 τακατο γροθοι με περικεφαλαία!

    1. Υπάρχουν και αυτοί δυστυχώς… Μασκα, κωλοδαχτυλο και στρατιωτικοί περίπατο

    2. Δεν έχω βρεί ούτε μισό άτομο να τον ψήφισε πέρα από δυο βολεμένους που τους κόβει επιταγή κάθε μήνα η τ.ο. του νομού. Τα ανθρωπάκια αυτά, διότι για ανθρωπάκια πρόκειται, περιμένουν να μπει το πασσ, το επίδομα, τα αναδρομικά κάθε μήνα, γι αυτό ζουν κι αναπνέουν. Τπτ, μακάρι ο πούτιν να κάνει αυτό που πρέπει να ησυχάσουμε κι απ την κούλα κι απ τους νουδουλους σκουπιδιαραίους που μας κλέβουν τ οξυγόνο.

  23. Σήκω ρε Θοδωρή, ρε Γιάννη, ρε Γιώργη να δούμε άσπρη μέρα. Που πάμε ρε. Χτυπάνε αλύπητα την πατρίδα,τη θρησκεία και τώρα την οικογένεια. Αυτά είχε πριν 50 χρόνια πει ο Κίσινγκερ ότι είναι η δύναμη της Ελλάδας μας. Και σιγά σιγά με ύπουλο τρόπο τα τελειώνουν.

  24. Έτσι,δείξε σε όλο τον κόσμο ποιός είσαι,ένας φούστης και μισός,κρετίνε νεοταξίτη

  25. Ξεπληρωνει άμεσα μετά τις εκλογές γραμματια σε αυτούς που τον στήριξαν…..διότι καταλαβαίνει οτι σε λίγο καιρό θα του’ ρθει σφαλιάρα…..

    γι’ αυτό άφησε στην τύχη τους τα πάντα το καλοκαίρι….

  26. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΗΣΑΤΕ 41% ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ!!!

  27. Στο “Δάσος της Δαδιάς, έγινε μια… ζημιά”!!!
    Τι θέλετε δηλαδή να πει ο άνθρωπος?
    Η κλιματική “κρίση” φταίει για όλα, και όχι τα άχυρα που έχουν στα κεφάλια τους.
    Ούτε οι λαθραίοι φταίνε. Αυτοί είναι καλά παιδιά, που δηλώνουν gay, για να πάρουν άμεσα άσυλο!!! Θα έχουν και το δικαίωμα να παντρεύονται, ώστε να μπορούν να φέρουν και τους εραστες τους στην Ελλάδα.
    Δεν χρειαζόμαστε να κάνουν παιδιά οι Έλληνες, διότι το Επιτελικόλ´ Μητσοτακικό Κράτος, βοηθάει να μειωθεί και ο πλυθησμός της Γης.
    Καταλαβάτε λοιπόν? Από την μία τα Εμβόλια & από την άλλη οι gay, πάνε όλα μιά χαρά.
    Κοροιδεύουμε λίγο & τους gay για υιοθεσίες με παιδιά που δεν υπάρχουν & όλα καλά. Win Win, σε όλα ο Κουλης.

  28. Κοιτάξτε που μας οδηγεί ο κιναιδος ο κ💫λογαμημενος, καταστρέφει την πατρίδα του μέτρου και του ήθους, τον φάρο του κόσμου

  29. 09-05-2023 20:04
    ΕΘΝΟΣ
    ΑΙΓΑΙΟ
    Μεγάλη Επανεκκίνηση στα ελληνοτουρκικά: Έδωσαν τον οδικό χάρτη που θα αλλάξει το Αιγαίο,
    Αυτό το κλίμα δίνουν τα ΜΜΕ…
    Νέα ώθηση στις διεργασίες για τα ελληνοτουρκικά και τις επικίνδυνες διευθετήσεις έδωσε η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Τούρκο ομόλογό του, Χακάν Φιντάν στην Άγκυρα.

    Πολλοί δεν διστάζουν να μιλήσουν ακόμα και για Μεγάλη Επανεκκίνηση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, δανειζόμενοι το σύνθημα του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ για τον πλανήτη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!

    Πολλοί φοβούνται πως πίσω από την ‘θετική ατζέντα‘ και το ‘κλίμα συνεργασίας’, που περίσσεψαν στις δηλώσεις των δύο υπουργών Eξωτερικών, κρύβεται μια μεγάλη γκάμα θεμάτων που υπερβαίνουν την οριοθέτηση της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας και ακουμπούν ζητήματα κυριαρχικών δικαιωμάτων και κυριαρχίας της Ελλάδας!

    «Σημαντικο για τις διμερεις μας σχέσεις να διατηρηθεί το κλιμα με αποχή από μονομερεις ενεργειες που μπορέι να υπονομευσουν τη προσέγγιση που επιχειρούμε. Δεν ειμαστε αιθεροβαμονες οι αποστασεις και τα παθη δεν διαγραφονται μονοκοντιλια,ομως έχουμε διαθεση και βουληση να επενδυσουμε στην ειλικρινεια και αμοιβαια κατανοηση – κοινους τοπους και να διαρρήξουμε εδραιωμενες αντιλησεις με διαφωνιες να μην προκαλουνται κρισεις..αυστηρη και καθολικη εφαρμογή του διεθνους δικαιου» επισήμανε ο κ. Γεραπετρίτης.

    «Τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν με θετικό διάλογο. Αξιολογησαμε περιεκτικά τα προβλήματά μας αναφορικά με το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο- εχουμε διαφορές αποψεων στο Αιγαίο συζητήσαμε τα θέματα αυτά νωρίτερα σε διερευνητικές συνομιλίες. Σε ό,τι αφορά την Ανατολική Μεσόγειο ως Τουρκία υποστηρίζουμε παντα την αρχή του δικαίου διαμοιρασμού», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Φιντάν.

    Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στον οδικό χάρτη των σχέσεων Ελλάδας -Τουρκίας το αμέσως επόμενο διάστημα, ο οποίος προβλέπει:
    18 Σεπτεμβρίου: Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Τ. Ερντογάν στη Νέα Υόρκη
    16 Οκτωβρίου: πολιτικός διάλογος (σε επίπεδο υφυπουργών)
    Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (άμεσα)
    Προώθηση Θετικής ατζέντας (τουρισμός, εμπόριο, ναυτιλία, κλιματική κρίση)
    Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας στην Θεσσαλονίκη
    Στο επίκεντρο εκτός από το Αιγαίο θα βρεθεί και το Κυπριακό!!!

    Η νέα σελίδα στα ελληνοτουρκικά είναι έτοιμη να ανοίξει! Μόνο που, ενδεχομένως, αυτά που θα γραφούν πάνω σε αυτήν, θα είναι γραμμένα για τον Ελληνισμό με μελανά γράμματα!!!

  30. Τωρα που λυσατε ολα τα προβληματα της χωρας , δεν εμεινε τιποτα αλλο απο τους γαμους των ανωμαλων! Αισχος ξευτιλισμενοι! Θσον αφορα την κλιματικη αλλαγη , αυτη δεν βαζει φωτιες , τις φωτιες της βαζουν τα βρομοχερα καποιων κοπροσκυλων για διαφορους λογους και για να μην συμβαινει αυτο χρειαζονται προληπτικα μετρα , οπως προσληψη δασοφυλακων , οι οποιοι θα φυλανε τα δαση , περιπολιες ακομα και στρατιωτων μεσα στα δαση , κρυφες καμερες μεσα στα δαση , παρατηρητηρια σ’ ολα τα δαση κλπ !! Και οταν συλλαμβανεται ο εμπριστης που εχει βαλει φωτια , επειδη ειδαμε τι καταστροφες προκαλουν οι φωτιες , βλεπε Ματι , βλεπε Θρακη Δαδια , βλεπε Ηλεια το 2007 κλπ , κλπ , θα δενεται σ’ ενα δεντρο προς την κατευθυνση της φωτιας και οχι ποινες χαδι σε τετοιου ειδους παλιοτομαρα!!

  31. αντες γάμος μεταξύ μασελάκη δρακουλίνας το τέλειο ζευγάρι πισωγλέντηδων.

  32. Αφιερωμένο στο 41 τάκα τάκα που ψήφισε ψυχανωμαλους ανθελληνες.

  33. ΜΩΡΗ ΤΡΑΒΕΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΒΕΛΟΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΚΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΤΙ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Ε???? ΤΡΑΒΕΛΟΟΡΓΙΟ?????
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΥΛΑΡΑ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΑΝΩΜΑΛΕ!!!!!!!!

    1. Δε θέλει λόγια αλλά πράξεις

  34. Τα οψόνια της αμαρτίας και ειδικότερα η νομοθέτηση της ανωμαλίας…θάνατος ή “πληγές”! 😉

  35. Η χώρα καίγεται και το μ@@νι ξυρίζεται

    1. …πλεον η λαικη ρηση μπορει να αλλαξει σε “και το @αρχιδι χτενιζεται” ετσι για να ειμαστε στο κλιμα

  36. Καιγόμαστε και πνιγόμαστε από κυβερνητική ανικανότητα. Ο Μητσοτάκης όμως το χαβά του, ασχολείται με τους γάμους των ανώμαλων πο@στηδων και λεσβιών.

  37. Ε αμα ερθει ο “γαμος” ομοφυλοφιλων …τοτε θα ερθουν και οι υιοθεσιες παιδιων!

  38. Προτείνω γάμους των στελεχών του κλεπτοκρατικού τόξου στην Ελβετία που είναι και οι μίζες τους από τα εμβόλια και τις ΜΚΟ των ανοιχτών συνόρων. Κουμπάροι να είναι οι τουρκόφιλοι εφοπλιστές και τα τουρκοσάιτ που μιλάνε για πογκρόμ στην κατεχόμενη από τον Ερντογάν Κύπρο ξεχνώντας ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες απειλούσαν τους κατοίκους! Και μιλάνε για ένα σπασμένο περίπτερο τα τουρκοκάναλα των καναλαρχών όταν στον Άγιο Παντελεήμονα σφάξανε τον συγχωρεμένο Καντάρη οι Αφγανοί για μια κάμερα τη μέρα που γένναγε η γυναίκα του και η Μυρτώ στην Πάρο είναι φυτό από τον Πακιστανό!

    1. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!! ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ!!!!

  39. Τα πουσταριά αυτο ειναι το μονο που τον καίει τον βρωμόπουστα δε πα να καιγεται η να πλημήρισε ολη η χωρα αυτος το χαβα του

  40. Ζημιά είσαι εσύ και όσοι σου μοιάζουν. Είσαστε μια κηλίδα και δυσαρμονία στον όμορφο κόσμο μας.

  41. Ποια δαδια και πρασινα αλογα? Την ηξερε και χθες ο πισωγλεντης πορδιπουργος? Παει η πανιδα με δεκαδες χιλιαδες ζωακια και πτηνα! Θα μου πειτε χεστηκε! Ας μας ονοματησει τουλαχιστον το ταιρι του ο… φιλελευθερος “ανδρας”! Μπορει να βρει την ολοκληρωση! Βρωμα και δυσωδεια!

    1. Κασελακης μηπως; Πολυ πρεμουρα για να βγει αυτη η λουγκρα, με την “ανοχη” της κυβερνησης

  42. νομιζει οτι βρεχει………..τζαμπα ασχολουμαστε μαζι του , ας ασχοληθει το παραπληγικο 41% και αν γινει και κατι να παει ο γιωτάς γιος του

  43. Παλιά τις αδελφές τους αποκαλούσαμε ξεκωλιαρηδες και τους κρεμαγαμε κουδούνια. Τώρα μετά από τέτοιες δηλώσεις για εθνική καταστροφή, ψάχνουμε να βρούμε ποίος είναι ο πουστης.

  44. Βεβαιος εδω η χώρα καηκε και πλημμύρισε και αυτος κανει
    ”ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ”
    για να καταλαβεται με τι τρελλο εχουμε μπλεξει

Comments are closed.