ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: «ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΝ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ»

Κοινοποίηση:
PROTOXRONIA-AIGIO-2024-02

Θέση στο ζήτημα του νομοσχεδίου για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών πήρε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

«Το αποτέλεσμα της αμαρτίας, όπως λέει η Βίβλος, είναι ο θάνατος. Ο Κύριος μας ξέρει πως θα τα κανονίσει όλα στο τέλος. Αν αυτοί οι άνθρωποι νομοθετήσουν να υιοθετούν τα ομόφυλα ζευγάρια παιδιά, θα είναι καταστροφικό για την κοινωνία μας. Και που είναι τα φεμινιστικά κινήματα των γυναικών που θέλουν να κάνουν τις γυναίκες προϊόντα και εργοστάσια παραγωγής ζωής», είπε ο Μητροπολίτης.

Τέλος, κάλεσε τους πιστούς να προσευχηθούν ώστε να μην περάσει το σχετικό νομοσχέδιο και έκλεισε με χαρούμενες ευχές: «Είθε ο Θεός να μην επιτρέψει να συμβεί αυτό. Έχουμε ένα μεγάλο όπλο – την προσευχή. Ας προσευχηθούμε λοιπόν στον Θεό να τους φωτίσει για να μην καταστρέψουν την Ελλάδα μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζεύγη αλλά βαρύτατα ψυχοπαθείς με διαστροφή του γενετησίου ενστίκτου.
    Αυτό για τους Αμφί.
    Οι εκ γενετής με κληρονομική πάθηση αντιπροσωπεύουν το 0,3% του γενικού πληθυσμού.

  2. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟ DNA, ΔΕΣΠΟΤΑ(“ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ” ΌΡΟΣ);;…
    ΌΤΑΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ-ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ DNA;;…
    ΤΟ DNA ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΑΠ’ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΓΚΕΫ!!…

  3. Δεσποτα χιλια δικαια εχεις! Ειναι πολεμος Σιωνισμου vs Ελληνισμου! Κουνια που τους κουναγε Κουλαρες και ψαροκασσελακηδες! Την Ευλογια σου!

  4. Στα Καλάβρυτα είναι Έλληνες γιατί άλλου , ασ’τα να παν στον διάολο.

  5. Και τι είναι τα παιδιά Ε? Pet ζωάκια? Με ποιο δικαίωμα θα τα αναγκάζουν να ζουν με ανώμαλους.

  6. Σε πιο λεπτό το λέει αυτό είναι τρεις ώρες και βάλε βίντεο.

  7. Απόλυτο δίκιο έχει ο Σεβασμιότατος και καλά τα λέει,! Αρχίζουν τουλάχιστον να ακουγοντε φωνές για το συγκεκριμένο θέμα,! Η αλήθεια είναι ότι η Μητρόπολη Καλαβρύτων έχει παράδοση και ευαισθησία στα εθνικά κοινωνικά και οικογενειακά θέματα,! Πρωτεργάτης ο πρώην μητροπολίτης Αμβρόσιος φλογερός άνθρωπος ευθύς και πατριώτης! Και αφόρισε αυτούς που έπρεπε!!!

  8. Οποίο ομοφυλο ζευγάρι μπορεί να τέκνοποίησει με φυσιολογικο τρόπο ας το κάνει αυτό θα έλεγα αν ήμουν ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
    Έχετε φέρει τεράστιο διχασμό στην κοινωνία, μα δεν ντρέπεστε, τεράστια ευθύνες οι πολιτικές δυνάμεις στην χώρα. Την ώρα που πραγματικά ζούμε την απίστευτη ακρίβεια, συμπολίτες δεν έχουν να φάνε, την ώρα που η βία στην κοινωνία, στα ανήλικα, έχει αυξηθεί κατακόρυφα, τα νοσοκομεία καταρευουν η παιδεία, ο κοινωνίκος ιστός έχει καταστραφεί,σε μια υπερχρεωμένη χώρα με πλούσιους πολιτικούς με πολέμους στην γειτονιά μας, δεν ξέρουμε τ μας ξημερώνει η κυβέρνηση νοιάζεται για τεκνοθεσια κ γάμους ομόφυλων ζευγαριών, την ίδια ώρα που έχουνε σύμφωνο συμβίωσης και σωστά έχουν τι άλλο θέλουν;;;; να παίζουν με παιδάκια με αγοράκια;;; μα δεν αντιλαμβάνεται κανείς τι θα γίνει;; τα παιδιά είναι αθώες ψυχές, τι πάνε να κάνουν;;;Αφήστε την εκκλησία τους παπάδες και την πίστη στην άκρη εδώ μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα της ανθρώπινης φύσης, τις φυσιολογικής φύσης.

    1. Αυτο ακριβως θα προτεινα κι εγω οποιος μπορεσει και γεννησει ενα κωλοπαιδο απ τον κωλο του να το κρατησει και να γινει και μανα

  9. Δίκιο έχεις άγιε Καλαβρύτων αλλά και η εκκλησία οφείλει να κάνει τη δουλειά της. Η δουλειά της είναι να αφορίσει από την εκκλησία όσους βουλευτές ψηφίσουν αυτό το αίσχος. Αν η εκκλησία δεν τους αφορίσει φέρει και αυτή ευθύνη.

  10. Ωραία τα είπε μόνο που δεν λέει τίποτα για τον πολιτικό “γάμο”. Κανονικά ο πολιτικός “γάμος” θα πρέπει να καταργηθεί γιατί δεν προσφέρει τίποτα, αφού υπάρχει το σύμφωνο συμβίωσης που είναι το ίδιο πράγμα γιατί να υπάρχει και πολιτικός “γάμος”; Αν έχει κενά το σύμφωνο συμβίωσης ας τα συμπληρώσουν με νομοθετικές διατάξεις. Σύμφωνο συμβίωσης και πολιτικός “γάμος” είναι ακριβώς το ίδιο, υπογραφή συμφωνητικού συμβιώσεως το πρώτο σε συμβολαιογράφο το δεύτερο στον δήμαρχο. Είναι πλεονασμός, το ένα από τα δύο πρέπει να καταργηθεί.

  11. Για τους Λαθρομεταναστες τσιμουδια δεν βγαζουν.

  12. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι και λένε αλήθειες…

  13. -ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ – Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.

    υ.γ. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ κκε- να πάει φυλακή που σκότωσε .) ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ;

    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ; ΧΙΛΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΟΒΙΝΤ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .

    ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ 0 –
    – ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ –
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ
    ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΛΑΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ 301 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ.

    ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ-ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ-ΚΑΤΣΙΦΑΣ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ -ΜΠΕΛΕΡΗΣ.

  14. Ο αποκαλούμενους Έλληνες από όταν επικράτησε ο χριστιανισμός έπαψε να υπάρχει

    1. Καλά, ανέβα στον Μυτικα να συναντήσεις τον Ζευς να τα πείτε…

      1. Προσκύνα τον Γιαχβέ απόγονε του Αδάμ και της Εύας και μην μου μιλάς.

  15. Δεν είμαι θρησκευόμενο άτομο, & δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι διάφοροι Ιερείς.
    Οι Ελληνίδες γυναίκες θα καταντήσουν σαν τις Μουσουλμάνες, οι οποίες είναι μηχανές παραγωγής παιδιών.
    Βέβαια οι Ελληνίδες θα το κάνουν επί πληρωμή ως παρένθετες μητέρες, που είναι ακόμα χειρότερο, δίχως καν να σκέφτονται τις αιμομιξίες.
    Οι δε Βουλγάρες και οι Ουκρανές θα πάρουν φωτιά.
    Ένα αγοράκι εδώ, ένα κοριτσάκι εκεί, ένα άλλο παιδάκι πιό πέρα & άντε να ελέγξεις τις αιμομιξίες, όταν κάποια στιγμή στο μέλλον …τα παιδιά συναντηθούν!!!

  16. Με το ίδιο σκεπτικό αν γίνουμε μαζικά παπάδες (άγαμοι κληρικοί) και καλόγεροι, θα μειωθεί ο πληθυσμός της Ελλάδας. Δεν είμαι υπέρ της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά δεν είμαι υπέρ και του θρησκευτικού παραλογισμού.

  17. ΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ???χαχαχαχα του φραπεδομαγγα, του τραχανοπλαγια που παιρνει ενα αμαξι και νομιζει οτι παιζει βιντεο γκειμ σκοτωνοντας αθωο κοσμο!Του ραγια 41 τακατο??Ο Ελληνας του πασοκ της Νδ κτλ που κοιταζει μονο την βολι του?Του βλαχαδερου που αγοραει ενα σκυλο και γεμιζει τα πεζοδρομια σκατα?Αντε με το ζορι το 1% των Ελληνων να εχουν γνησιο ντι εν ει.Βριστε με ελευθερα αλλα δεν ειστε τιοποτα παραπανω απ την πλεμπα των βαλκανιων και της Ασιας

    1. ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ???????

Comments are closed.