ΜΗΝ ΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥΣ!!! Εξελίξεις στην υπόθεση της Μπίκα: Η εισαγγελέας ζητά να επιβληθούν τα δικαστικά έξοδα στην 24χρονη

Κοινοποίηση:
georgia-mpika-11

Η εισαγγελική πρόταση για την 24χρονη Γεωργία Μπίκα που είχε καταγγείλει το βιασμό της παραμονή Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, καταλήγει στην κρίση πως «απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις αρχές».

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, για την 24χρονη όχι μόνον δεν βρέθηκαν στοιχεία περί βιασμού, αλλά καλείται τώρα να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα της προσφυγής σε βάρος του καταγγελλόμενου 27χρονου γόνου εύπορης οικογένειας.

Η εισαγγελική πρόταση αναφέρει πως πρέπει να γίνει δεκτή η απαλλαγή του 27χρονου, εις βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

Από την κύρια ανάκριση, που ολοκληρώθηκε πριν περίπου δύο μήνες, δεν κατέστη άλλος κατηγορούμενος πέραν του 27χρονου καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε η αρχική καταγγελία της παθούσας περί ομαδικού βιασμού.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν την κοπέλα να επιστρέφει στο πάρτι, μετά την πρώτη αποχώρηση της, από το ξενοδοχείο και, στη συνέχεια, να ακολουθεί τον κατηγορούμενο οικειοθελώς.

Η ίδια κατέθεσε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο επειδή αισθανόταν ζαλισμένη και δεν βρήκε το αυτοκίνητο της.

Πλήρωσε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει εκεί αλλά μόλις βγήκε από το ασανσέρ την περίμεναν τρεις άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι και την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο όπου, όπως κατήγγειλε, έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δεν προέκυψε η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Κατά την εισαγγελική πρόταση που αριθμεί 60 σελίδες, οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας ήταν ψευδείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο/Η Νέα αριστεροδέξια χουντοναζί Δαιμονοκρατία του τουρκογερμανού μ@λ@κ@. λέει:

    Που σαι κύρ σαγγελέα με τα φράγκα τα ωραία…….
    Τα πιάσαμε χοντρά…….

  2. Αθάνατη Ελληνική κατοχική δικαιοσύνη!!! Πάλι έγραψες (μαύρη) ιστορία!!! Πόσο ακόμα πιο χαμηλά θα πέσεις;;; ρωτάω γιατί δεν βλέπω να υπάρχει πάτος…

  3. Σίγουρα κρίμα την κοπέλα από την Αλβανία ενώ η άλλη ανήλικη εγκατέλειψε το πάρτι και έφυγε αυτή ξύνονταν και έκατσε για φραγκατο γαμπρό…Μετά από το χοντρό πόσο που άρπαξε….τώρα 800 ευρώ δικαστικά έξοδα που θα πληρώσει δεν είναι τίποτα….εξασφάλισε την υπόλοιπη ζωή και είναι όλοι καλυμμένοι…νύφη…μπουληδες….δικαστές

  4. Μη στεναχωριέσαι παιδί μου Γεωργία τέτοιες περιπτώσεις τις κρατάει Ο ΘΕΟΣ προσωπικά διότι δεν είναι μόνο οι τρείς βρωμιάρηδες που θα πρεπε να δικαστούν ειναι και πολλοί άλλοι πολιτικοί δικαστές αστυνομικοί δημοσιογράφοι ακόμη και οι γελοίοι που κοροϊδεύουν εδω μέσα στο Μακελειό αντί να υποστηρίζετε μια κοπέλα και ειδικά που τις λείπουν και γονείς της. Είστε οι χειρότεροι άνθρωποι. οι γραμματείς και φαρισαίοι που σταύρωνετε τον ΧΡΙΣΤΌ ακόμη και σήμερα…… Έρχεται η δευτέρα παρουσία μην ανησυχείτε……….. εκεί να δω την ψευτομαγκιά σας ……

  5. Αυτοί επιχειρηματίες έχουν μάθει να μην πετάνε τα λεφτά τους , να ανακουφίσουν τις ανάγκες τους πήγανε , αλλά φαίνεται πως το πράγμα δε ἀξιζε , να πετάξουν τα λεφτά τους;

  6. Ντροπή! Για μια ακόμα φορά οι δικαΣΤΈς δικαίωσαν την γνώμη που έχουμε γι αυτούς!
    Είμαστε μαζί στο πλευρό της Γεωργίας.
    ΥΓ Θα αλλάξουν οι καιροί σύντομα και θα πρέπει να γίνει κ΄λαθαρση ώστε να φύγουν οι σάπιοι δικαστές.

  7. Ακριβως! Μπηκε αναμεσα στα μπουλοπορφυρογεννητα για μαλλι και βγηκε κουρεμενη οπως συμβαινει με το 99% αυτων των κορασιδων.

  8. Ήθελε να βγάλει κανένα πλούσιο γαμπρό η χρήματα και καλή ζωή.

Comments are closed.