ΜΗΝΥΣΗ του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη για απόπειρα ανθρωποκτονίας! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ η ΜΗΝΥΣΗ)

Κοινοποίηση:
antoniadis-xios

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ – ΤΜΗΜΑ 1ο ΕΚΓΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ

ΜΗΝΥΣΗ

Νικολάου Αντωνιάδη του Ιωάννη, δικηγόρου Αθηνών (Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494), κατοίκου Διονύσου Αττικής,

ΚΑΤΑ

Αγνώστων δραστών.

Αξιόποινη πράξη: Απόπειρα ανθρωποκτονίας.

*********************************************

Το ποιος είμαι είναι πλέον γνωστό σε πολύ μεγάλο μέρος του ελληνικού, και όχι μόνο, πληθυσμού. Αυτό οφείλεται πρωτίστως στην τιτάνια για τα ελληνικά και παγκόσμια δεδομένα ανθρωπιστική και νομική μάχη που δίνω από την 26η Απριλίου 2020 μέχρι και σήμερα ενάντια σε αυτό που έχω ονομάσει και επισήμως καταγγείλει ως τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους, δηλαδή την απάτη του κορωνοϊού.

Λόγω της δράσης αυτής, η οποία με έφερε αντιμέτωπο με όλο αυτό που ονομάζουμε σύστημα, στοχοποιήθηκα από το σύστημα αυτό, το οποίο εν προκειμένω δρα ως κατά κυριολεξία και με την ποινική έννοια εγκληματική οργάνωση. Το συνοπτικό ιστορικό της νομικής δράσης μου κατά της εγκληματικής αυτής οργάνωσης που καταμήνυσα στη Γ.Α.Δ.Α. την 19/07/2021, επισυνάπτεται ως συνημμένο με αριθμό 1.

Πριν ακόμα αρχίσω τη δράση αυτή, ήμουν ήδη δικηγόρος μεταξύ άλλων του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου. Τρεις μήνες μετά την πρώτη νομική ενέργειά μου κατά της εγκληματικής οργάνωσης, έγινε η γνωστή στο πανελλήνιο απόπειρα δολοφονίας του ως άνω δημοσιογράφου, η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, παραμένει ανεξιχνίαστη.

Μετά την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου την 28/07/2020 παρασχέθηκε και σε εμένα αστυνομική προστασία, η οποία όμως επί υπουργίας και του σημερινού υπουργού Προστασίας του Πολίτη μού αφαιρέθηκε χωρίς καμία δικαιολογία και αιτιολογία, καίτοι εκτός του ότι οι δράστες της απόπειρας δολοφονίας του δημοσιογράφου και οι ηθικοί αυτουργοί κυκλοφορούσαν ελεύθεροι (όπως και σήμερα), εγώ προσωπικά είχα ήδη εκτεθεί σε σταθερά από τότε αυξανόμενο κίνδυνο με απειλές κατά της ζωής μου, για τις οποίες έχω ενημερώσει εγγράφως τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Παραμένω δε «στόχος», πλην όμως με μία καθαρά προσχηματική «προστασία», με 24ωρη δήθεν περιπολία γύρω από την οικία μου.

Πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσα την απόφασή μου να συμμετάσχω στις επικείμενες ευρωεκλογές. Αυτό ήταν βέβαιον ότι θα προκαλούσε μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των πανίσχυρων αντιπάλων μου, την ώρα που πετυχαίνω την μία νομική νίκη μετά την άλλη στο πλαίσιο της ως άνω μάχης που δίνω από την 26/04/2020, αφού με την ιδιότητα του ευρωβουλευτή και με τις δυνατότητες και τις εξουσίες που θα μου δώσει η ιδιότητα αυτή, γνωρίζουν ότι θα κάνω γνωστά τα εγκλήματα της φριχτής αυτής τετραετίας στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο και θα φτάσω μέχρι το τέλος τη μάχη αυτή με ακόμη ταχύτερα και αποτελεσματικότερα βήματα και θα κάνω γνωστά και όλα τα υπόλοιπα εγκλήματα σε βάρος του λαού και -κυρίως- θα δώσω λύσεις και θα φέρω την κάθαρση.

Η απόφασή μου αυτή έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς είχα διακηρύξει από την πρώτη στιγμή την απέχθειά μου στην πολιτική και γνωρίζουν ότι είμαι ο τελευταίος που θα διεκδικούσε θέσεις και προνόμια αξιοποιώντας τη δράση μου και το τεράστιο κοινό που με ακολουθεί λόγω της δράσης αυτής, όταν επιπλέον γνωρίζουν ότι αν τα ήθελα αυτά, και ακόμα περισσότερα, θα είχα πολύ απλά αποδεχθεί πριν από κάποια χρόνια την πρόταση του αρχηγού της Μασονίας να ενταχθώ σε αυτή με δόξες και τιμές, ως ο εγγονός του 33ου, Ύπατου Μέγα Γενικού Επιθεωρητή, Νικολάου Παλαιολογόπουλου, που αναμόρφωσε τον κώδικά τους την δεκαετία του 1950. Δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι εγώ θα συμμετείχα σε εκλογές όχι ως ένας ακόμα επίδοξος πολιτικός με την παραδοσιακή και απολύτως δικαιολογημένα απαξιωμένη στα μάτια του πολίτη έννοια, αλλά ως δικηγόρος που ήμουν, είμαι και θα παραμείνω για πάντα, ως μαχητής δηλαδή του δικαίου και της αλήθειας, με κίνητρό μου για την ιστορική αυτή μάχη που δίνω τον γιο μου, την οικογένειά μου και την πατρίδα μου, κινητήριο δύναμή μου το αδιαπραγμάτευτο πάθος μου για την αλήθεια και το δίκαιο, και οδηγό μου την απόλυτη πίστη μου στον Θεό.

Σήμερα το μεσημέρι με κάλεσε ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας στην οποία διαμένω με την οικογένειά μου στον Διόνυσο Αττικής, επί της οδού ***, ο κ. ***, συνταξιούχος καπετάνιος, 85 ετών. Ο ίδιος διαμένει στην διπλανή μονοκατοικία, στον αριθμό 24. Εγώ κατέχω ένα αυτοκίνητο μάρκας ***, χρώματος μπλε. Ο κ. *** είναι κάτοχος αυτοκινήτου μάρκας ***, χρώματος επίσης μπλε. Και οι δύο παρκάρουμε τα αυτοκίνητα αυτά έξω από τις ως άνω μονοκατοικίες, το ένα δίπλα στο άλλο.

Μου ανέφερε έντρομος ότι «κατά τύχη» ζει, και ότι «είχε Άγιο», καθώς οδηγώντας στην Αττική Οδό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο άκουσε ένα «τρομερό θόρυβο» και ότι παρά το σοκ κατάφερε να σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην Λ.Ε.Α. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του διαπίστωσε ότι από την πίσω δεξιά ρόδα έλειπαν τα δύο μπουλόνια ενώ τα άλλα δύο ήταν πεσμένα στο οδόστρωμα. Όταν ήρθε η οδική βοήθεια, επιχείρησε να ανεβάσει το αυτοκίνητο στη ράμπα του φορτηγού, αλλά αυτό (το αυτοκίνητο) «έκατσε» όλο πάνω στον τροχό.

Από την *** όπου μεταφέρθηκε το αυτοκίνητο τού είπαν ότι και τα τέσσερα μπουλόνια είχαν ταυτόχρονα λασκάρει, τα άκρα τους είχαν μείνει μέσα, ότι αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ και ότι είναι μετά βεβαιότητας ανθρώπινο χέρι.

Είναι προφανέστατο ότι οι δράστες είχαν κατά νου από τους εντολείς τους το «μπλε αυτοκίνητο» έξω από την ***, εγώ εκείνη την ώρα απουσίαζα με το δικό μου (πιθανότατα όταν πήγα στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 21 Μαρτίου, γεγονός που επίσης προφανώς γνώριζαν οι εντολείς -πήγα για να συναντήσω τον επιχειρηματία το κόμμα του οποίου θα αξιοποιήσω για την κάθοδό μου στις ευρωεκλογές), και έκαναν την ανθρωποκτόνο δολιοφθορά στο λάθος μπλε αυτοκίνητο έξω από την ***.

Ιδού το ένα από τα δύο κομμένα μπουλόνια (τα άλλα δύο εκτοξεύτηκαν με το «μπαμ» που άκουσε ο κ. ***):

Screenshot_45

 

Screenshot_44

Screenshot_43

 

Σημειώνεται ότι όσο κατοικούσα στην Σταμάτα Αττικής επί της οδού Ματρώζου αρ. 2, και ενώ ίσχυε (όπως και τώρα…) η απόφαση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ για τις επί 24ωρο περιπολίες, είχε λάβει χώρα διάρρηξη γειτονικής οικίας, και μόνο από καθαρή τύχη δεν είχαμε χειρότερα κατά το συμβάν αυτό, αφού την ώρα που επέστρεφα με τον γιο μου παρατήρησα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες σταθμευμένο απέναντι από το γκαράζ του συγκροτήματος μονοκατοικιών στο οποίο διέμενα με την οικογένειά μου. Το αυτοκίνητο αυτό, όπως προέκυψε, ήταν επί πολλή ώρα σταθμευμένο απέναντι από το γκαράζ του «στόχου» (…), απεδείχθη δε ότι μέσα σε αυτό ήταν ο τσιλιαδόρος συνεργός των διαρρηκτών. Επειδή έστρεψα τα φώτα του αυτοκινήτου μου πάνω σε αυτό των εγκληματιών, όπως αποδείχθηκε ειδοποιήθηκαν οι συνεργοί του τσιλιαδόρου από αυτόν και εγκατέλειψαν την διάρρηξη.

Δεν πήραν τίποτα…

Ιδού τα μηνύματά μου το βράδυ εκείνο στο κινητό του τότε Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής:

222

 

333

 

444

 

555

 

666

 

Έκανε αυτό που έπρεπε ο κ. Δάβαλος, κατόπιν όμως εορτής και με την απόφαση του Αρχηγού της Αστυνομίας να είναι στα χαρτιά.

 

Αλλά δεν είχαμε μόνο αυτό το συμβάν περίεργης διάρρηξης. Πριν λίγο καιρό διέρρηξαν και την μονοκατοικία του κ. ***…

 

Ο κ. *** κατέθεσε μήνυση στο Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου.

 

Μία όμως ακόμα διάρρηξη σε γειτονικό μου σπίτι, και πάλι χωρίς να πάρουν τίποτα…

 

Και ο νοών νοείτω.

 

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος μου, η οποία από καθαρή τύχη δεν είχε ως θύμα τον ανυποψίαστο ιδιοκτήτη και γείτονα της μονοκατοικίας στην οποία διαμένω με την οικογένειά μου στον Διόνυσο Αττικής επί της οδού ***.

 

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2024

Ο Μηνυτής Δικηγόρος

 

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Νάτη και η ευρωβουλή…….. Οχι παίζουμε.!!!!! Αχαχαχαχααααααααα Ελλαδισάν Προβατιστάν αχαχαχαχααααα

  2. Περίεργα πράγματα.
    Τόσο μαλάκες και άσχετους,έστειλαν οι ηθικοί αυτουργοί….να μπερδεύουν τ αυτοκίνητα;;;;;;
    Δλδ δεν ήξεραν τι αυτοκίνητο έχει ο κύριος Αντωνιάδης και πήγανε στου παππού;
    Να δούμε αυτή η πουτάνα η αλήθεια,ποτέ θα λάμψει για όλους και για όλα;

Comments are closed.