ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ 28ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ – ΠΕΝΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ – ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;

Κοινοποίηση:
agioi-anargyroi

Η ελληνική κοινωνία ζει για μια ακόμα φορά τραγικές στιγμές, όταν ένας 39χρονος σκότωσε μια 28χρονη ΕΞΩ από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής από τη σχετική εξέταση, η άτυχη κοπέλα δέχτηκε πέντε μαχαιριές, δύο στον θώρακα και τρεις στην πλάτη, οι οποίες αποδείχτηκαν μοιραίες για τη ζωή της. Ωστόσο, κανείς, ούτε καν οι αστυνομικοί που ήταν στο φυλάκιο, να βοηθήσουν την άτυχη νεαρή από το μένος του δράστη.

Ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο των Αθηνών, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας.

ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ! Ούτε να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους δεν μπορούμε πλέον κυρ Μιχάλη…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Το δημοκρατικό τόξο σκοτώνει!!!
    Καλό παράδεισο στην κοπέλα και κακό ψόφο στον φονιά!!!

  2. Σίγουρα κατσαπλιάς ζαιος antifa ή νδουλης του δημοκρατικού τόξου ο φονιάς!!!
    Καλό παράδεισο στην κοπέλα!!!

  3. Sugnommi, apo th stigmi Pou eisai enilikas kaneis ths epiloges sou. As ekobe to mialo ths, o kirios, de fenotan sobaros me tatouaz skoulariki sta 40… Isos eixe sxeseis Kai me ousies auta mazi pane sunithos. To problima allo einai, otan kanume anti Gia fai sumbolika Mia tourlou Kai anakatevoume polla ulika px polipolitismo us sunithos uparxoun kapioi Pou de katalabenoun ti esti nai oxi ktl. Ekei einai upoxreomenoi to Kratos h na thespisei austhroterous nomous h na tous diailosteilei opos paranoma hrtan. Apo kei Kai pera opios de exei mialo mplekei oso skliros Kian akougetai loipon.

  4. tatoo piercing, σκουλαρικακι στη μυτη στη γλωσσα και ποιος ξερει που αλλου……. Αυτα γουσταρουν σημερα συμφωνα και με τις προβολες βοθροκαναλων και μετα παραπονιουνται,Αντε στην ευχη….

  5. αν κανεις καταγγελια στην αστυνομια, εσενα θα ψαξουν πρωτα που τολμησες να τους βαλεις σε δουλεια.

  6. Αχρηστοτεροι Από την κυβέρνηση ΤΣΙΠΑ……
    ΜΗΠΩΣ πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας????
    ε???μουνοπανα????
    Εγκληματική οργάνωση είσαστε εσείς οι πολιτικοί… κλέφτες δεν σας πειράζει κάνεις χρήμα μετρητά φουλ σπίτια παντού κομπίνες με κολλητούς …..καμμία τιμωρία!!!!!
    Ε???Μουνοπανα???

  7. Αν το πουν τα κανάλια είναι Έλληνας, αν δεν το πουν είναι αλλοδαπός. Ομοίως αν λυσσάξουν οι αριστερές φεμουνίστριες στις διαδηλώσεις είναι Έλληνας, αν βουβαθούν είναι αλλοδαπός.

  8. Την κοπέλα την είδαμε και μάθαμε και όνομα. Το ονοματεπώνυμο του αλήτη δεν ξέρουμε όμως…υπάρχει λόγος;

  9. Εχετε μπλεξει ασχημα με τους κομμουνιστες που ψηφιζετε τα τελευταια 50 χρονια. Απο τον αρχικομμουνιστη Καραμανλη τον πρωτο μεχρι τον Κουλη ολοι ηταν κρυφοκομμουνιστες που μισουσαν οτιδηποτε εθνικιστικο.Δε ξεχνανε τα Δεκεμβριανα οποτε διαλυσαν ολοι την αστυνομια. Δε ξεχνανε τον Γραμμο και το Βιτσι και πουλησανε τη Μακεδονια. Ελπιζω να το ανεβασετε αυτο .

    1. Όπως η μεγαλύτερη επιτυχία του σατανά είναι να μας πείθει πως δεν υπάρχει, έτσι και η μεγαλύτερη επιτυχία των κομμουνιστών είναι όταν έχουν πείσει το 99% του ελληνικού γιδολαού πως είναι δεξιοί και κεντρώοι….

  10. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΠΡΕΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ…. ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΑΜ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…. 100 ΕΥΡΩ ΠΑΕΙ Η ΒΙΖΙΤΑ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΑ ΧΑΜΑΜ….. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ…. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ….

  11. ο σκοπός γιατί δεν τον έκανε σουρωτήρι ; γιατί δεν του άδειασε τα μυαλά ; έκανε …τηλεργασία ; λολ

  12. Φτηνά γούστα φτηνοί άνθρωποι.
    Άλλο τρόπο να με εντυοωσιασεις πέρα από επαναλαμβανόμενα φθηνά κόλπα δεν έχεις;;

  13. Όχι μόνο παραιτήσεις, ριζική αναδιάρθρωση της αστυνομίας με λιγότερες γυναίκες, καθόσον μια αστυνομία με 50% άντρες 50% γυναίκες είναι μια τελείως άχρηστη αστυνομία, όπως σαφέστατα δείχνει το παράδειγμα της φοβάμαι-να-βγω-καημένης που είχαν βάλει σκοπό, μιας και τίποτα παραπέρα από αυτό δεν ήταν ικανή να κάνει.

  14. ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΖΩΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ…. ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ…. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ…. ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΕΙΤΕ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ…. ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ… ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΩΡΟΔΟΚΗΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ!!!! ΜΟΛΙΣ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΕ ΑΕΡΑ ΟΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ!!!!!

  15. Η Ελλάδα νοσεί βαρέως και δεν την πιάνει καμία θεραπεία. Θα επέλθει σήψη γάγγραινας με το γνωστό τρόπο θεραπείας, δυστυχώς λυπάμαι πού το λέω αλλά εκεί θα καταλήξουμε, αν δεν μετανοήσουμε κλήρος και λαός

  16. αφου τοχουμε ξαναπει οι αστυνομια υπαρχη μονο για την φυλαξη των πολιτικων των καθεστοτηκων δημοσιογραφων των ολιγαρχων της χωρας και κατι μεγαλοποιασμενων παμπλουτων μπακαλιδων οπποιος εχει παει σε τμημα για μια προσωπικη του υποθεση γνωριζει απο πρωτο χερη τη αντιμετωπιση εχει

  17. Οι κοπρίτες δεν κουνιούνται !! Τα μισθά να πέφτουν και όλα μέλι γάλα !! Στα @ρχιδι@ μας οι πολίτες. Η επανάσταση αργει ?

  18. Ρε Χρυσοχοΐδη, αξιοπρέπεια δεν έχεις; Αφού βλέπεις οτι να υπάρχει ασφάλεια, χρειάζεται να σφραγίστουν τα σύνορα,να γίνουν απελάσεις,οι αποφυλακισμενοι αλλοδαποί να απελαύνονται ΑΥΤΟΜΑΤΑ.να δωθούν κονδύλια,να γίνουν προσλήψεις,να γίνουν εκπαιδεύσεις και πόσα άλλα που δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ . Δήλωσε παραίτηση για να αναδείξεις το πρόβλημα. Και βάλτε υπουργό αυτόν τον Βαρημαγκα ΒΟΡΊΔΗ γιατί τον έχετε στο απυρόβλητο εκει στη ΝΔ

  19. ακόμα πληρώνεται το ζώο ο Γιδάρχης; Και οι τσιλαιαδοροι του;

    1. Όχι Γιδαρχης ρε μεγάλε…
      ΓΙΔΟΧΑΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΔΙ και μες την τρελή ΧΑΡΑ….
      ΓΙΔΟΧΑΡΟΣ λοιπόν….

    2. ΠΟΣΑ ΤΕΤΤΟΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ………

      1. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ο ΜΟΙΣΘΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ Π…ΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑΣ…..

Comments are closed.