ΜΕΤΑ ΤΟ «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ», ΝΕΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ: «ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΜΑΣ», ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Ο ΓΚΙΟΥΛΕΡ! – ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Κοινοποίηση:
FyAXhR6WIAElx6J

Αναφορά στη «Γαλάζια Πατρίδα» έκανε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ στο μήνυμά του προς του Τούρκους ναύτες – «Προβοκάτσια» χαρακτήρισαν τα τουρκικά ΜΜΕ την επίσκεψη Δένδια στη Λήμνο

Στη «Γαλάζια Πατρίδα» αναφέρθηκε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ στο πρώτο του μήνυμα προς τους στρατιώτες του ναυτικού. Ο Γκιουλέρ, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά στη συνέχεια απηύθυνε μήνυμα προς του λέγοντας πως «είστε προστάτες των τουρκικών θαλασσών».

«Το Ναυτικό μας υπερασπίζεται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα μας στη Γαλάζια Πατρίδα, κυματίζει τη σημαία μας από τον Ατλαντικό μέχρι και τον Ινδικό ωκεανό. Παλικάρια , ήρωες που είστε προστάτες των τουρκικών θαλασσών, εσείς έχετε ως έμπνευση τον Τσακά μπέη , τον Μπαρμπαρόσα , τον Τσακά μπέη αλλά και τον Κιλιτς Αλί πασά καταφέρατε και εκπληρώσατε όλα τα καθήκοντα τα οποία σας έχουν ανατεθεί. Τώρα που ξεκινάμε τον δεύτερο αιώνα της Τουρκικής Δημοκρατίας, στο δρόμο που ξεκινήσαμε με το όραμα του “αιώνα της Τουρκίας” πιστεύω πως θα εκπληρώσετε με επιτυχία όλα σας τα καθήκοντα, πως θα εργαστείτε σκληρά για να οδηγήσετε στο μέλλον την ισχυρή και μεγάλη Τουρκία» ανέφερε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Γιασάρ Γκιουλέρ.

Οι συνομιλητές του Μητσοτάκη είναι αυτοί…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ? ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ 5 ΟΚΑΔΕΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΜΙΑΓΡΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΟΠΩΣ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ, ΠΟΝΤΙΟΥΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ, ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΣΥΡΙΟΥΣ, ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΕΙΤΕ ΟΠΥ ΤΟ 1/3 ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΤΟ ΕΤΕΡΟ 1/3 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΡΥΦΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΥΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΑΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 1/3 ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ. Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ. ΑΜΗΝ!

  2. Η κεφαλα του μου θυμιζει σ@ατα απο γελαδα με χαντρες

  3. Μοιαζει με τον Νικο Δενδια, προϊόν Τεχνητής Νοημοσυνης . !!!

  4. Για τον ατλαντικο και τον ινδικο ωκεανο χλωμο το βλεπω…μεχρι την μεσογειο και πολυ ειναι.
    Μια φουσκα ειναι η τουρκια τοσα χρονια κανει πολεμο εναντιον του PKK και δεν μπορει να καθαρισει….για αυτο και αυτα τα λογια μπας και ανεβασει το ηθικο των τουρκων.

  5. Πολλά λιλια φοράει ο λεγόμενος, Φλώρος και αυτος σαν το δικό μας το κυριζι 🙂

  6. Αχ καλε ποσα αστερια φοραει ο γιαλακιας ο λουλογερος? Θαμπωθηκα η δολια!
    Πολλη φορα πηρε και θα καρφωθει πουθενα ανωμαλα ο πουρο γλειφτης του Ερντοκλαν!

  7. ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!!
    ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΕΣ!!!!
    ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΘΡΕΨΕ!!!!
    ΤΟ ΜΩΧΑΜΕΤΙ ΣΑΣ ΜΕΣΑ!!!!
    ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙΓΕΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΑΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!!

Comments are closed.