ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!! Δρομολόγια ακυρώνονται και πολίτες πάνε στις δουλειές τους με ταξί – Αναγνώστης καταγγέλλει…

Κοινοποίηση:
makeleio2-2

Διαβάστε τι καταγγέλλει αναγνώστης του makeleio.gr:

Σας κοινοποιώ το μήνυμα που εστάλη σε ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ και αρμόδιο υπουργείο.
Δεν θα σας κουράσω με την επανάληψη του περιεχομένου.
Πόση “αριστεία” / τριτοκοσμία να αντέξουμε;
Ένας μεροκαματιάρης που θέλει να πάει από τον Πειραιά στη Γλυφάδα για ΔΟΥΛΕΙΑ, να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει λεωφορείο (το τραμ είναι κομμένο).
Οπότε είτε πρέπει να διαθέτεις μέσο μετακίνησης είτε να πληρώνεις 20αρικα στα ταξί.
Αυτή είναι η πράσινη ανάπτυξη των γαλαζαίων.
Ευχαριστώ.

Ιδού η επιστολή του αναγνώστη:

Παρακαλώ πολύ όπως με πληροφορήσετε τον λόγο για τον οποίον σήμερα, Κυριακή 21.04.2024, το λεωφορείο Α1 Πειραιάς – Βούλα δεν πραγματοποιεί τα δρομολόγιά του σύμφωνα με τα αναρτηθέντα ωράρια.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, το δρομολόγιο που όφειλε να αναχωρήσει από Πειραιά (τέρμα ακτής Μιαούλη) μετά τις 06.30 ουδέποτε πραγματοποιήθηκε και το λεωφορείο ουδέποτε εμφανίστηκε στη στάση “Σκαλάκια” (Χατζηκυριακού) στις 06.57. Ομοίως, το απογευματινό δρομολόγιο από Βούλα προς Πειραιά, που αναχωρεί από Βούλα μετά τις 17.30 ουδέποτε εμφανίστηκε στη στάση “Αστέρια” στις 17.51 σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Το παρόν μήνυμα δεν έχει ούτε υβριστικό, ούτε διαθέτει ειρωνικό περιεχόμενο, είναι κατά βάση ειλικρινές και απαιτώ να απαντηθεί. Νομίζετε πως εν έτει 2024, με το τραμ να υπολειτουργεί στην γραμμή Πειραιά – Βούλα, ένας εργαζόμενος που επιθυμεί να μεταβεί για μεροκάματο από τον Πειραιά στη Γλυφάδα (μια ευθεία είναι) πρέπει να υπόκειται σε άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία, είτε περιμένοντας στη στάση για ώρες, είτε μισθώνοντας ταξί. Τα παραπάνω είναι ιδιαιτέρως εξοργιστικά την στιγμή που δεν υπάρχει ούτε η εναλλακτική του τροχιόδρομου (τραμ) ο οποίος δεν λειτουργεί λόγω των έργων στο Ελληνικό;

Έχω ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής, από Αργεντινή στον Καναδά και από εκεί στην Κίνα και στην Βόρεια Κορέα, τέτοια συγκοινωνιακή τριτοκοσμία ίσως μόνο στο Μαρόκο συνάντησα.

Εν αναμονή της γραπτής απαντήσεώς σας.

Μ.Π

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response