ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑ… ΤΥΦΛΑ – ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ – ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΑ

Κοινοποίηση:
mesologgi

Σε μια αχανή έκταση αναζητούν πλέον οι Αρχές τα ίχνη του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς οι πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους από τον 50χρονο κρεοπώλη είναι ελάχιστες και μπερδεμένες.

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο αδυνατεί να θυμηθεί οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα όσα συνέβησαν την 4η Ιανουαρίου. Μάλιστα όπως είπε στους αστυνομικούς είχε κάνει χρήση χασίς και αυτό του έχει προκαλέσει κενά μνήμης.

 

Οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο από τις κινήσεις του 50χρονου ώρες μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη, ωστόσο ο ίδιος δεν θυμάται το παραμικρό.

Έτσι οι έρευνες και το πεδίο τους έχουν «ανοίξει» σε μια ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, παράλληλα σε μια έκταση γεμάτη βούρκους, νερά και καλαμιές, καθιστώντας πάρα πολύ δύσκολη την εξεύρεση κάποιου στοιχείου που θα «δείξει» τι έχει συμβεί στον 31χρονο.

 

Ελπίδα τα ψηφιακά αποτυπώματα
Παράλληλα, κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών βρίσκεται στο Μεσολόγγι, προσπαθώντας να «διαβάσει» τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί.

Αυτά που, ωστόσο, έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι τα ψηφιακά αποτυπώματα από το «έξυπνο» ρολόι του Μπάμπη Κούτσικου αλλά και το στίγμα του κινητού του, το οποίο εξέπεμπε σε σταθερό σημείο για 11 λεπτά πριν σιγήσει.

Το κινητό του θύματος, κλείνει στις 23:50. Παραμένει δηλαδή περίπου 2,5 ώρες ανοιχτό μετά τον αναφερόμενο χρόνο εξαφάνισής του. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα ο δράστης πήρε μαζί του το κινητό, και ίσως το πέταξε σε άλλο σημείο ή έκλεισε από μπαταρία.

Παράλληλα, ο 50χρονος ύποπτος, είχε τσακωθεί διαδικτυακά με τον νεαρό αγνοούμενο, όπως ανακάλυψαν οι αστυνομικοί, που ανέκτησαν τις συνομιλίες μεταξύ τους. Οι συνομιλίες αυτές είχαν σβηστεί.

«Κάτι κάναμε στο αμάξι με τον Μπάμπη»
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο 50χρονος κρεοπώλης είπε στους αστυνομικούς πως «κάτι κάναμε στο αμάξι, αλλά δεν θυμάμαι», τονίζοντας πως είχε κάνει χρήση χασίς και για τον λόγο αυτό έχει κενά μνήμης.

Ειδικότερα, στην αιτιολογία του ο κρεοπώλης κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, επειδή κατείχε παράνομα ένα μαχαίρι 10 εκατοστών, κατέθεσε ότι έκανε χρήση χασίς και γι’ αυτό δεν θυμάται τις κινήσεις μόλις άφησε τον Μπάμπη στο σημείο των ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Ωστόσο, αυτό που πλέον εξετάζει με μεγαλύτερες πιθανότητες η ΕΛ.ΑΣ. είναι το σενάριο που θέλει τον 31χρονο Μπάμπη να μην αποβιβάζεται στο σημείο πίσω από τα ΤΕΙ του Μεσολογγίου, όπως είχε καταθέσει αρχικά ο 50χρονος που τον μετέφερε.

«Ολα θα πάρουν τον δρόμο τους όταν βρεθεί ο Μπάμπης» διατείνονται οι ερευνητές της υπόθεσης. Εκτιμούν δε, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι αν εντοπισθεί νεκρός και έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας πάραυτα θα «φθάσουν» στον δράστη, γιατί έχουν ατράνταχτα στοιχεία που δένουν το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

«Έχει πέσει σε αντιφάσεις»
Το πρωί της Πέμπτης, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στο Mega σημειώνοντας ότι: «Υπάρχει ένας κενός χρόνος μιας ώρας περίπου από το σημείο που άφησε τον Μπάμπη ο κρεοπώλης, μέχρι το σπίτι του», ενώ στη συνέχεια εξήγησε:

«Αυτή η διαδρομή είναι 7 με 8 λεπτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνεις πάνω από 8 λεπτά, εκεί χάνεται μια ώρα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είναι στο κάδρο δεν μπορεί να δικαιολογήσει, δε θυμάται, αυτό το κενό».

Ο ιδιωτικός ερευνητής συμπλήρωσε στη συνέχεια:

«Την Πέμπτη τον καλεί ο Μπάμπης να πάει στο σπίτι να τον πάρει για να τον πάει σε ένα σημείο στην παλιά εθνική Μεσολογγίου – Ιωαννίνων σε ένα σημείο που είναι τα ΤΕΙ, ερημιά. Θα πήγαινε για κυνήγι. Εγώ ξέρω ότι όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν για κυνήγι πηγαίνουν με τις φόρμες και όχι ντυμένοι καλά. Του λέει του ανθρώπου που είναι στο κάδρο ότι θα πάω με έναν φίλο μου. Αρχικά τον ρωτάει, και είπε ότι δεν του απάντησε ο Μπάμπης αλλά δεν είχε κανέναν λόγο να του κρύψει με ποιον θα πάει. Εκ των υστέρων λέει ότι θα πήγαινε με τον τάδε, τον οποίο τον καλεί η αστυνομία και ο άνθρωπος αρνείται ότι θα πήγαινε και ότι είχε επαφή με τον Μπάμπη. Είναι μια αντίφαση του ανθρώπου που είναι στο κάδρο».

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, δεν είναι η μόνη αντίφαση στην οποία έχει υποπέσει ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος τόνισε:

«Δεύτερη αντίφαση είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να καλύψει το κενό της μιας ώρας. Τρίτο σημείο είναι ότι ο Μπάμπης τού είχε δανείσει 17.000 ευρώ και λίγες μέρες πριν του είχε πει ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θέλει τα χρήματά του. Έχει πάρα πολλά κενά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. να τον στειλουν με κλιμακιο στον κιμ γιογκ ουν,να τα πει ολα σε 2 λεπτα…αλλιως φλογοβολο οπωε εχει κανει ο κορεατης…
    αλλιως αλλη λυση στη χαμας ,να τον περιποιηθουν δωρεαν…

  2. Δεν έχει profilers η Αστυνομία να του αλλάξουν τα φώτα & να τον μπερδέψουν, αφού τον κουράσουν ανελέητα? Τότε & μόνο τότε θα ομολογήσει το κάθαρμα.
    Με το σας & με το σεις, δεν γίνεται δουλειά.

  3. Μαλλον ο…κενα μνημης χασισοποτης πρεπει να αλεστει απο τη μηχανη του κιμα!
    Για να “καθαριστει” ο νεαρος κατι παραπανω ηξερε το παληκαρι!

  4. Ο ανθρωπος που ειναι στο..καδρο πρεπει να φαει μερικες φαπες για να φυγουν τα …κενα μνημης και να πει που πεταξε η που εθαψε τον ατυχο νεο!! Φτανει Κοι το…..θυμιασμα!

Comments are closed.