ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ Η ΚΑΪΛΗ. ΤΟ 1.5 ΕΚ. ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ- ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΠΟΣΟΙ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΡΕ; ΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Το ποσό που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τις βελγικές αρχές στο σπίτι της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζιόρτζι πιθανότατα αποτελεί «μόνο την κορυφή του παγόβουνου», όπως επισημαίνει νέο ρεπορτάζ του Politico, επικαλούμενο το ένταλμα για την έκπτωτη αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου.

Η Καϊλή φέρεται να «βομβάρδιζε» με κλήσεις τον φερόμενο ως «εγκέφαλο» του κυκλώματος, Αντόνιο Παντσέρι και άλλους δύο ευρωβουλευτές, μετά τη σύλληψη του Τζιόρτζι, το πρωινό της 9ης Δεκεμβρίου. Παράλληλα, στο ένταλμα περιγράφεται η δράση του δικτύου που δρούσε για λογαριασμό του υπουργού Εργασίας του Κατάρ, Αλι μπιν Σαμίχ αλ Μάρι από το 2021.

«Ο υπουργός συντόνιζε τις δραστηριότητες του Παντσέρι», σημειώνεται επίσης στο έγγραφο, σύμφωνα με το Politico, αλλά και το γεγονός πως ο Τζιόρτζι υπήρξε ο σύνδεσμος μεταξύ της Καϊλή και του εγκεφάλου του κυκλώματος. «Ο Παντσέρι επικοινωνούσε με τον Τζιόρτζι όταν ήθελε να ελέγξει τις κινήσεις της Καϊλή. Καταγράφεται ένα περιστατικό όταν ο Ιταλός εξέφρασε την ενόχλησή του για το γεγονός πως η Καϊλή συνομιλούσε με “την Ολλανδή”».

Ο Παντσέρι είχε συμβουλεύσει τον Τζιόρτζι ότι θα ήταν καλό να σταματήσουν αυτές οι επαφές, με το Politico να αναφέρει ότι δεν έχει επιβεβαιώσει την ταυτότητα της μυστηριώδους «Ολλανδής» που αναφέρεται στο ένταλμα.

Ο Τζιόρτζι βοηθούσε την Καϊλή ώστε να αποπληρώσει την αγορά ενός δεύτερου διαμερίσματος που αγόρασε στο όνομά της, «γεγονός που αποτελεί πειστήριο για το ότι γνώριζε για τα χρήματα που έπαιρνε ο σύντροφός της από το κύκλωμα του Qatargate».

«Επιχείρηση εκατομμυρίων»
Το Politico υπενθυμίζει ότι οι βελγικές αρχές εντόπισαν και κατάσχεσαν τον Δεκέμβριο 150.000 ευρώ από το διαμέρισμα της Καϊλή, άλλα 150.000 από βαλίτσα που κρατούσε ο πατέρας της έξω από το ξενοδοχείο Sofitel, αλλά και 700.000 ευρώ από το σπίτι του Παντσέρι.

Σύμφωνα με το ένταλμα, η Καϊλή είχε δώσει εντολή στον πατέρα της να απομακρύνει τα χρήματα από το σπίτι της στις Βρυξέλλες.

Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε ότι το συνολικό ύψος του ποσού ξεπερνούσε το 1,5 εκατ. ευρώ. Η αναφορά περί «δεκάδων εκατομμυρίων» στο ένταλμα, επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν κι άλλα ποσά η διαδρομή των οποίων δεν έχει εντοπιστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ολοι ζουν εις βαρος μας να ηταν η Καιλη μονο Μας κοροιδευουν και εμεις πιστευουμε τις ψευτιες τους Αφου ουτε πατριωτες ουτε ιδεολογοι ειναι Μονο το χρημα τους νοιαζει Δεν πιστευουν σε τιποτα δεν εχουν ηθικουε φραγμους συμμαχουν και με το διαβολο προκειμενου να εξυπηρετησουν τα σημφεροντα τουςΤο εχουν αποδειξει πολλες φορες με την αναιρεση οσων ελεγαν και πολλοι απο αυτους που το επαιζαν μεγαλοι πατριωτες οταν μπηκαν στην βουλη δεκανικι της ΝΔ γινανε

  2. Απορώ πώς πήγε με αυτό το κοντό τέρας. Το χρήμα, η εξουσία, την έκαναν να τους βλέπεις ωραίους ή πήρε την εκδίκησή της για όλους τους γέρους που ψυχανάγκασε τον εαυτό της να πάει για την πολιτική καριέρια κάνοντας σχέση και παιδί με τον ζιγκολό;

  3. Ο αλλος ο μπουφος θα ψηφισει Ελληνικη Λυση που ψηφισε μνημονια.

    Τα θελει ο λοκος σου να σε διοικουν κλεφτες και απατεωνες.

    Μυαλο δεν βαζει ο ανθελληνας ψηφοφορος

  4. ο κωλο κωλο χερι χερι πωs τα εκανε τα 100 κινητα???απο του Κ@ΛΟΥ την τρυπα ταβγαλε ο ΒΡΩΜΟΚΑΜΠΙΝΕΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΠ@@@ΥΣΤΗΣ ΕΡΩΤΥΛΟΣ ΣΑΠΟΙΟΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΜΙΖΑΣ ΝΟΝΟΣ???

  5. Η Καιλη θα πληρωσει πολυ ακριβα τις ανοησιες των δικηγορων της.
    Εκτος βεβαια αν η ιδια πιστευε οτι θα γινει το καταλληλο κουκουλωμα.
    Και αν ο Ανδρουλακης, μετα απο τοσα χρονια που ειναι στην Ευρωβουλη, δεν ειχε αντιληφθει τιποτα, ειναι δυνατον να ειναι αξιος για την αρχηγια στο ΠΑΣΟΚ?
    Αυτον γιατι τον παρακολουθουσαν αραγε?
    Και το ξεχασε το παραμυθακι της παρακολουθησης πολυ γρηγορα.
    Αναρωτιεμαι γιατι.
    Και γιατι δεν πηγε να μαθει για ποιο λογο τον παρακολουθουσαν?
    Αχ ναι, θα περιμεναν εξω οι δημοσιογραφοι και θα επρεπε να απαντησει.

    1. Δυστυχώς δεν θα γίνει τίποτα. Το σύστημα ξέρει από τα κουκουλωματα.

  6. Ζαμε Εύα καιλη αετε Κορωπί τουρτουρ κουβερλι

  7. ο ανδρουλάκης δεν ήξερε τίποτα. Μετά βίας την γνώριζε. Ήταν απλώς ο επικεφαλής της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας της καϊλή η οποία ήταν εξαιρετικά πολυπληθής (2 άτομα.. ) και δεν μπορουσε να τους ξέρει όλους. Επίσης απλώς την πρότεινε και την προώθησε για αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, χωρίς και πάλι να την ξέρει καλά, μόνο υποθέτοντας καλοπροαίρετα ότι είναι άξια πολιτικά και ηθικά. Επίσης, όταν αυτή εγκωμίαζε το κατάρ με τους χιλιάδες νεκρούς εργάτες για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στα εργασιακά δικαιώματα, δεν την αποπήρε γιατί δεν πολυκατάλαβε τί έλεγε αφού μιλούσε στα αγγλικά και όχι στα κρητικά. Και βέβαια, σαν παιδί του κομματικού σωλήνα, και να καταλάβαινε τι συνέβαινε, θα σκέφτηκε ‘ε, δε θα μας ρίξουν για ένα κωλόσπιτο’

  8. H κυρία Εύα καϊβλί..Να σαπίσει στο φρέσκο για 20 χρόνια….. Τίποτα άλλο….

  9. Όλη η Ε. Ε. είναι διεφθαρμένη, στο όνομα της Δημοκρατίας &. της Δικαιοσύνης αλωνίζουν οι αδιστακτοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ, βουτηγμένοι στην απληστία του ΧΡΉΜΑΤΟΣ κάνοντας κόμματα με λομπιστες και ολιγαρχες (αυτή είναι η αλήθεια).
    1.και καλύτερη η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΡΣΟΥΛΑ κ έπειτα ΚΡΙΣΤΙΝ (ΔΝΤ) κ ακολουθούν οι άλλοι….. . βίος και πολιτεία.
    Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Αρπαχτής εκεί κ η δικιά μας μεταξύ άλλων… Εύα ΚΑΪΛΉ αδίστακτη, διεφθαρμένη, αισχρή πολιτικός από το ΚΟΡΩΠΙ……!!!

  10. Εδώ η ουσία είναι να έχεις πρόσβαση στο ευρωκοινοβούλιο και να έχεις λόγο στης απόφασης του… και η καιλη ήτανε αντιπρόεδρος δηλαδή το πιο αρμόδιο άτομο.
    Το να λες εγώ δεν ξέρω τίποτα! είναι χειρότερο…. η δικηγόροι της κάνουνε το κορόιδο και λένε αφήστε την ελεύθερη με βραχιολακι…. χωρίς απαντήσεις δεν προκειτε να την αφήσουνε.

  11. Μητσοτακη σε ψηφισαμε μονο να μη βγει ο Τσιπρας και παμε παλι στη δραχμη !!!! Τωρα μονο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ !!!

      1. Όσο για τον Τσίπρα έκανε το όχι ναι του δημοψηφίσματος και κράτησε το ευρώ μια χαρά μαζί με όλους τους Μασώνους πολιτικούς και τραπεζίτες: Παυλόπουλος, Βενιζέλος, Προβόπουλος, Σημίτης. Αυτούς ψηφίζεις γαμώ το γερμανικό ευρώ σου.

  12. Αυτά ήταν για πατατάκια. Το πόσο διεφθαρμένη είναι φαίνεται από το γεγονός ότι χρησιμοποίησε και το παιδί της, όπως ακόμα το χρησιμοποιεί για να βγει έξω, κρύβοντας τα λεφτά στην κούνια του. Δηλαδή ο Παντσέρι έβαζε τον ζιγκολό να την παρακολουθεί. Άντρας να σου πετύχει.

Comments are closed.