ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ – ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΓΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ – ΤΙ ΟΠΛΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ;

Κοινοποίηση:
antonov

Δεν έχει τέλος η κοροϊδία από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού και τις αγκαλιές με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό, μαθαίνουμε από την Ουκρανία ότι στέλνουμε επιπλέον οπλισμό, ο οποίος εξέλιπε από τα νησιά μας και άλλες ζωτικής σημασίας περιοχές.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή από το Κίεβο(!) και όχι από επίσημα κυβερνητικά χείλη, ως όφειλαν, η Ελλάδα ανακοίνωσε την αποστολή νέας μεγάλης παρτίδας πολεμικού υλικού.

Συγκεκριμένα:

2.000 ρουκέτες Zuni 5 ιντσών
180 αντι-αρματικές ρουκέτες 2,75 ιντσών
90.000 αντι-αρματικά και αντιαεροπορικά βλήματα 90mm
4 εκατ. σφαίρες

70 αμερικανικής κατασκευής oβιδοβόλα M114A1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!!!

  2. Δεν τα χαρίζει, τα πουλάει. Πουλάει ότι βρει στην Ελλάδα το κοπρόσκυλο.

  3. Ο στρατος που αφοπλιζεται γιατι δεν αντιδρα; Οι κυβερνητικοι βουλευτες γιατι δεν διαμαρτυρονται; Τα κομματα της αντιπολιτευσης γιατι δεν εξεγειρονται; Γιατι δεν ζητουν ευθυνες; Τελικα τι γινεται σαυτην την χωρα ολοι εχουν αποφασισει να μας αφανισουν;

  4. Χρεωκοπησαμε από τις (επαχθεις) δόσεις, χρεωκοπησαμε από τα εξοπλιστικά, (που τώρα τα δωριζουμε), που μας πάνε νηστικους?

  5. Για όσους μαλακες λένε ζητώ ο στρατός…
    Φάτε νατοϊκο στρατό και βγάλτε το σκασμό πλεον…
    Ο νεοελληνικός λαός είναι μόνος του απέναντι σε προδοτικη κυβέρνηση, προδοτικο στρατό, λαθρομετανάστες και όλα τα καθάρματα τις Ευρώπης.

  6. Ρε ΤΤ τι σημαινει το ψευδωνυμο σου? Μαλλον ΤιτανοΤεραστιοςμαλακας σημαινει

  7. ΡΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΟΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΥΤΕ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΥΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ

  8. Ο ΖΑΒΟΣ νομιζει ότι οι αμερικανοκλανοι θα τον στηρίζουν εσαεί, μόλις τον ξεζουμισουν και δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο θα τον πετάξουν όπως έκαναν και με τόσους άλλους. Έφυγε ο Φλώρος και ήρθε ο Χουπη Χουπη, Α/ΓΕΕΘΑ για τα LINDL. Πως θα αντιμετωπίσετε τους Τούρκους ρε βόδια, μέχρι και ο γιουχου ο Αποστολάκης το είχε πει θα είμαστε μόνοι μας.

  9. ΤΤ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΥΑΜΑΗΑ ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ θα σου ξεριζωνα την καρδια με μια κινηση .

  10. Έχει τούς υποστηρικτές του, τών βλαμμένο λαό που τους ψηφίζουν χρόνια και θα τους ξανά ψηφίσουν έτσι απλά από παράδοση!!!

    1. Ωραίο σχολιο. Σύντομο κ γλαφυρά περιγραφικό..
      ..για όλους εμάς τους ραγιάδες που ψηφίζουμε έναν αλλοδαπό να μας κυβερνά.

  11. Αυτη την πουτανα την κρητικια κουλα μηπως ηρθε η ωρα να της ριξουμε μια σφαιρα στο κουτελο? ποια ειναι αυτη η πουτανα που μοιραζει τον οπλισμο της Ελλας και του λαου οπου γουσταρει χωρις την συγκαταθεση των στρατιωτικων τι νομιζει οτι ειναι ολα δικο του τσιφλικι? θα σε εξαυλωσουμε πουτανα κρητικια τουρκοσπορη

  12. Ο ζαβος αποφασίζει;;;; Από που κι ως που;;; Ένας τρελός αποφασίζει για 10 μυρια Έλληνες;;;
    Ρε είμαστε καλά;;;

  13. Μπράβο μας. Σφαίρες να σκοτώνουν τους ρώσους ναζί

  14. ρε μαμω το νι νι που τον πεταξε τον φουστη με ποιανου τα λεφτα ειναι πληρωμενα ολα αυτα; Απ του βρυκολακα του πατερα του την κληρονομια ειναι πληρωμενα; Τα εχει πληρωσει ο ελληνικος λαος για την δικη του προστασια οχι για την ουκρανια… Ρε δε μαμιεται η ουκρανιαπροβλημα τους στο κατω κατω ας προσεχαν, την κυπρο ποιος τη βοηθησε;

Comments are closed.