ΜΕΓΑΛΟΣ “ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ”!!!! Πρωκτικά τεστ για τον κορονοϊό και στην Ισπανία: «Είναι λιγότερο επεμβατικά από τα ρινικά»

Κοινοποίηση:
PRKKIO

Η όλη διαδικασία δεν παίρνει πολύ χρόνο και πιστεύεται ότι δίνει πιο ακριβή αποτελέσματα στην περίπτωση που ο κορονοϊός δεν μπορεί να εντοπιστεί στο αναπνευστικό σύστημα, αλλά ίχνη του παραμένουν στο πεπτικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Γιατροί στην Ισπανία διεξάγουν πρωκτικά τεστ για την ανίχνευση του κορονοϊού, όπως αποκαλύπτεται. Η είδηση έρχεται μετά τις σχετικές ανακοινώσεις από την Κίνα ότι έκανε αλλαγή καθώς οι ειδικοί πιστεύουν ότι το επίχρισμα ορθού είναι πιο αξιόπιστο.

Η μέθοδος ήδη εφαρμόζεται στην Γαλικία, στα βόρεια της Ισπανίας, όπως αποκάλυψε το τηλεοπτικό δίκτυο CTRVG στις 27 Ιανουαρίου.

Την είδηση επιβεβαίωσε τοπικός αξιωματούχος, ωστόσο, όπως πρόσθεσε η μέθοδος εφαρμόζεται κυρίως στους διασωληνωμένους ασθενείς σύμφωνα με το Olive Press.

Η μέθοδος ξεκίνησε στο Πεκίνο και το Κινγκντάο της Κίνας την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τις εκεί αρχές. Οι επιστήμονες ανάφεραν ότι τα τεστ θα είναι πιο ακριβή από αυτά όπου το επίχρισμα λαμβάνεται από την μύτη, το σάλιο και το αίμα.

Η διαδικασία είναι σύντομη και εκτιμάται ότι εντοπίζονται ευρήματα και στην περίπτωση που ο κορονοϊός δεν μπορεί να εντοπιστεί στο αναπνευστικό σύστημα, αλλά ίχνη του παραμένουν στο πεπτικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εδώ και μήνες πρότεινα να γίνονται πρωκτικά, όχι μόνο τα διαγνωστικά τεστ, αλλά και τα εμβόλια, με οργανικά έμβολα βαθείας διήθησης, αρχής γενομένης από τους προστρέξαντες. Έστω την δεύτερη δόση. Θα εκπλαγούμε από τον αριθμό προσέλευσης! Καλές κι αμέτρητες εμβολές στους βρομόκωλους.

Comments are closed.