ΜΕΓΑΛΕΙΑ!! Ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος, συντελεστής ταινίας που διεκδικεί Όσκαρ

Κοινοποίηση:
manolidou-gios-780x410

Μια μεγάλη διάκριση για τον 27χρονο γιο της Ευγενίας Μανωλίδου. Ο ρόλος του στο Glass onion: A knives out mystery με τον Ντάνιελ Κρεγκ και ο… δρόμος για τα Όσκαρ.

Η ταινία είναι υποψήφια για Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου και ο 27χρονος γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μανωλίδη, είναι μεταξύ των συντελεστών της!

Ο Αλέξανδρος Μανωλίδης, που όπως φαίνεται κληρονόμησε την… καλλιτεχνική φλέβα των γονιών του, είναι σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής και φωτογράφος.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πολλά επιτυχημένα βήματα στον χώρο του κινηματογράφου. Ο

Ο Αλέξανδρος Μανωλίδης ανήκει σε εκείνους που συνεργάστηκαν για να κερδίσει η ταινία μια υποψηφιότητα στα Όσκαρ.

«Είναι μεγάλη η χαρά. Φυσικά, δεν ήταν κάτι που περίμενα αλλά ήταν δίκαιο» τόνισε μιλώντας σε περιοδικό.

«Ήμουν συντονιστής logistics (logistics co-ordinator), που σημαίνει πως συντονίζεις το συνεργείο ώστε να γίνουν όλα σωστά και να είμαστε όλοι ασφαλείς.

Ήταν και η περίοδος της πανδημίας οπότε δεν ήταν απλή υπόθεση. Έπρεπε να προσέχουμε αν ακολουθούσαν όλοι τις διαδικασίες.

Στήναμε πρώτοι, ξεστήναμε τελευταίοι. Ήταν όλοι πολύ συνεργάσιμοι και όλα τα παιδιά από την Αμερική εξαιρετικά» προσθέτει ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ένας άξιος άνθρωπος. Και λογικό, αφού δεν είναι γιος του μπουμπούκου, τι να κληρονομήσει από αυτόν;

  2. Εκανε ερωτα με τον εραστη τηs…Μαναs τηs!!!
    Η “Ατακτη”ANGELINA JOLIE στα 16 τηs χρονια…
    Ε,καλα μονο ερωτα εκανε.
    Εδω στην Ελλαδα η συζυγοs νιοπαντρου πολιτικου,δεν εκανε μονο ερωτα με τον εραστη τηs μαναs τηs,αλλα τον παντρευτηκε και απο πανω…
    Εξ’ου και ο πολιτικοs”σκιζει”σε …Εθνικο επιπεδο…
    οι πτηνοτροφοι απεφανθησαν οτι ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟΝ ΧΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…

  3. MIA XAZOTAINIOYΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ….
    ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΕΔΩ ΚΑΙ 23 ΧΡΟΝΙΑ , ΑΠΟ ΤΟ 2000 ,
    ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΧΑΖΟΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗς ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

  4. πρώτος σε ψήφους βγαίνει ο μπουμπουκάκης στην Αθήνα θέλετε κάτι άλω το ποιος είναι λαλακας και ποιος όχι είναι ξεκάθαρο αν κάνει το λάθος ο ελληνικός λαός και τους ξανά ψήφισή είμαστε καταδικασμένη τόσο απλά δεν είναι υπερβολές γιαυτό ξυπνήστε και μιλήστε και στους γύρω σας.

  5. Και έλεγα και εγώ γιατί με πονάει το αριστερό μου “φρύδι”.

  6. Κοιτάχτε ύφος η παλιοπουτάνα. Την πούλησε η μάνα της στο γέρο για να κάνει γερά παιδιά με την πιτσιρίκα, η ίδια πουλήθηκε στον κωλόγερο για να πληρώσει τις μουσικές σπουδές της, ο κωλόγερος πλήρωσε τον μπουμπούκο για να την ξεφορτωθεί και να μη βάλει χέρι στην περιουσία του και ο μαλάκας ο ελληνικός λαίς μεγάλωσε τα γαμήσια της με τον γέρο.

  7. Τα λεφτά του Ελληνικού λαού ελέω μπουμπούκου……….

  8. Το μισθο του ο Αδωνακος τον πληρωνε απο τα κρατικα που διαχειριζεται. Βλεπε ελληνικες ταινιες , ο Φωτοπουλος του κουνιαδου του Ζερβου να κανει τον καπετανιο, ο Κωνστανταρας της φιλης του Γκινη για να τραγουδαει στην Αγγλια. Πληρωνε μαλακα ελληνικε λαε.

Comments are closed.