(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ). ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΑΠΟ ΤΗ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. “ΑΥΤΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ”. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΓΙΕ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ “ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ, ΡΕ ΨΟΦΙΜΙ”

Κοινοποίηση:
μητσοτακης-βουλη-ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Χυδαία, βρώμικη, αλήτικη και πάνω απ όλα επικίνδυνη, μαφιόζικη και απειλητική επίθεση, που στοχοποιεί εργαζόμενους, δημοσιογράφους και την ιδιοκτησία της πιο πεντακάθαρης από πλευράς ισολογισμών, ταμείων, υποχρεώσεων, αμοιβών των δημοσιογράφων και πάνω απ’ όλα εργοδοτικού καθεστώτος αλλά και  της πιο φερέγγυας στο Ελληνικό Δημόσιο και τους προμηθευτές της, εφημερίδα και εκδοτική εταιρεία, εξαπέλυσε αυτό το σκουπίδι της πολιτικής φαμίλιας των μεγαλύτερων πολιτικών “Κορλεόνε” στην Ευρώπη. Αυτός που λέγεται Μητσοτάκης.

“Να κλείσει η εφημερίδα Μακελειο”, είπε αυτό το ανδρείκελο ξένων αφεντάδων.  

Σε προειδοποιούμε και σε προκαλούμε πολιτικέ απατεώνα και αλήτη: ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ.

 

Ένα καλομαθημένο καλόπαιδο, ένας μπούλης που ακόμα και η ίδια του η μάνα, δεν ήθελε με τίποτα να ασχοληθεί με την πολιτική γιατί θα κατέστρεφε την Ελλάδα, ένας τύπος από το πουθενά που με ψεύτικα και παραχαραγμένα βιογραφικά βούτηξε θέσεις άλλων πιο ικανών, αποκάλυψε στη Βουλή, σε μια στιγμή ψυχικής παράκρουσης και τρικυμίας, σε ένα μυαλό που δεν στέκεται καλά πάνω στον νωτιαίο μυελό του, πως απεργαζόταν να βάλει λουκέτο στην εφημερίδα μας. Αλλά δυστυχώς γι αυτόν, δεν του έκατσε. «Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πρέπει να κλείσει», είπε ο ψευτονταής, ο ψευτοκουτσαβάκης, «αλλά δεν μπορούμε, γιατί δεν έχουμε μηχανισμούς. Και αυτομάτως, χάνοντας την ψυχραιμία του, πρόδωσε το σχέδιο.

Συστράτευσε τον ανηψιό Γρηγόρη Δημητριάδη, αυτόν τον κακόβουλο και σκοταδόψυχο τύπο με τα παιδικά απωθημένα (ο οποίος αναφέρεται σε μαρτυρίες αξιόπιστων πηγών αλλά και προσώπων που τον ξέρουν σαν κάλπικη δεκάρα- και ακόμα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, να τον καλέσει να καταθέσει- ως νέος «Κορλεόνε») , φώναξε λογιστές, μοδίστρες και κομμώτριες, από εκείνους τους οπισθόβουλους που του κάνουν παρέα, όταν τον παρατάει η γυναίκα του, και έδωσε την εντολή του Λουδοβίκου: «Κλείστε το που να πάρει ο διάολος». Αλλά δεν μας έκλεισε γιατί είμαστε νόμιμοι σε όλα. Και μετά, σαν τον απόλυτο βλάκα, πήγε και το μαρτύρησε στη βουλή .

Και βλάκας και κερατάς και μαρτυριάρης. Αυτός ο τύπος, είναι πρωθυπουργός της Ελλάδος. Ένας ανεπάγγελτος καθυστερημένος που νομίζει ότι μπορεί να ποδοπατάει και να εξοντώνει με την κλαγγή των όπλων (με όλους όσους συναναστρέφεται το ανήψι του, ο γιος της αδερφής Κατερίνας, αυτό το απολειφάδι που συσκέπτεται με μαφιόζους, λαθρέμπορους και εγκληματικά στοιχεία, σε ποιον θα την στήσει το επόμενο πρωί), πολιτικούς αντιπάλους και αντισυστημικούς δημοσιογράφους. Αυτό το άθλιο πολιτικό ρεμπελόσκυλο, που είπε χθες στη Βουλή, μεταξύ άλλων στο παραλήρημά του: «…Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, η εφημερίδα αυτή θα είχε κλείσει. Αναφέρομαι στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Το ανάποδο πρόβλημα έχει η χώρα. Δεν έχει μηχανισμό προστασίας, για να της βάλουμε λουκέτο»!

Λουκέτο, μία για πάντα στον πολιτικό στίβο, πρέπει να βάλλουμε ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ σε σένα και στους πιστολέρο που έχεις μαζέψει δίπλα σου, κύριε Μητσοτάκη. Είσαι ένας δειλός που τις νύχτες κυκλοφορείς με φούστες. Γιατί σε ενοχλούν τα παντελόνια. Και γιατί εάν τα φορούσες, θα πήγαινες σε εκλογές, για να ξεβρωμίσει μία για πάντα η χώρα από το βρωμόσογό σου που ζει παρασιτικά από τους Έλληνες. Αφιλότιμε κηφήνα…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

117 Σχόλια

  1. Σήκω Τέρη για να δεις
    τον καθυστερημένο της βουλής.

  2. Ρε Τέρη τι έπινες όταν τον έσπερνες τον μ@@λ@;

  3. Πλέον αυτό το καθίκι μόνο τα ποιο φανατισμένα κοματόσκυλα που τον στηρίζουν και παρόλο που τους πηδάει και έχουν δαλυθεί οι ζωές τους τον ψηφίζουν.

  4. Έτσι ξεκwλι@στε τους όλους τους φούστρηδες της βουλής.
    Φάτε τους ζωντανούς.

  5. Πρωπυπουργος ροδελα που τον επιασε η Μαρεβα να τον πηδανε και βουτηξε τα παιδια για το Παρισι. Οταν εγινε η φαση γελαγανε μεσα στη ΝΔ κι αυτοι ηταν που το διερρευσαν. και λιγα χρονια μετα εγινε αρχηγος του πουστοκομματος

  6. Αυτό ήταν ,τα έχω δει όλα, δεν πάει άλλο δεν μου απομένει παρα να ψηφίσω ΚΚΕ.🇻🇳🇲🇪

    1. Είσαι απόλυτα μαλακας πρέπει να σε δεί ειδικός.Εδω λέμε να μαζευτούν πατριώτες μήπως γίνει τίποτα και αυτός λέει θα ψηφίσει ΚΚΕ.Αντε μετά με τέτοια μουνόπανα να δεί του η Ελλάδα Ελευθερία.

  7. Ο εξι χρονων εξοριστος δεν μπορει να κανει τις ανεμελες μαραθιανες του διακοπες Τουλαχιστον ας ανοιγουν offshore για να απαλυνουν μια σταλα την στεναχωρια τους

    1. Δεν κατάλαβες…6 ΜΗΝΏΝ είχε τολμήσει να πει από το βήμα της Βουλής

  8. Αποκωδικοποίηση Στάσης σώματος Φώτο + Video: ”KRIZOTAKIS”
    Yποδηλώνει αυταρχικό άτομο το οποίο προσπαθεί να κρύψει πράγματα. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι διατεθειμένο να πει αλήθεια. Την συγκεκριμένη στάση σώματος την εμφανίζουν αρκετές φορές Ψυχικά Διαταραγμένα Άτομα τα οποία δεν έχουν αίσθηση της πραγματικότητας. Επίσης, πολλές κινήσεις του σώματός του φέρει πολλές ομοιότητες με βάναυσων ή Δικτατόρων Ηγετών. Π.Χ. ΧΙΤΛΕΡ, ΚΑΝΤΑΦΙ, ΠΟΛ ΠΟΤ Κ.Λ.Π.

  9. Ντοπαμίνη
    Όλα όσα κάνουν χαρούμενο έναν άντρα – σύμφωνα με την επιστήμη
    Η εκδίκηση
    Ok, μπορεί να ακούγεται μικρόψυχο και ενδεχομένως να είναι. Έρχεται όμως αυτή η απίστευτη έρευνα, να επιβεβαιώσει πως ρίχνοντας φως στις σκοτεινές πλευρές του εγκεφάλου σου και ικανοποιώντας ζόρικα ένστικτα εναντίον κάποιου που σε έχει αδικήσει, νιώθεις πρωτόγνωρη ευχαρίστηση. Προσοχή όμως, η επιστήμη δεν υποστηρίζει πως η εκδίκηση είναι κάτι καλό ή σωστό, απλά πως σε κάνει να αισθάνεσαι εσύ καλύτερα.

  10. Κουληηη παρατα τα ,απ τον καιρό που έγινες πρωθυπουργός η ανθρωπότητα μερα με την μέρα πάει κατά διαόλου.

  11. Όταν ήταν αντιπολίτευση του άρεσε το μακελειό όμως τώρα του ξινιζει…..

  12. “Ουκ έστι χώρα άνευ σκωλήκων”, στην Ελλάδα έχει το υψηλότερο αιρετό αξίωμα και λέγεται Κούλα.

  13. T άτομο που χρήζει ψυχολογικής/ψυχιατρικής στήριξης

  14. ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΠΑΙΔΕΡΑ . Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΟΚΩΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΜΠΙΧΛΙΑΡΑ ΣΟΥ.

  15. Σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες όπως Αγγλία, Ιταλία οι κυβερνήσεις αιρετών ή μη πρωθυπουργων πέφτουν.
    Ο δικός μας δε πέφτει με τίποτα και θέλει του χρόνου να πάει σ’ εκλογές.
    Τι είδους κυβέρνηση θα βγει μετά ένας Θεός ξέρει!
    Εμείς είμαστε οι χειρότεροι με διαφορα

  16. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΕ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ. Ε ΣΑΛΤΑ Γ@ΜΗΣΟΥ ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΑΙΝΤΕ ΚΕΡΑΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.

  17. Ένταξη ο φασισμος του Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει του Αδόλφου Χίτλερ έγινε πολύ επικίνδυνος ο τύπος κάποιος να τον μαζέψει.

  18. ΠΟΥΣΤΟΚΟΥΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

  19. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
    ΤΟΥ ΤΕΡΡΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΛΟΣ.
    ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ!
    ΤΕΛΟΣ!

  20. Μόλις φύγει αυτός και καθαρίσει η χώρα απ’ το βρωμοσογο του όπως λέτε ΤΟΤΕ ΘΑ ΈΡΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.
    Περιμένετε και θα δείτε
    Όχι μόνο το μακελειό αλλά κανένα πατριωτικό σάιτ δε θα κυκλοφορεί όπως τώρα.
    Και όπως ξέρετε αυτό έχει σχέση με το Νταβός και τη Buildeberg . Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΣ.
    Τα γνωρίζετε άλλωστε δε περιμένετε εμένα να σας τα πω .
    Θεωρώ λογικό να προβάλλετε την άποψη που εκφράζει δικαιολογημένα το προσωπικό σας μίσος.
    Τα αποτελέσματα που δημιουργεί αυτό το αίτιο στον ουρανό δεν είναι απαραίτητο να εκφραστούν επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη.
    Όταν τα σύννεφα πυκνώνουν κάποτε γίνονται βροχή .
    Μερικές φορές και πλημμύρα.
    Είναι αναπόφευκτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δε ξέρω αν το έχετε πλήρως αντιληφθεί αλλά
    Η ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

    1. Καλά ετοιμασου για το πρωινό ηλεκτροσόκ και την πρώτη δόση κοκτέιλ ψυχοφαρμακου.

    2. και μετά ξυπνησες που θα μας κάνεις τον Μητσοτακη θυμα. ασχετε

  21. Όταν λέγαμε οτι φιμώνοντας και διώκοντας η ΝΔ την Χρυσή Αυγή, στήνοντας κατηγορίες και δίκες, σειρά έχουν και άλλοι δεν το πίστευε κανένας. Τώρα που φαίνεται καθαρά οτι διώκουν, φιμώνουν, φυλακίζουν και δεν διστάζουν ακόμα και να σκοτώσουν ότι τους αποσπά ποσοστά, ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ

  22. Μόνο διανοητικως βλαμμένοι θα τον ψηφίσουν

  23. Στο παρελθόν είχατε πει πως οι πολιτικοί φοβούνται τον πολίτη. Για να εκφράζεται με τόσο μένος και να χάνει την ψυχραιμία του εναντίον μιας εφημερίδας σημαίνει πως κάτι κάνετε πολύ καλά. Είναι πλέον φανερό ότι φοβάται την επόμενη μέρα και προσπαθεί μάταια να αποφύγει τις συνέπειες του νόμου. Προσπαθεί να δημιουργήσει συνασπισμούς με σκοπό την συγκάλυψη της μαφιόζικης πολιτικής του δράσης. Είναι όμως γνωστό πως κανένας δεν πλησιάζει ενεργά ναυάγια

  24. Στεφανεεε;; παλι πρώτη μούρη εισαι μέχρι διαφήμιση σου έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός 😆

    1. Καλύτερα να μην ήσουν πρώτη μούρη και τα παιδάκια σου να μεγάλωναν ήσυχα χωρίς το συνεχή τρόμο.

  25. Αναθεμα τα χέρια που σε ψήφισαν,βρωμομιζοκουλη!Κ αναθεμα κ σε σενα!Άκου ελευθεροτυπία κ κανάλια ανεξαρτητα??!!Αλήτες,προδότες πολιτικοί!!

  26. πιονι ειναι ο μησω-τακης αφενταδων κανει οτι του πουν τιποτε μονος δε κανει αν δε πει το αφεντικο

  27. Αν ησουν καθαρος δεν θα φοβοσουν τιποτα ουτε και θα εβαζες να δολοφονησουν δημοσιογραφους. ΚΟΤΑ

  28. Η λέξη ελευθεροτυπία στην Ελλάδα μοιάζει με ανέκδοτο…

  29. Μας ανέμισε και δύο εξώφυλλα αντιπολιτευόμενων εφημερίδων.

    Στην πραγματικότητα όμως “ελέγχει τη συντριπτική πλειοψηφία του τύπου” και έχει αφήσει και 2 αντιπολιτευόμενα μέσα, προκειμένου να μην επιδείξει ολοκληρωτισμό. Για “ξεκάρφωμα” δηλαδή και ως επιχείρημα σε περίπτωση που του καταλογίσουν αυταρχισμό και χειραγώγηση της ενημέρωσης. Όπως έγινε και στο ευροκοινοβούλιο που με τη συγκεκριμένη κίνηση “μάσκαρε” την πραγματικότητα.

    Και αυτά τα μέσα όμως τα κυνηγάει με παντοίους τρόπους (προβλήματα στην κυκλοφορία τους, συνεχείς οικονομικούς ελέγχους, έμμεσες/άμεσες απειλές, άδικα πρόστιμα κλπ) προκειμένου να τα κάμψει, να μετριάσουν τη στάση τους και να μειωθεί φυσικά η απήχηση αλλά και η διαθεσιμότητα τους προς τους πολίτες.

    Αλλά αυτοί είναι, μία “μισή αλήθεια” που εδράζεται σε θεμέλια πολλών ψεμάτων αλλά και δόλιου και ενδελεχούς σχεδιασμού.

  30. Καποιος να πει σε αυτο το ανδρεικελο και φασιστα οτι υποτιθεται οτι εχουμε δημοκρατια. Κρατα τουλαχιστον ρε βρωμιαρη τα προσχηματα…

  31. Κούλα πονάς και φταίνε ο Χίος και ο Κας!!

    1. Ποιος κας ρε κασμα; αυτος που οταν έκαναν απόπειρα δολοφονίας στον Χιο ειχε κρυφτεί κατω απ τα φουστάνια της γκόμενές που τον θρεφει;

      1. Ναι, αυτό το θρεφτάρι εννοεί. Ε, δουλευόμαστε και λίγο για να περνάει η ώρα…

  32. Στέφανε έχεις ανοιχτό πόλεμο με το σύστημα και με τους άθλιους ανθέλληνες του σάπιου ανθελληνικού νεοταξίτικου προδοτικού συστήματος.Όλοι οι εθνικιστές σε στηρίζουμε και είμαστε μαζί σου!!
    Στηρίζουμε Μακελειό Στέφανο Χίο και όλους τους συναγωνιστές εθνικιστές που είναι άδικα στα κελιά του σάπιου συστήματος.ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ!!Στέφανε ούτε βήμα πίσω μέχρι να τους ρίξουμε και να δικαστούν για εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού.

    1. Πόσες μπουγατσες έφαγες για να γράψεις αυτό?

  33. Εχει απασφαλησει ο χιος κ το μακελειο εχει κανει την κυβερνηση ουκρανια….
    Αφου δεν τον σκοτωσατε τοτε τωρα θα σας κανει σαραγεβο

  34. ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ!!!!!!!!!!

  35. Γιατί Κούλη; Βάζει και ωραίες γκόμενες το Μακελειό, φοβερά κορμιά. Όχι σαν την κωλόγρια τη δική σου και την γύφτισσα του κοπρίτη!

  36. μορυ κουλα δεν ξερεις τι σε περιμενει εμετε τραγικη καταληξη . Και σιγουρα δεν εισαι μονος…

  37. ζω για να δω αυτον τον αλητη κρεμασμενο στο συνταγμα .α ρε παπαδοπουλε που εισαι ?

  38. Να σε ψηφισουμε ρε Χίο & να τους μαυρίσουμε,αλλά προκαλείς όταν αβανταρεις τον Κασιδιάρη και πας να μας τον παρουσιάσεις σαν πατριώτη.Παει πολυ.Ναζι & πατριώτης δε γίνεται,πως να το κάνουμε.

    1. Θοδωρης, άσε τις προβοκάτσιες τρολάκι της Ν.Δ

    2. Δωσε και μια στο αλλο κομοδινο…μπας και ξυπνησεις..τρολλακι

  39. Τι λέει ρε ο αλήτης? Πολύ τον πονάει η κριτική γιατί συνήθισε να τον γλειφουν οι μιζαδοροι δημοσιογράφοι η αυτοί που σιωπούν από μαφιοζικους εκβιασμους . Για να γίνεται το Μακελειό θέμα στην βουλή μάλλον λέει πιο πολλές αλήθειες απ’ ότι πιστεύουμε. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται Μίστερ Μπιν. Να κλεισει την εφημερίδα? Να εξωντωσει και να αφανίσει την ελευθερία του λόγου? Η σκοτώνουμε η κλείνουμε την εφημερίδα? Τώρα κοντά δεν υπήρξε απειλή για δολοφονικό χτύπημα? Πολύ γρήγορα εκδηλώθηκε με τέτοιο θυμό στο βήμα της Βουλής. Στέφανε είμαστε μαζί σου να προσέχεις την κοπριά που βρωμιζει την χώρα γιατί λειτουργούν απροκάλυπτα. Κάποιος όμως τους την έχει στημένη και είναι αυτός που σε γλίτωσε από βέβαιο θάνατο.

  40. ΘΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΟΥ Ε ?
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!

  41. ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΕ, ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!

  42. στεφανε πες στη μανα του τη ντορα και στον πατερα του τον τερυ να το μαζεψουν το σκυλακι του κουτσουμπα….

  43. Α ΡΕ ΤΕΡΡΥ ΧΡΥΣΕ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙ@ ΣΟΥ;!

  44. ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ‘ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ’ ΠΛΕΟΝ….
    ΧΙΟΣ vs. ΜΗΤΣΟΤΑΚ
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ‘ΠΟΙΟΤΙΣ’

  45. Μητσοτάκη ξέρεις….. μη λέμε τα ίδια.
    σιχαμερέ. Αν έχεις από αυτά που έχουν οι άντρες ανάμεσα στα πόδια, πήγαινε σε εκλογές να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

  46. Να ζει κανείς ή να μη ζει ? Η κατά την Κούλα “”είναι έγκριτο το μακελειό η πρέπει να κλείσει “”
    Χίο ανεβάστε βιντεάκι που κρατά το μακελειό μέσα στη βουλή κ καταφέρεται εναντίων του Τσίπρα μαζί με το σημερινό που σας βρίζει .Θα κλάψει ακόμη περισσότερο η μάνα του Πελέ

  47. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ??? ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΛΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣ

    1. Θα αστειεύεσαι μάλλον, που θέλει η μπορεί να κάνει οτιδήποτε καλό ή εωσφορική μετάλλαξη…

  48. Όταν ο ίδιος κουβαλούσε με δεος στα χέρια του το ΜΑΚΕΚΕΙΟ μέσα στη βουλή ως επιχείρημα για το που βαστάει η σκούφια του Τσίπρα ώστε να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ τότε ήταν καλό το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ..Ε ΚΟΥΛΗ????

  49. Όπου κι αν σταθεί κανείς ακούει παντού να βρίζουν την κυβέρνηση. Στη Θεσσαλονίκη δεν ακούς τίποτα άλλο από οργή. Στις εκλογές έρχεται μεγάλη ήττα για την γαλάζια παράταξη. Κι αντί να ασχοληθούν με αυτό, ασχολούνται με το Μακελειό. Ελάτε σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε? Δε νομίζω…

  50. Καλά, οι μισοί ιθαγενείς για ψυχούλα επιδόματα θα ψηφίσουν τσιπροκουληδες και μετά ξανά μανα παλι τα ιδια .

  51. Π@υστροκούλα εφιάλτης σου έχει γίνει ο Χίος και το μακελειό… έτσι, μάτι να μην κλείνεις αδερφάρα

  52. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ …….ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΑΚΕΛΕΙΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΘΗΝΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΚΑΝΕΙΣ………….

  53. Ο/Η Κούλη, αν είσαι καθαρός τι φοβάσαι; Γιατί μισεις τόσο το Χίο; λέει:

    Σε ενοχλεί που μιλάει ακόμη ο Χίος και όχι που οι δολοφόνοι που πήγαν να του κλείσουν το στόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι; Αντί να απειλείς το Μακελειό και το Χίο δεν ψάχνεις καλύτερα να βρεις ποιοι αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν και γιατί; Μα φυσικά για να του βουλώσουν το στόμα,αυτό άλλωστε που επιθυμείς διακαώς και εσύ… Μήπως αυτά που αποκαλύπτει ο Χίος δεν ήταν λίαν ενοχλητικά μόνο για τους παραλίγο δολοφόνους του αλλά εξίσου και για εσένα; Μήπως δεν τον μισούν θανάσιμα μόνο οι παραλιγο δολοφόνοι του, αλλά εξίσου και εσύ. Μήπως τελικά υπάρχουν κοινα συμφέροντα τα οποία θα εξυπηρετούνταν από τη δολοφονία Χίου; Θα βρεθεί κάποιος γενναίος εισαγγελέας να διερευνήσει, εάν και σε ποιο βάθος διαπλέκεται η συμμορία των δολοφόνων με την εξουσία;

  54. Παραδέχεται κυνική το εξής, ότι δεν υπάρχει Ελληνική δικαιοσύνη…
    Ψάχτε Κ.ΧΙΟ κι το βίντεο που λέει ότι “στα Δημοσιογραφικά πρακτορεία που είχαν πάρει πετσιν@ κι έγραφαν αντίθετη άποψη ότι έφαγαν πρόστιμο”….
    Τσούζειιιιιιιιιι η αλήθεια…

  55. Με λίγα λόγια τα πήραν όλα αλλά τα κατέστρεψαν κλπ ,δεν έχουν μούτρα να μιλήσουν εδώ,,,τη να πουν η βυζαντινοί,,κλπ ,ωραία τα πγαν Αμερική τα βάφτισαν κρητικά Περγάμου μικρας Ασίας δεν φενοντε πουθενά δικά μας αυτό είναι που μας κακοφενετε την ιστορία την έκλεψαν τα ντοκουμέντα τα έκλεψαν όπως έκλεψαν και τα δικτια Βουργουνδία η πολιτιστική κληρονομιά μας κλάπηκε τη να πουν όλοι τα ίδια θέλουν να κάνουν και Τουρκία οι μικρασιατες κλπ ,,,, εμείς δεν ξαναπολεμαμε δεν χυνουμε αίμα τα δικά μας τα πήραν αιώνες τα φυλάξαμε ,,,,,, μέχρι μια καθολική εκλησια γκρέμισαν η την άφησαν να γκρεμιστη πολλή παλαιά και έδωσαν πολλή αργότερα χτηριο σε για ομάδες για να εκτελούν θρησκευτικά καθήκοντα το ίδιο σχέδιο το βρήκα εγώ ΛΑ με ιδραγογιο τότε που έφυγαν 1000 άτομα και τους περίμενε ο Σιμόν μπολιβαρ όταν σε ένα λαό κλέβεις την ιστορία πιάνει να μην σε υπολογίζει ιδικά η παλαιά φυλή

  56. ‘Κούλης Χρυσός: Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πρέπει να κλείσει’. 100.000 φύλλα. Συλλεκτικό πρωτοσέλιδο

  57. μια παροιμια λεει : “η φωτια σβηνει με την φωτια”.
    μεχρι τριτου βαθμου συγγενειας πρεπει να ειναι η προγραφη.
    σε ολο το πολιτικο συστημα.
    μονο ετσι θα γυρισουμε σελιδα.

  58. ΣΤΕΦΑΝΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ !!!!!!! ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!! ΟΛΟΙ !!!!!!!

  59. Μιζοτακη γλοιώδες σκουλικι παράσιτο καρκινο στα εντερα να βγαλεις αρχιρουφιανε φασιστα γκεσταπίτη

  60. ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ… ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ(ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ), ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΤΑΨΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ 93-98, ΕΔΩΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΠΙΠΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΤΛ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΜΗΝΑ? ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ? ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ? ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙΣ. ΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

  61. δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση για μια εφημεριδα από το μίσος ενός πρωθυπουργού. Αν προσθέσεις και το μίσος του προηγούμενου, του τσίμπλα και όλων των άλλων, η τιμή είναι τόσο μεγάλη που οι συντελεστές του ΜΑΚΕΛΕΙΟ πρέπει να κάνουν το μεγαλύτερο πάρτυ της χρονιάς. ΜΑΚΕΛΕΙΟ forever!!!!!!

  62. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ OFF SHORE κατηγορεί αυτούς που του ασκούν κριτική δήθεν κρυβομενοι πίσω από offshore.
    Να που μια φορά οι offshores χρησιμεύουν και σε κάτι σωστό.

  63. Κακο ψοφο να έχεις πολιτικέ πισωγλεντη….πολιτικά έχεις ήδη χαιρετησει

  64. ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΙΤ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ.

  65. Στην Ευρωβουλή εχθές ένας δεξιός ευρωβουλευτής είπε στον Μητσοτακη ντροπή σας έχετε κάνει το κατώτατο μισθό στην Ελλάδα όσο μια ξαπλώστρα στην Μύκονο…Τώρα κατάλαβαν στην Ευρώπη ότι στην Ελλάδα η κάστα των πολιτικών καταστρέφει τους Έλληνες έτσι ώστε να μην μπορει κανένας άλλος Έλληνας να μην είναι πιο άξιος από αυτούς και να χάσουν την εξουσία και την αρπαγή του δημόσιου χρήματος .

    1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΕΣ,ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΟΤΣΑΝΙ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΚΑΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ????

  66. ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!! ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΌΡΑ ΤΩΡΑ!!!! ΚΑΤΑΡΡΈΟΥΝ!!!!! ΤΟ ΒΛΈΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ!!!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ!!!! ΣΤΕΦΑΝΕ ΞΈΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ!!!!

  67. Μιλάει για Δημοκρατία και ελευθεροτυπία αυτό το πολιτικό σκουπίδι, ο γιός του Αποστάτη του και των Ιουλιανών του 65, ο γιός του Αποστάτη που είχε εξαγοράσει μια ολόκληρη εφημερίδα την Ελευθερία του Κόκκα για κάνει την Αποστασία! Ούστ σιχάματα!

  68. με τι ασχολειται ο ασχετος με την ελευθερια τυπου μην πτοειστε κυριε χιο θα μπερδευτηκε με το μαξιμου που το καταντησε κοινωβιο

  69. Ο Θεός νά σέ κάνει άνθρωπο ρέ ξευτιλισμένο κάθαρμα μέ τήν τσαλακωμένη σκυλομούρη.Σέ όποια δήποτε άλλη χώρα τό “Μακελειο” θά είχε πάρει πολυάριθμα βραβεία γιά άριστη ενημέρωση καί γιά .θαυμάσια ρεπορτάζ.Ο Στέφανος θά σέ ξευτιλίζει σένα καί τήν Οβριά σου ώσπου νά ξεκουμπιστείτε από τήν πατρίδα μας.Εσύ καί τό σκατοσογό σου είστε παρείσακτοι.Δέν σάς θέλουμε στήν αγιασμένη χώρα τού αείμνηστου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
    Γιάννης Λάκων

  70. Θα του κλ@σεις τα @ρχ@δι@ του Στέφανου μλκ…φάε μια τσαπού τώρα στις εκλογές να στρώσεις…Στεφανάρα ψηλά το κεφάλι αδελφέ μου!!!

  71. παλιοπροδόταρε αρχιερέα της διαπλοκής Μητσοτάκη το Μακελειό δεν κλείνει γιατί έχει ριζώσει στους πιστούς Έλληνες πατριώτες. Και να το κλείσει το σάπιο καθεστώς σας, που δεν θα τα καταφέρετε, στη χειρότερη περίπτωση να το πουλάμε ο καθένας μας στις πλατείες και τα καφενεία χέρι χέρι όπως κάνουν οι Κνίτες με τον Ριζοσπάστη. Κομμουνιστικές τακτικές θέλετε; θα τις έχετε! Έχουμε πόλεμο!

  72. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΡΛΕΟΝΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ

  73. Όλο το πρόβλημα του Κούλη είναι το πως θα χτυπήσει αυτούς που δεν τον προσκυνούν. Γι’αυτό την ήθελε την εξουσία. Περιττό να πούμε ότι έχει παραβιάσει σχεδόν όλο το σύνταγμα στην περίοδο της διακυβέρνησης του.

  74. Το κ@λο.θα τους κλείσουμε σε ολους Στέφανε έστω και ένας Έλληνας να μείνει!!Έρχονται πολύ τυραννικά και άκρως ακραια κομμουνιστικά χρόνια

  75. Τράβα να κάνεις παρέα στον καπε που μπλόκαρε το όπλο του και τον σκοτώσατε, άχριστε μιζοκούλη

  76. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΠΟ @@ ΚΟΥΛ@ !!! ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΕ ΑΝΕΜΕΛΕ ΚΙ ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΓΛΥΚΑ !!! ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

  77. ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

  78. μιζοτάκης έχει φάει χρήμα και ιδρώτα του Ελληνικού λαού και μιλάει κιόλας. μη ξεχάσετε να τον ψηφίσετε που έχει βάλει ολο το σοι του παντού. σε κάθε αξίωμα μας τα τρώει αυτή η οικογένεια με 100 χέρια.

  79. ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ

  80. Σοβαρα ρε τριm@l@k@ Απατεωνα Κλεφτη με το 1.500.000 !!! δανεια ? θελεις να κλεισεις τη μονη εφημεριδα-φωνη που ξεμπροστιαζει τις Απατεωνιες σας τις βρωμιες σας και τα ξεφτιλικια σας και να μην τα μαθαινει κανεις τιποτα…ε ? Πολυ θα σε βολευε ρε κοπριτη απληστε αληταρα ? Οπως με κατεστρεψες π@λιοπουστ@ ετσι..και χειροτερα θα καταστραφεις !!! Εχω ορκιστει να σου ξεβγαλω οτι εχεις και δεν εχεις ποταπο σκουλικι..και θα το κανω γιατι εισαι και κ@ριολ@ συν τα αλλα…!!! Αληταρα. Ολα θα στα παρω..και με τοκο !!! Ακους βρωμιαρη..?
    Ακουω να λες…σκ@τοφ@τσ@.

  81. ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ Ο ΧΟΥΝΤΙΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ! ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΑΤΑΓΑΝΕ ΤΟΥΣ Ν@ΖΙ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΖΟΦ!!!!! ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΧΟΥΝΤΙΑΝΕ ΤΟ ΣΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΟΣΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

  82. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΙΖΟΤΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 67 ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

  83. Πείτε του κυρίου Μιζοτάκη να συμμαζέψει το σφιγκτήρα του πρωκτού του που του τον έχει κάνει ο Ρετζέπ κόσκινο του καραγκιόζη

  84. Όταν μιλάμε για ελεύθερη έκφραση μιλάμε για τη συστημική ενημέρωση των 10 καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας που τα έχεις μπουκώσει χρήμα και δουλειά τους είναι η προβολή μόνο της μίας επίσημης συστημικής άποψης για κάθε θέμα, την γελοιοποίηση και απόκρυψη άλλων απόψεων, την προβολή του δήθεν κυβερνητικού έργου και τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα και τις προδοσίες σας

  85. Εσύ ρε ξεφτίλα Μητσοτάκη δεν ήσουνα αυτός που κρατούσε το Μακελειό από τα έδρανα της Βουλής τον Απρίλιο του 2019 λίγο πρίν τις εκλογές για να κάνεις σόου αντιπολίτευσης στον Τσίπρα; ΟΥΣΤ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!

  86. Είσαι ο μόνος που τους ξεμπροστιάζει για τα χοτ σποτ που κάνουν στα σύνορα, είσαι ο μόνος που λέει για παρενέργειες στα εμβόλια της μίζας. Γερά Στέφανε.

  87. Τον έχει τσούξει πολύ για να φτάσει στο παραλήρημα ο αρχιμιζαδόρος, το φασισταριό! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Comments are closed.