ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ: ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΒΑΖΕΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ! LIVE Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Κοινοποίηση:
4143853-1024x664

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη μέρα συζήτησης στη Βουλή για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, στο πλαίσιο του νομοσχεδίου του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις».

Δείτε live τη συζήτηση στη Βουλή:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

52 Σχόλια

  1. Η ψηφοφορία ήταν ψηφιακή για να μην ακουστούν τα ονόματά τους και τους λιτζάρουμε όλοι μαζί, τα τομάρια, μόνο οργή και αηδία αισθάνομαι. Αναμένω το αυτομαστίγωμα και το αυτομούτζωμα όλων αυτών που ψήφισαν κούλι για να μην βγει ο συριζα…. Κίμ πάτα το..

  2. τα παιδάκια τα ρωτήσατε ε? Για το βίτσιο σας και τη κάβλα σας θα την πληρώσουν τα παιδιά? Όταν τα υιοθετημένα παιδιά ζητήσουν την βιολογική μητέρα τι θα κάνετε? θα τα πείσετε ότι τα γεννήσατε? φυσικά θα ξέρουν την αλήθεια ότι μόνο οι γυναίκες γεννούν και θα σας μισήσουν που τους στερήσατε το μητρικό θηλασμό και την στοργή-χάδι της μάνας για το δικό σας εγωισμό και κόμπλεξ. Και τότε θα έχουμε δράματα ΦΑΣΙΣΤΕΣ

  3. Εντάξει όλα αυτά Στέφανε αλλάζουν μεσα σε μια νύχτα ….είμαστε πολύ τυχεροί….που.ερχονται πολύ σύντομα οι παγκόσμιες εξελίξεις ….και όλα αυτά που έκανε η νέα τάξη ,θα πάνε όλα χαμένα……….όλα θα αλλάξουν ,η ζωή θα πάρει άλλη αξία ……και μετά ξανά από την αρχή…..με πρωτογενή τομέα….και Πατρίς θρησκεία οικογένεια …..βέβαια όλα αυτά θα γίνουν δια πυρός και σιδήρου …..γιατί μετά από έναν παγκόσμιο πόλεμο με πυρηνικά θα είναι όλα διαφορετικά…..

  4. Ένα έχω να πω Ντρέπομαι για την κατάντια μας

  5. Πολιτικά σκουλήκια ήρθε το τέλος σας. Και το πολιτικό και το φυσικό.

  6. Ένα έχω να πω. Αν δεν ακουστεί η φωνή της λογικής μέσα στη βουλή, δε θα ακουστεί από δω και μπρος ούτε απέξω και θα τους γαμήσουμε το κέρατο. Στους εχθρούς γαμάμε το κέρατο. Ακούτε σκουλήκια βουλευτές; θα σας γαμήσουμε το κέρατο.

  7. Μετά το Βελόπουλο τον πετσοκοψε και ο Σαμαράς. Αλλά είπαμε πρέπει να υπάρχει και κάποιος για να κρατήσει τους ψηφοφόρους στον όροφο της δεξιάς πολυκατοικίας που δεν υπάρχει γιατί είναι φιλελεδες, ανώμαλοι, απατριδες στο τιμόνι.

  8. Πολλές ώρες παρακολουθώ όλους αυτούς που θέλουν να μας πείσουν ότι ένα νομοσχέδιο ανώμαλων είναι φυσιολογικό. Κάποιοι απ’τη φάτσα και τη φωνή φαίνονται πουσταρες. Για αυτό θα συνεχίσω να λέω α ρε Γιώργη ένα λάθος έκανες που έβλεπες μόνο κόκκινους ενώ έπρεπε να είχες ξεκαθαρίσει την πατρίδα από όλους αυτούς μέχρις τρεις γενιές όχι να μας τους αφήσεις να μας διαλύουν.

  9. ήρθε η μέρα που ξεκινάει ο πόλεμος. ήρθε η μέρα που αποκαλύφθηκαν οι εχθροί. ήρθε η ώρα που ξεκινά η εξόντωση σας.

  10. Που ειναι κρυμμενοι οι Φιρφιρηδες που ψηφισαν ΝΔ τωρα;

    1. Κρύβονται απλά γιατί δεν τους παίρνει να γράψουν τίποτα. Μόνο για να βρίζουν είναι, να πετάνε εξυπνάδες και να χαρακτηρίζουν τους λογικούς, τους οικογενειάρχες και τους πατριώτες ως φασίστες, ακροδεξιούς και χουντικούς.

  11. ελλαδισταν ωρα υπο το μηδεν. Για αυτους που ψηφισαν τα συστημικα κομματα νδ πασοκ συριζα κκε πλευση ελευθεριας κτλ. Και σε αυτους που δεν πανε να ψηφισουν νομιζοντας οτι ετσι δεν θα βγει κυβερνηση. οτι αξιζετε θα παρετε . ντροπη και αισχος στους επιδοματακηδες που ενω δεν δικαιουνται εχουν μεσον και παιρνουν επιδοματα σκεφτομενοι μονο την παρτη τους εις βαρος των υπολοιπων που εχουν συνειδηση τιμη φιλοτιμο. μας εχετε παρει στο λαιμο σας δυστηχως. Αλλα θα παλεψουμε εως τελευταιας στιγμης εναντια στους παγκοσμοιοποιητες που χανουν και το γνωριζουν εσεις ραγιαδες δεν το γνωριζετε αλλα εμεις σας γνωριζουμε . τιποτα δεν θα μεινει ατιμωρητο . ο καθενας μας θα παρει οτι του αξιζει στο τελος. Και γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.

    1. Δε πάμε να ψηφίσουμε γιατί πολύ απλά οι εκλογές είναι νοθευμένες, και τα 3 δήθεν δεξιά κόμματα είναι γεμάτα μασόνους και ρουφιάνους του συστήματος. Τώρα το παίζουν αντίσταση και πάλη εκ του ασφαλούς, άμα σφίξουν τα γάλατα τεμενάδες σε ΗΠΑ/ΕΕ και εφοπλιστές θα κάνουν κι αυτοί. Υπάρχει ένας τρόπος μόνο να ξεκουμπιστούν, κι αυτός είναι η βία. Με εκλογές Χούντα δεν έφυγε ποτέ.

  12. Με αυτό νο νομοσχέδιο ο κάθε πούστης θα έχει το δικαίωμα να μας κουβαλήσει πολλούς μικρούς και μεγάλους τριτοκοσμικούς κολομπαράδες

  13. Με αυτό αυτο νομοσχέδιο,εχετε σκεφτεί τι θα αντικρύσουν τα παιδιά μας το καλοκαίρι στις παραλίες?Δυο αντρες να φιλιούνται και δυο γυναίκες να χουφτωνονται.ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΝΟΙ…ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ????????

    1. Ένα δεν πρέπει να ξεχάσουμε να τους πούμε ότι υπάρχουν στην Ελλάδα κάτι ηλίθιοι που πάνω απ’την κάλπη ξεχνούν τα πάντα ακόμα και το μέλλον των παιδιών και εγγονών τους. Ξεχνούν ότι το μεγαλύτερο δικαίωμα είναι του παιδιού να λέει την πιο γλυκιά λέξη του κόσμου, μαμά. Αλλά οι πουστηδες δεν θα τα καταφέρουν γιατί όποιος παραβιάζει τη φύση η ίδια η φύση τον εκδικείται.

  14. ΝΔ και αριστεροί – όλα τα μουν@πανα ψηφίζουνε μαζί….

  15. Αν ήξερε η Τανσού Τσιλέρ για το τί συζητάμε σήμερα στη Βουλή με τα παρτάλια τους <,. που έκαναν στίς Βρυξέλες την 17ωρη περήφανη διαπραγμάτευση ,θα είχε πάρει ΟΧΙ μόνο τα Ιμία αλλά και το μισό Αιγαίο από τότε..

  16. …..ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ….ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΙ….

  17. Πριν 28 χρόνια στην 3η Γυμνασίου, είχα κάνει μια εργασία κοινωνιολογίας με τίτλο “Ο καρκίνος της Ελληνικής Οικογένειας, η ταφόπλακα των νέων γενιών”. Τελικά όσα είχα θίξει μέσα σε αυτήν και η πρόβλεψή μου ότι σύντομα αυτός ο βόθρος θα διαλυθεί, ήρθε η μέρα που επιβεβαιώνομαι. Οι γενιές του 1982 και μετέπειτα, ειδικά του 1990 και μπροστά, έχουν φτύσει και πολεμάνε δικαίως την μπόχα που λέγεται οικογένεια. Αυτός ο καρκίνος έχει καταστρέψει πολλές ζωές νέων παιδιών που πληρώνουν ως ενήλικες δίχως να χρωστάνε. Σχέδια, όνειρα χαμένα με χαπάκια ως υποκατάστατα για μια ζωή που τους στέρησαν οι καρκινιάρηδες που θέλουν να λέγονται μάνα και πατέρας. Σκατά στο τάφο της οικογένειας και στον αγύριστο μπας και επιτέλους σωθεί κανά παιδάκι!

    1. Αντε γάμου εσύ και η μάνα σου κωλοπουστα

    2. Και πήρες και πτυχίο; Μια βόλτα από το Δαφνί πρώτα

    3. Εσύ πρέπει να φυτρωσες σε χωράφι ε; Πατέρα Μητέρα δεν είχες; Και αν εσύ φυτρωσες και φυσικά με τέτοια μυαλά οικογένεια δεν έχεις κάνει, πως λες τέτοιες ασυναρτησίες με τόση εμπάθεια για την οικογένεια που φτύνει αίμα να μεγαλώσει τα παιδιά της. Αλλά είπαμε είναι η ώρα που ξετρυπωσαν ξαφνικά και ξεσαλωνουν οι κάθε λογής ανώμαλοι και εγκεφαλικά πειραγμενοι που νομίζουν ότι οι μειονότητες και οι ελάχιστοι αποτελούν την κοινωνία. Σκουπίδια, μπάζα και σκατά είσαστε και όταν ο τροχός γυρίσει θα παρακαλάτε πάλι.

    4. Εσύ υποτίθεται ότι ενδιαφέρεσαι για τα παιδάκια;

  18. Αν δεν εκπροσωπείται το 100 % των Ελλήνων δεν μπορεί να ψηφιστεί νόμος στην Βουλή! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ λοιπόν ένας ένας βουλευτής ώστε σε κάθε παραίτηση να αναστέλλεται η λειτουργία της Βουλής για έναν μήνα. Τόσο απλό… Δεν μιλάμε για κλείσιμο της Βουλής αλλά για αναστολή λειτουργίας! Έτσι δεν θα μπορεί να ψηφιστεί το επαίσχυντο νομοσχεδιο!

  19. Εντάξει μωρέ, κι εγώ πολιτικό γάμο έχω κάνει εδώ και 6 χρόνια και μια χαρά είμαστε με τη σύζυγό μου. Μας βάπτισαν και τα παιδιά χωρίς κανένα πρόβλημα.

    1. Άσχετο. Επειδή όμως δεν έχεις καταλάβει, θα σου το εξηγήσω με ένα παράδειγμα: αν σε κάποιον αρέσουν τα αρσενικά και είχε μέσα στο σπίτι του ένα αγοράκι, η συγκατοικος – μητέρα του αγοριού θα άφηνε τον άντρα αυτόν να πλησιάσει το παιδί της; χειρότερα, αν δυο ομοφυλόφιλοι άνδρες έχουν μέσα στο σπίτι τους ένα ξένο αγόρι, τί λες; θα έμπαιναν σε πειρασμό για ένα τρίο ή όχι; πόσες πιθανότητες δίνεις;

  20. Αν δεν μετανοήσουμε , θα μας κάψει ο Θεός. Έχουμε γίνει Σόδομα και Γόμορρα…

    1. Θα τσατιστεί ο μπαγάσας ο Γιαχβέ. Αντί να ρίξει φωτιά ας δει τη μούρη του στον καθρέφτη πρώτα.

  21. Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ! Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ! ΑΝ ΜΩΡΕΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ , ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΡΑ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙ ΕΔΩ!! ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΧΟΥΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ή ΤΗΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ? ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΒΔΥΛΥΡΟ, ΑΝΩΜΑΛΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΙΣΧΡΟ, ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΔΑ!!!

  22. Το νομοσχέδιο θα περάσει εκ του ασφαλούς για αυτό βλέπουμε βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κτλ να λένε δεν θα ψηφίσουν το παίζω στοίχημα ότι θα περάσει με 152 έως 157 ψήφους παραπάνω κανονίστε να φάτε τον παπά ότι π.χ ο Σαμαράς θα το καταψηφίσει άρα είναι πατριώτης τα όχι που θα ακουστούν θα είναι εκ του ασφαλούς γιατί θα περάσει το νομοσχέδιο για αυτό δεν επιβάλουν τα κόμματα κομματική πειθαρχία περνάει εκ του ασφαλούς το νομοσχέδιο όπως και τόσα άλλα επίσης δεν είναι κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι κυβέρνηση ΝΔ

  23. δεν ψηφιζουν οι πολιτες εσεις οι προδοτες πουλημενοι που ψηψιζετε οτι σας λεει το μαφιζικο συνδικατο της ερωπαικησ ενωσης.Γιατι τα διαβαζεισ αυτα που λες μηπως σου τα εχουν ετοιμα γραμμενα?

    1. Οι πολίτες ψηφίζουν,τους ίδιους προτιμάνε από το 50 έως σήμερα.

  24. Αντε να δούμε τώρα τα επόμενα βήματα δηλ. νομιμοποίηση κτηνοβασίας, παιδοφιλίας,νεκροφιλίας κ.α. πολλά.
    Εσείς μαριονέτες του 41% καταλάβατε τώρα τι κάνατε, καταλάβατε ότι ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου; το κρίμα στο λαιμό σας και μόνο.
    Καλή λευτεριά στους υπόλοιπους!

  25. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ Η ΑΠΟΧΗ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

  26. Η Ελλάς και ο πολιτισμός της εάλω !! Πλέον μας κυβερνούν μια χούφτα αυταρχικοί gay, μπινεδες και λεσβίες! Μας βλέπω μετανάστες σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Αλβανία σε λίγο καιρό!

  27. Μην ξεχάσουμε όσους ψηφίσουν Ναι και όσους απέχουν για να διευκολύνουν να δοθούν παιδιά σε Λοατκι. Και ας ελπίσουμε να έρθει η ευλογημένη ώρα που ο Θεός θα αποδώσει Δικαιοσύνη και σε αυτούς αλλά και στις οικογένειές τους. Στέφανε εξακολουθούμε να παλεύουμε μαζί σου, δεν γίνεται να κάνουμε τώρα πίσω που οι ανθέλληνες φανερώσανε τους σκοπούς τους.

  28. Αξιοθαυμαστα τα βδελυγματικα κατοικιδια του ελλαδισταν!!!!!!! Στις επομενες εκλογες μην πατε να ψηφησετε….αφου δεν βγαζει πουθενα το ολο σκηνικο…πιο καλα στις παραλιες, στις καφετεριες, στα καζινα…. Η φτωχια και η μοριοχτυπηση θελουν καλοπεραση με τα πας του ηγετη σας…σας λατρευει και σας προσεχει…… του εχετε δωσει μπλανκο επιταγη και τον χωρο ελλαδισταν δωρο που ειναι δωρισμενο απο πλευρας της οικογενειακης μπιζνας τους στον γειτονα για αρζεντ…… ο πάππους του τα ειχε ολα προετοιμασει…..

    1. Έτσι είναι και χωρίς αντίπαλο και αντίσταση από πουθενά. Γιατί είναι όλοι πιασμένοι και λαδωμενοι καλά. Αλλά το κυριότερο είναι ότι κανείς δεν σκέφτεται τα έρημα παιδιά που θα βρεθούν στα χέρια και τις ανώμαλες ορέξεις των πουστηδων. Η εκκλησία απούσα και έχοντας δώσει το πράσινο φως βάζει πλάτη ξεχνώντας την ίδια την Παναγία την μητέρα όλων.

  29. Πολλά αισχρά ακούστηκαν στη βουλή που έκανε ύψιστο θέμα τους πρ*κτούς. Ότι δεν υπάρχουν άνδρας και γυναίκα,ότι αυτά είναι κοινωνικές συμβάσεις,ότι υπάρχουν πολλά είδη οικογένειας,όχι άνδρας,γυναίκα,παιδιά,αλλά και άνδρας με άνδρα κλπ. Οι τύποι τα έχουν χάσει τελείως.

  30. Να τους ξαναψηφίσετε ηλίθιοι οπαδοί, βολεμενοι, ανθελληνες και όταν τα παιδιά σας πληρώσουν να μην σκουζετε. Εμείς όμως τι σας φταίμε. Πάνω απ’την κάλπη τα ξεχνάτε όλα λες και όλοι σας που ψηφίζετε τα συστημικά κόμματα είσαστε Ωνάσηδες. Ραγιάδες και προσκυνημένοι.

  31. Μαύρο σε όσους ψηφίσουν υπέρ ή την κοπανήσουν, εννοείται και αφορισμός από τους κατά τόπους επισκόπους και κυνήγημα όπου τους βρίσκετε.

  32. Γιατί απουσιάζουν από τα έδρανα ; Κόφτε τους τον μισθό όπως οποιουδήποτε υπαλλήλου .

  33. Ο πιο σχιζοφρενής λαός ο νεοέλληνας…αυτούς που πλάκωνε στις πλατείες το 2011 και 12 τους ξαναψήφισε και μάλιστα με ακόμη πιο τεράστιο ποσοστό απ’ ότι τότε… Εκείνη του Μαξίμου του Μουμουρη (όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο Χίος σε μια εκπομπή το 11) έβγαινε σήμερα και κουναγε το δάχτυλο μιλώντας για ρατσισμό και ομοφοβία όσων δεν γουστάρουν το νομοσχέδιο…αντί να της τελειώσουν την πολιτική καριέρα τότε, την εξέλεξαν κάποιοι πάλι τα τελευταία χρόνια (νομίζω και το 19 την είχαν βγάλει)

  34. Με τοσα μεταλλαγμενα τροφιμα τα τελευταια χρονια γεμισαμε… τεστοστερονη! Λογικο επακολουθο ητανε να μας φαν τα πουπουλα! Το κυνοβουλιο θελει παρηγορια για τις…αιμορροιδες!

  35. Γνωστη η συμμορία των Τριών κομμάτων δεν περιμέναμε κατι καλύτερο να τα δουν οι ψηφοφόροι αυτά .

Comments are closed.