ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ! Σαν σήμερα το 1975: Οι «δημοκράτες» καταδικάζουν σε θάνατο Παπαδόπουλο, Παττακό και Μακαρέζο!

Κοινοποίηση:
iyiiu

Το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, με πρόεδρο τον Ιωάννη Ντεγιάννη, εκδίδει την απόφασή του στη δίκη των πρωταιτίων της 21ης Απριλίου.

Θάνατος για τους Γεώργιο Παπαδόπουλο, Στυλιανό Παττακό και Νικόλαο Μακαρέζο. Οκτώ κατηγορούμενοι καταδικάζονται σε ισόβια, επτά σε ποινές προσκαίρου καθείρξεως και δύο αθωώνονται. Την ίδια μέρα, η κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή μετατρέπει τις θανατικές ποινές σε ισόβια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΔΙΠΟΔΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΠΡΕΠΟΥΝ ΑΝΟΗΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ !!!!

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΑΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΜΟΝΑ ΛΑΟ ΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΣΑΝ ΠΗΓΑΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΥΤΣΟΧΩΡΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ 74 ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΗ ΧΩΡΑ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΚΑΡΑΑΝΩΜΑΝΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΟΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΖΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ ΚΟΥΛΗ ΒΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!

  3. Μαύρη καί αποφράδα ημέρα γιά τό μέλλον τής Ελλάδας.Ανοιξαν τήν κερκόπορτα καί όρμησαν οι ύαινες τά τσακά-
    λια καί οι λύκοι γιά νά κατασπαράξουν τήν ανυπεράσιστη Ελλάδα.Οι Καραμανλήδες,οι Παπανδρέιδες,οι Μητσοτά-
    κηδες καί οι παραφυάδες τους Σαμαράς,Τσίπρας κλπ.Ολα αυτά τά καθίκια μπήκαν ξεβράκωτοι στήν Βουλη,όπως είπε ο Σαράντος Καργάκος,καί είναι σήμερα εκατομμυριούχει ληστεύοντας τό ελληνικό δημόσιο.Επί πρωθυπουρ-
    γού Γεωργίου Παπαδοπούλου η Ελλάδα δέν είχε ούτε μία δραχμή χρέος.Σήμερα τό αμύθητο ποσόν τών 400 δισ.
    ευρώ.Στήν Ελλάδα κατοικούσαν γηγενείς.Τώρα λαθροπίθηκοι από όλον τόν κόσμο.Αυτόι οι καραγκιόζηδες γιόρτα-
    σαν τήν αποκατάσταση τής δημοκρατίας και ό Στέφανος Χιος στό θρυλικο ¨Εκρηκτικό Δελτίο”τού ΕΡΤ στίς 24.7.2020 τούς έδειξε όπως πράγματι είναί.Γελοία υποκείμενα πού ξευτελίζουν τήν Ελλάδα.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.