ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ!!! Η Καρύδη προπαγανδίζει υπέρ του εμβολιασμού – Μούγγα για το φιλαράκι της

Κοινοποίηση:
karidi

«Θα αισθανόμουν ασφάλεια να πάω σε έναν χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη και είμαι γενικά υπέρ των εμβολιασμών», αναφέρει μεταξύ άλλων η φίλη του παιδεραστή Λιγνάδη, κυρία Σμαράγδα Καρύδη.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Σμαράγδα Καρύδη έδωσε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not”. μεταξύ άλλων, η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε στα επαγγελματικά σχέδιά της, στο αντιεμβολιαστικό κίνημα αλλά στο #Metoo και καθόλου στον φίλο της τον Λιγνάδη.

Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που είναι κατά του αντιεμβολιαστικού κινήματος ενώ αποκάλυψε αν έχει βιώσει κάποιο είδος κακοποίησης στην καριέρα της.

Για το αντιεμβολιαστικό κίνημα:

«Θα αισθανόμουν ασφάλεια να πάω σε έναν χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη και είμαι γενικά υπέρ των εμβολιασμών. Όλο αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια δεν το καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω γιατί θα ‘πρεπε να έχει επανέλθει η ιλαρά, μια αρρώστια που την είχαμε καταπολεμήσει, γιατί η δική μου η γενιά δεν το είχε αυτό.

Από μικροί όλοι κάναμε αυτά τα εμβόλια. Τώρα πια υπάρχει και αυτό.

Εγώ είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Δεν θέλω να πω κάτι γι’ αυτούς τους ανθρώπους γιατί καταλαβαίνω ότι απορρέει από μια φοβία που έχουν.

Δεν μιλάω για κάποιους που πιστεύουν διάφορα τρελά πράγματα, γιατί εκεί δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Αλλά οι περισσότεροι ξέρω ότι έχουν μια φοβία, φοβούνται τις παρενέργειες – και εγώ τις φοβάμαι – αλλά ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να προφυλαχτούμε και να προστατέψουμε τους γύρω μας και να γυρίσουμε ξανά στις ζωές μας».

Για το κίνημα #Metoo:

«Δεν έχω βιώσει κάτι τρομερό που να το θυμάμαι αλλά ξέρω φυσικά ότι γίνεται. Και όλα αυτά που ήρθαν στην επιφάνεια και άλλα που δεν ήρθαν υπάρχουν και δεν υπάρχουν μόνο στο θέατρο αλλά σε όλους τους χώρους…

Είναι πολύ ωραίο που ανοίγουν στόματα και μιλάνε οι άνθρωποι πια, γιατί αυτός είναι ένας τρόπος να εκλείψει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ !!!!ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕ???? ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΜΙΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΓΚΟΜΕΝΑ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ !!!!!

  2. Στους ορχεις ημων τι πιστευεις εσυ κα Φουντουκη

  3. Αλίμονο…το περίεργο θα ήταν να μην είναι υπέρ η συγκεκριμένη καλλιτέχνης-ινφλουένσερ και να μην έβγαινε να τοποθετηθεί επί του θέματος είναι και στο mega καλά πάνε οι δουλίτσες…Aς συναναστρέφεται μόνο με εμβολιασμένους λοιπόν και μας στα παπάρια μας

Comments are closed.