ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ… ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ! Ανακοίνωση – πανηγύρι από τους φωστήρες του ΥΠΕΞ για τη συμφωνία Σερβίας – Κοσόβου

Κοινοποίηση:
6c034c337cf21335caa6d48a3e8b9a24_XL

«Η Ελλάδα υποστηρίζει σταθερά την ασφάλεια και τη σταθερότητα στα Δυτικά Βαλκάνια» τονίζει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών
«Χαιρετίζουμε τη συμφωνία που επετεύχθη σχετικά με το παράρτημα εφαρμογής της συμφωνίας για την πορεία προς την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινας», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.
Το υπουργείο Εξωτερικών συνεχάρη τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Josep Borrell και τον ειδικό εντεταλμένο της ΕΕ για τον διάλογο Βελιγραδίου-Πρίστινας για τις συνεχείς προσπάθειες.
«Η Ελλάδα υποστηρίζει σταθερά την ασφάλεια και τη σταθερότητα στα Δυτικά Βαλκάνια», καταλήγει.

Βέβαια για το γεγονός ότι το αλβανικό στοιχείο επεκτείνεται στα βόρεια σύνορά μας, δεν έχει καμία σημασία για την διπλωματία – “τσίρκο” της χώρας αυτής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μην ανυσηχειτε…. ολα τα εχει under control ο ηγετης σας…… ο κοκλωνης συνεχιζει δριμυτατος… πρεπει να τον υποστηριξετε, το σερβαιβορ μια χαρα τρεχει…… που ειναι το προβλημα των κατοικιδιων της χωρας?? η ζωη συνεχειζεται…….οπως πανυγηριζουν οι φιλοι των σερβων – κοσοβαρων ετσι και τα κατοικιδια του ελλαδισταν να χαιροντε με την χαρα των φιλων τους σερβων – κοσοβαρων…..

  2. Ο πόλεμος που θα γίνει θα κινδυνεύουμε από τον εσωτερικό εχθρό που έχει μαζευτεί στις πόλεις

Comments are closed.