ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ! ΓΙΝΑΜΕ “ΡΟΜΠΑ” ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ “ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ” ΚΟΥΛΗ – ‘”ΕΙΣΤΕ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε” – “ΚΕΡΑΥΝΟΙ” “ΤΣΑΡΟΥ” ΚΑΤΑ ΑΘΗΝΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
im_poutin

Κόντρα στις ανάγκες της οικονομίας…


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε για τον ρόλο που διαδραματίζει η Κομισιόν στον καθορισμό των μέτρων που ισχύουν για την υποδοχή των τουριστών στις ευρωπαϊκές χώρες, χαρακτηρίζοντάς τον καθοριστικό. Μάλιστα ανέφερε την Ελλάδα ως παράδειγμα της πίεσης που ασκεί η Κομισιόν.

Παρακολουθήστε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Μια χαρά τά κανόνισε η Μέρκελ με τον Ερντογάν σε λέει κάτσε να πω τον υποτακτικό μου να μήν δέχεται τουρισμό από την Ρωσία να κατευθυνθούν όλοι στην Τουρκία.ε πως συμμάχους τόσα χρόνια έτσι θα τους αφήσει?

  2. Ελλάδα μια χώρα προσκυνημενων! Και δεν μιλώ μόνο για πολιτικούς αλλά και για πολλούς πολιτες

  3. Χέστηκα για το τι λένε τα “ορθόδοξα αδέρφια μας” η Ρωσία είναι σύμμαχος της Τουρκίας όπως και το 22 και πούλησε την Αρμενία στον πόλεμο με το Αζερμπαϊτζάν και την Τουρκία…που οι Αρμένιοι είναι χριστιανοί και αδέρφια τους κι αυτοί

  4. Εξω απο την Ευρωπη για να δουμε μια ασπρη μερα

  5. Προβλέπω να πέφτει πολύ ξυλάκι από τη Ρωσία σε περίπτωση που γίνει εμπλοκή και Γ’ ΠΠ όπως είπε ο Πλανητάρχης….

  6. ο Πούτιν εχει δικιο ,, η κυβέρνηση πρεπει να είχε άλλη ταχτικά η ΑΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗς σερβιας την εδωσε Ιταλια η συμβαση ΛΟΖΑΝΗςΣ τουρκια ,,,,,,συναντιοντε μεγαλοι πολιτισμοι εκτος Ελλαδας το βυζαντιο τα βρισκει μπαστουνι εκει παλι θα παει το Ουκρανικο οι κακοι χειρισμοι δεν φερνουν κερδος η ευρωπη εχει συνμφεροντα εκει,,, η ελλαδα οχι,,, που θα βγει αυτο οπως λεει και ο Πουτιν οποιος δεν γνωριζει ιστορια αυτοκρατωριων βασιλειων ειναι χαμενος πολυ συντωμα θα δεις και το ουκρανικο απο αλλη ηπειρο μεσω ουκρανων που ζουν εκει

  7. …..ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΕΙΠΕ ΜΗΠΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ???!!……ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΡΕ ΓΙΟΥΡΟ-ΖΗΤΙΑΝΟΙ!!!….ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ!!!….

  8. Αν θέλετε μια ισοροπημένη απάντηση ….και ο Βλαδίμηρος είναι σκ…ά και ο Κούλης είναι σκ…ά

  9. Το καταλάβαμε Μάρα, ο Πούτιν είναι θρασύτατος και θέλει το κακό της Ελλάδας.

  10. Όλο παπαριές και παπαριές,τι είναι ψέμα??Ότι είμαστε το σωβρακο της Μέρκελ,ότι κάνουμε ότι πει η Κουφάλα… είναι κράτος τούτο??Η ,είναι ψέμα.. που όλοι οι πολιτικοί ,έχουν φιλήσει την κατουρημενη πόδια της Γερμανιας??Δεν έχουμε πατριώτες στην κυβέρνηση ,ποιος θα μας σώσει ο Τσίπρας η ο άλλος που πουλάει κρέμες??

    1. Σλαβομογγολος Πουτιν σωβρακο τηε Μερκελ είναι. Μόνο στην μικρή Ελλάδα κάνει μαγκιες!!! Το είδες μήπως ποτέ να λέει κάτι κατά της Γερμανίας? Όχι φυσικά γιατί οι Γερμαναράδες είναι οι μεγαλύτεροι πελάτες-καταναλωτές του Ρωσικού φυσικού αερίου. Και ο πρώην καγκεμπιτης φυσικά δεν θέλει σε καμια περίπτωση να στεναχωρησει την χοντρό Μερκελ. Γιατί εννοείται πως η Ρωσία χρειάζεται τα ζεστά Ευρώ της ΕΕ και ειδικά της Γερμανίας.

      1. Η Μέρκελ και όλη η ανατολική Γερμανία δούλευε για τον Πούτιν. Τα ξέρει απο μέσα. Αν κλείσει την κάνουλα με το φυσικό αέριο θα πεθάνουν απο το κρύο.

    2. Βασικά ούτε καν μπορούμε με αυτούς τους άχρηστους που μας κυβερνούν να κάνουμε κάτι άλλο το μόνο που ξέρουν να κάνουν αυτοί που ψηφίσατε είναι να ακολουθούν πολύ καλά οδηγίες.

  11. Χεστηκαμε για τον σλαβο ιμπεριαλιστη φιλοτουρκο . Κρυο ντους να συνελθουν και οι αλλοπαρμένοι ρωσοφιλοι ανθελληνες.

  12. Η Ρωσία έχει ένα μεγάλο ηγέτη, είτε μας αρέσει είτε όχι. Την αλήθεια λέει ο άνθρωπος. Εμείς ανήκουμε εις τη δύση. Δεν είναι κακό αυτό. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε πάρει ανταλλάγματα και μας κυβερνούν πολιτικοί νάνοι. Ειδικά επι ΣΥΡΙΖΑ, στην εξωτερική πολιτική το τερματίσαμε. Οι Τούρκοι, αν και είναι μέλος του ΝΑΤΟ, παίζουν μπάλα με τους Ρώσους αλλά και με τους εχθρούς των Ρώσων τους Ουκρανούς. Και φυσικά πρώτα και κύρια με τους Γερμανούς. Και γέμισαν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες απο χώρες συμμαχικές με την Τουρκία όπως το Πακιστάν ή Τούρκους κανονικούς ή Τούρκους ομογενείς απο το Αφγανιστάν κλπ…
    Οι Ρώσοι μας έδωσαν και S-300 και Tor και Kornet και Zubr αλλά μετά μια τους απελαύναμε πρέσβεις, μια αναγνωρίζαμε το Ουκρανικό Πατριαρχείο, μια στηρίζαμε τους Ουκρανούς Ναζί, μια τους βάζαμε κυρώσεις…
    Τι θέλετε να κάνουν; Να μας αγαπάνε; Μόνο ψεκασμένος μπορεί να το πιστέψει αυτό. Ας κοιτάξουμε εδώ τι κάνουμε. Μόνο για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ αγωνιζόμεθα.

  13. Απο την μια περιμενουμε σωτηρια απο τον τουρισμο και απο την αλλη οι υποτακτικοι πιστοι ακολουθοι της ΕΕ, βαζουν εμποδια !!!!!! Οι Τουρκοι ελησονται και παιζουν εξυπνα το παιχνιδι τους και με τους Ρωσους και με την Δυση και τα εδω πολιτικα ανδρεικελα, γνωστοι οσφυοκαμπτες φιλουν κατουρημενες ποδιες των Αμερικανων και των Γερμανων, χωρις κανενα ανταλαγμα για την χωρα, κανοντας κακες τις σχεσεις με την Ρωσια!!!!!! Χρονια τωρα η πολιτικη τους ειναι της πλακας!!!!!!

  14. Μίλησε και ο αρραβωνιαστικος του Σουλτάνου ο κοντός πρώην καγκεμπιτης Βλαδίμηρος. Που ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας δήλωσε όταν έγινε τζαμί η Αγία Σοφία ότι είναι καλύτερα έτσι γιατί τώρα οι Ρώσοι μπατιρο τουρίστες δεν θα πληρώνουν πλέον εισιτήρια. Χαχαχα

  15. απαλλάχθηκε με βούλευμα o σταύρος παπασταύρου για την offshore που διαχειριζόταν τις μίζες από τα εξοπλιστικά του αντώνη κάντα. Ούτε λόγος για την offshore με την μαρέβα που χρηματοδοτούσε ο λασκαρίδης , γνωστός και από τη φράση ‘the greek shipowners shit on the greek prime minister’. Τελικα όλοι οι Έλληνες δικαστές θέλουν να γίνουν ΠτΔ μια μέρα… Δικαιοσύνη και ενημέρωση υπό τον απόλυτο έλεγχο του καθεστώτος – καμία βελτίωση δεν επέφερε η μετάβαση από τον ροζ στον γαλάζιο σύριζα

  16. Σε αυτα τα βιντεάκια απο το rumble δεν μπορω να δω την εικονα , μόνο φωνη ακουω , υπαρχει καποια ρυθμιση ?

  17. Δηλαδή η δέλτα μετάλαξη απο τους μπεκρήδες Ευρωπαίους είναι εντάξει αλλα έχουμε προβλημα με τους Ρώσους
    Πέρυσι την πατήσαμε απο τους Βαλκάνιους και Ευρωπαίους
    Ουστ ρε καμαριερες της Ευρωπαίκης Ενωσης που δεν βλέπω να κάνει κανένα έλεγχο στις αναθέσεις έργων και στα χρήματα που σκορπίσατε στα ΜΜΕ για να μετατρέψετε την ενημέρωση μας σε Βορεια Κορέα…
    για τους 11000 νεκρούς φταίει ο Πούτιν;;;;για τις εντατικές με θνησιμότητα 100% φταίνε μήπως οι Ρώσοι;;
    Εχει δίκιο ο Πουτιν..κάνετε μοκο

  18. Στεφανε Χιο να προσεχεις ΄.Στο λεω με ολη μου την καρδια. Ο Πουτιν καποτε χαθηκε και αυτος ειναι ο σωσιας του.. κανε το ιδιο.. καλοκαιρι ειναι δεν σε ξεχασαν . να το ξερεις.. το ξεκαθαρσιματα ειναι σε εξαρση . λιγο να επαναπαυθεις.ΠΡΟΣΕΧΕ .. περαστε το αν θελετε .. εγω προσπαθω να πω στο Σετφανο οτι δεν μου αρσεουν καθολου αυτα που βλεπω στη χωρα μας και πολυ φοβαμαι οτι ο Στεφανος εχει επικυρηχθει απο ολο το Μαξιμου.

    1. Στο εξωτερικό είναι για ασφάλεια απο ότι είχε πει ο ίδιος γιατί εδώ…. Ξεφραγο αμπέλι !!!

  19. Άσε τον πρόλογο Βλαδίμηρε, είδαμε πως πως φέρθηκες στην Αρμενία. Σακάτεψες τους Αρμένιους επειδή σου έκανε ναζάκια ο πρόεδρος τους… Ο Πούτιν κυνηγά αλύπητα όσους είναι εναντίον του εμβολιασμού. Στην Ρωσία τους έχουν στερήσει την είσοδο σε μαγαζιά, εστιατόρια και την εργασία στον δημόσιο, σε όσους δεν μπολιάστηκαν με το σπούτνικ.

    1. Ούτε μάσκες δεν φοράνε στη Ρωσία. Και έχουν εμβολιαστεί ελάχιστοι, παρόλο που το ρωσικό εμβόλιο είναι το πιο καλό.. Που τα είδες όλα αυτά; Στον ύπνο σου;

      1. Εσύ δηλαδή που το ξέρεις ότι το Ρωσικό εμβόλιο είναι καλό το έκανες??? Και δηλαδή νομίζεις ότι και κάποιος στην Ρωσία να πεθάνε απο το Sputnik θα μας το πει η Ρωσική κυβέρνηση. Οι Ρώσοι για λόγους προπαγάνδας φυσικά δεν θα μας το πουν.

      2. Το ρωσικό είναι το χειρότερο. Ρωσοπόντια είσαι?

      3. Ασε Χριστίνα. Μην ανοίγεις διάλογο με τους ναρκομανείς αυνανιστές. Δεν αξίζει. Ρίχνει κανείς το επιπεδό του μ αυτούς. Είναι άξιοι της μοίρας τους.

  20. Πείτε στους Ρώσους να μαζέψουν τις αδερφές τους απ’τα μπουρδέλα της δύσης.

  21. Καλα μας εκανε .. ουτε καν την στοιχειωδη επιλογη του καθε γνησιου Ελληνα Πολιτη που τασεται υπερ της Ρωσιας ως υπερδυναμη δεν σεβαστηκε ο Κουλης .Υπαρχουν πολλοι απο μας που εχουν πειστει με την αξιοπιστια του sputnik Δεν δημιουργησε η Ρωσια τον ιο . Ουτε καν η Κινα . Ηταν σχεδιο της Ελιτ ωστε να μετατρεψειτους πυρηνικους πολεμους σε πολεμους ιων και εργαστηριων! Η Ρωσια πρωτη εβγαλε το εμβολιο και μεχρι τωρα δεν υπηρξε καμια σοβαρη παρενεργεια. Επρεπε να υπαρχει σαν επιλογη στην Ελλαδα.Το sputnik εχει δοκιμαστει και δεν υπαρχει καμια σοβαρη παρενεργεια μεχρι τωρα γιατι η Δυση αρνειται πεισματικα την χρησιμοποιηση του ??

  22. Kαλά μας τα πε ο Βλαδίμηρος, με τους γερμανοτσολιάδες εδώ στην Αθήνα να αντιδρούν επειδή είπε αυτά που ξέρουμε όλοι.

    1. Παπαριές λέει και κάνει ο “Βλαδίμηρος”. Ανεξαρτήτως περιεχομένου…

      1. Παπαριες λεει και κανει ο Βλαδιμηρος ενω ψηφιζεις Κουλα χαχαχαχα α ρε υπανθρωπε κακομοιρη δες λιγο τα χαλια σου

Comments are closed.