ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ- Προκλητικοί και πάλι οι Τούρκοι- Ο Ακσόι μας καλεί να σεβαστούμε τους αλλόθρησκους

Κοινοποίηση:
aksoi

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Χαμί Ακσόι σε ανακοίνωσή του κουνάει το δάχτυλο στην Ελλάδα και τονίζει ότι αυτή είναι που θέλει την ένταση, ενώ την καλή να σέβεται τους αλλόθρησκους.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται πως η χώρα μας παραβιάζει τα δικαιώματα των μεταναστών και πρέπει να λογικευτεί και πως “πρέπει να σεβαστεί τα δικαιώματα των αιτούντων άσυλο, να μην τους βασανίζει και να μην τους επαναπροωθεί”.

Στο τέλος μάλιστα αναφέρει ο Ακσόι πως: “αυτοί που αυτοαποκαλούνται λίκνο του πολιτισμού πρέπει να σέβονται όσους δεν έχουν ίδια γλώσσα και θρησκεία”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΜΕ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΠΙ ΜΕΝΤΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΠΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΥΒΙΗ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΕΩΤΡΙΠΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ.
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    28/05/2020

  2. Όταν κάποιος δεν σέβεται τον εαυτό του να μην περιμένει τον σεβασμό των άλλων. Αν ο Τσίπρας είχε εφαρμόσει την συμφωνία και είχε στείλει πίσω μερικές δεκάδες χιλιάδες ψευτοπροσφύγων … αν ο Μητσοτάκης είχε κάνει τις απελάσεις των παράνομων εισβολέων που υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό για να πάρει την ψήφο του αντί να τους διασκορπίζει στην ενδοχώρα, και οι διακινητές δεν θα έφερναν άλλους και οι Τούρκοι θα σέβονταν την χώρα μας. Δυστυχώς η Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια κατάντησε “μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε” και για αυτό θα δέχεται μόνο σφαλιάρες και επιθέσεις.

  3. Ηρθαν οι βάρβαροι νά μάς μάθουν γράμματα.Δέν αποκαλούμεθα λίκνο τόυ πολιτισμού γιατί είμαστε λίκνο τού αρχαιότερου καί ωραιώτερου πολιτισμού τού κόσμου.Σύ ρέ βάρβαρε μογγόλε δέν ξέρεις τί είναι πολιτισμός ούτε
    πρόκειται νά μάθεις ποτέ.Αι σιχτίρι παλιό τζερεμέ.
    Γιάννης Λάκων

    1. Οι ακραιοι κανετε μαγκες τους τουρκους, αυτή είναι η αλήθεια. Εξαλλου στηριζετε και τον τουρκολαγνο τραμπ.
      Στηριχτε την Ελλαδα, οχι τους τουρκους, ουτε τον αγκυλωτο σταυρο, ουτε το σφυροδρεπανο.

Comments are closed.