“ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΓΕ ΚΟΚΑΪΝΗ για να τον ΠΗΔ@ΜΕ”. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Η ΓΕΝΝΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΟΦΕΡΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΟΛΟΙ…

Κοινοποίηση:
exofillo3-12

teaser3-12

Tεύχος 2068, 6 χρόνια και 10 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Παρασκευής 03-12-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

MAKTV4-12

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

alitheia-aima-banner

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ! 

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων. 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Μου’ ρθε μιαν ιδεα! Και μεσω αυτης, θα σας προτεινα να καθιερωσετε μια στηλη, με το παγιο ερωτημα: “Ειστε μασονος, κυριε βουλευτα; Ή κυριε υπουργε; Ξερετε ποσοι απο δαυτους, συνωστιζονται στους Ροταριανους Ομιλους; Καποιοι δε και πιο υψηλα ισταμενοι, συνωστιζονται και στις Συναγωγες! Απο ποιον θαμωνα των Ροταρυ, να ξεκινησω! Απο: Αβραμοπουλο, Αυγενακη, Βαρβιτσιωτη, Βοριδη, Γεωργιαδη, Γκιουλεκα, Μπακογιαννη, Ραπτη, Τζιτζικωστα και λοιπων; Στις Συναγωγες, εχουμε: Τον Κουμουτσακο, Παυλοπουλο, Νοτοπουλου, Καραγκουνη και αλλους, που τωρα δεν θυμαμαι! Τι λετε; Δεν θα εχει ενδιαφερον;

  2. Τοίχο τοίχο πρέπει να πηγαίνουμε

  3. Γελοία υποκείμενα της ασφάλτου ,βάλτε το σχολιο

  4. Μετά την παραίτηση του Αυστριακού Καγκελάριου Alexander Schallenberg και του Υπ. Υγείας Αυστραλίας ποιος έχει σειρά; Ανοίγει ο κύκλος παραιτήσεων για πρωταγωνιστές υποχρεωτικότητας σ’ Ευρώπη και κόσμο!

  5. Πρέπει να κρεμάσετε μερικά ανώμαλα γουρούνια από τα μπαλκόνια. …..ΚΟΥΓΚΥ!

  6. Ενας απο το κυκλωμα της @”αγιας οικογενειας” πιαστηκε; κατι δεν διεκπαιρεωσε σωστα και τον τερματισανε για να παρει σειρα αλλος χειροτερος και πιο πιστος..

  7. Αυτόν μπιρουν να τον πηδανε 100 αμα γουσταρει. Εμας ποσοι θα μας πηδηξουν???

  8. Σε κάποιο σημείο, είτε η παραλλαγή του όμικρον είτε η επόμενη που θα κυκλοφορήσει θα χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει τα υποχρεωτικά εμβόλια από πόρτα σε πόρτα, μαζί με την ιατρική απαγωγή οποιουδήποτε αντιστέκεται, μεταφέροντάς τον σε στρατόπεδα συγκέντρωσης του Covid για αποτελεσματική εξόντωση. (Αυτή η πρακτική έχει ήδη ξεκινήσει στην Αυστραλία, όπου ο στρατός απαγάγει ιθαγενείς και τους μεταφέρει σε στρατόπεδα υπό την απειλή όπλου.)”

  9. Άλλη μια τρύπια μασώνα ψευτοδικαστίνα

  10. Μα και η κυρά κατίνα μίλησε σε παιδιά για τον γουίνι και τους εξήγησε ότι είναι και κορίτσι και αγόρι. Τι σας κάνει εντύπωση. Όλοι αυτοί ένα μάτσο σκ……ά είναι και τους ανεχόμαστε αλλά και τους πληρώνουμε. Ξυπνάτε μωρέ και ψηφήστε σωστά μια φορά .

  11. Προσέξτε πως θα θαφτεί το θέμα από τα επιχορηγούμενα κανάλια μαζικής αποβλάκωσης…

  12. Ετσι εξηγείται που όλες οι αποφάσεις της δικαιοσύνης ήταν υπέρ του Κούλη. Καταλαβαίνουν τώρα οι υγειονομικοί που είναι σε αναστολή γιατί δεν θα δικαιωθούν ποτέ?

  13. Ο Κούλης θα φυλακίσει λέει σε Hot Spot τους ανεμβολίαστους.Για δοκίμασε Κούλη να δείς τι ωραία θα περάσεις.
    Πλέον ο Έλληνας Κούλη – Χρυσέ είναι έτοιμος να σε ξεσκίσει τα έντερα με κάθε συνέπεια.Απλά δεν το έχεις αντιληφθεί ακόμα.

  14. Και σε ρωτάω:
    Ξύπνησα όταν η γη των ονείρων δεν ήταν πια κάτω απ’ το κρεβάτι μου. Μια στήλη τυφλή από στάχτη ταλαντεύοντα στο μεσονύχτι. Και σε ρωτάω: πέθανα;»
    Πάμπλο Νερούντα
    Ήταν σεισμός; Ήταν λιμός ή καταποντισμός;
    Όχι! Ήταν κάτι χειρότερο…
    Ήταν η στυγνή φιγούρα του Μητσοτάκη!
    ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΤΕΛΙΚΑ

  15. Πισωγλέντηδες δικαστές απτα λιντλ, αποφασίζουν για τις ζωές μας ! Μπράβο Στέφανε, ξέσκισε τους

  16. ΑΥΤΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ???? ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ Η ΟΧΙ ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ !!!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ

  17. Το ψάρι πάντα από το κεφάλι βρωμάει.Ετσι και το ελληνικό κράτος.

  18. Η ελληνική έκδοση του βιβλίου “Κοράνι” έγινε με χορηγία της Μαριάννας Β@ρδινογ…..
    Τι κάνει ο άνθρωπος για να του γεμίζουν οι Άραβες τα τάνκερ….. πουλάει την μάνα του (Ελλάδα, Ορθοδοξία).

  19. Σάπιο το κράτος του Μητσοτάκη, ζέχνει από παντού, χωρίς δικαιοσύνης χανομαστε. Αυτός όμως έβαλε τα γερόντια να πληρώσουν το ανάπηρο σύστημα υγείας, το δε χειρότερο είναι πως τους ξεφτίλισε και τους αρνήθηκε το δικαίωμα να είναι άνθρωποι.

  20. To αμείλικτο ερώτημα…;;; Ήταν οι 3 νεαροί εμβολιασμενοι…;;;;

  21. από ποιες βρωμοφαρες προέρχονται αυτά τα απόβλητα;;; γιατί Ελληνοψυχοι Έλληνες δεν είναι.
    ΜΌΝΟΝ ΜΕ ΓΕΡΌ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΤΈΤΟΙΩΝ ΚΑΤΑΚΑΘΙΩΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ. σημ. ο γκουρλο θέλει το ξεπαστρεμα των Ελλήνων

  22. Έτσι εξηγούνται όλα τώρα… Ζήτω το ΣτΕ και οι “ανεξάρτητες”, αναψοκοκκινισμενες γεμάτες ευφορία αποφάσεις του.

  23. Μπράβο στην πολιτεία που θεσμοθετεί υπέρ των κατατρεγμενων μεταναστών επιβήτορων…. Εδώ εξηγούνται όλα… Γι αυτό επιλέγουν Ελλάδα…. Κάνουν τις δουλειές που δεν θα έκαναν οι ΕΛΛΗΝΕΣ… Έτσι Κατερινάκι…;;;;

  24. Η ‘ηθικη’ των Μασονων ειναι τελειως διαφορετικη απο την Αριστοτελεια Ηθικη, η’ ακομα και την Χριστιανικη ηθικη.
    Ο συγκεκριμενος ακολουθει την “φυση” του η οποια επικροτειται απο τις Μασονικες διδασκαλιες.
    Η ‘φυσις’ κι οχι ο Θεος Πλαστης μας ειναι ο οδηγος τους.
    ..και τα καταντια ειναι αυτα που βλεπουμε!
    Μπραβο στον Στεφανο Χιο που, οταν ανακαλυψει κατι, δεν δισταζει να το δημοσιευσει.

  25. Ναι αλλα πως και τον συνελαβε η αστυνομια;;;;;;;συνηθως οι κυβερνησεις δεν θελουν δικαιοσυνη και εντιμοτητα και διαφανεια.

  26. Πωπω αποκαλύψεις έτσι στα μανταλάκια όλοι οι φουστηδες

  27. Μπράβο ρε Στέφανε.
    Είσαι ο μόνος παντελονάτος. Σου αξίζουν 1000 μπράβο. Όλοι το περνάνε στα ψιλά χωρίς ονόματα. Σαπίλα και κατευθυνόμενη “δημοσιογραφία” όπως πάντα. Είσαι ο μόνος που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Είσαι ο μοναδικός “κούκος” δύσκολο αλλά μακάρι να φέρεις και την άνοιξη.

  28. Ένα μπράβο στο μακελειό αλλά και ένα ακόμη πιο μεγάλο μπράβο στους παρατηρητικούς κατοίκους στην περιοχή, αν δεν ήταν αυτοί, δεν θα καλούσαν την αστυνομία… ξεσκίστε τον, να μαθευτεί ολη η βρωμιά και κράταγε και τετοια θέση το σίχαμα

  29. Άμα ο άνθρωπος δεν έχει Χριστό, έτσι και χειρότερα καταντάει. Και μετά μπαίνει στη δούλεψη του σατανά. Άρχισε να βρωμάει η σαπίλα του συστήματος, Καιρός να καθαρίσει. Δεν μπορεί και στις 3 εξουσίες να τοποθετούνται κίναιδοι εκβιαζόμενοι γιατί έτσι το κάστρο της πολιτείας πέφτει από μέσα. Είναι μεγάλη η προδοσία του λαού.

  30. Η απόλυτη παρακμή της σημερινής Χώρας… Στέφανε ξεβρακωσε τους, σύντομα και μέσα στη Βουλή…. Οι τύποι αυτοί παίρνουν σοβαρές αποφάσεις εναντίον του Ελληνικού λαού με βουλωμένες τρύπες….

  31. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ…

  32. Μπράβο Στέφανε ξέσκισέ τους!
    Γιατί τα συστημικά ΜΜΕ ακόμα τόν καλύπτουν τόν αντιπρόεδρο τού συμβουλίου τής επικρατείας; Γιατί ποιούναι την νήσσαν; (ρητορική η ερώτηση). Τέτοια ανωμαλάρα σύν τα ναρκωτικά είναι σίγουρο ότι θα τον εκβίαζαν να βγάζει αποφάσεις υπέρ συμφερόντων και κατά τού λαού. Ξεβρακώθηκε η δικαιοσύνη, και ο κόσμος πού υποπτεύονταν τόσο καιρό ότι κάτι συμβαίνει με τους δικαστικούς για τίς ανθελληνικές αποφάσεις τους τώρα θά καταλάβει. Λαμόγια ανώμαλοι ναρκομανείς δικαστικοί προσέξτε μην βγάλετε συνταγματική την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους άνω των 60, πού οδηγεί στην πείνα και τό θάνατο τούς ηλικιωμένους διά τών προστίμων, γιατί θα σας πάρει καί θά σάς σηκώσει. Εκτός βέβαια αν και οι υπόλοιποι δικαστικοί έχετε βρώμικα να κρύψετε και εκβιαζόμενοι κάνετε τά θελήματα της κυβέρνησης.

  33. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

  34. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ….. ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ – ΔΙΚΑΣΤΕΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ – ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ….!!!! ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ….. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΡΕΣ…. ΧΑΘΗΚΑΜΕ…!!!!

    1. Μόνο αυτό μας σώζει και για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να ειμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να τους ξεκληρισουμε.ολες οι μπουρδ……οικογένειες και όλοι οι ένοικοι του χοιροστασιου οι υποτακτικοί τους (που τους έχουν για Φιλιππινέζες)και όλα τα σκυλολογια τους να ξεβρωμισει η Ελλάδα από τους τουρκαλβανοπολωνοεβραιοιεχωβαδες,

Comments are closed.