«ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ. Πορνείο ανηλίκων το Μαξίμου». ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ. ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ. ΕΜΠΛΕΚΕΙ: Τον διοικητή της ΕΥΠ, κορυφαίο υπουργό, επίορκους αστυνομικούς της Μαφίας . Ποιοι συγκαλύπτουν–Κρέμασαν στα μανταλάκια τον γνωστό καναλάρχη, Φίλιππο Βρυώνη.

Κοινοποίηση:
1_SK.indd

teaser14-4

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο ΦΥΛΛΟ της Μ. ΠAΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ  14 και 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΜAGAZINE_COVER_52.indd

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Εγώ για ένα πράγμα απορώ κι αναρωτιέμαι διαβάζοντας όλα αυτά τα Εβραϊκά ονόματα φαινομενικά Ελλήνων πωλητικων. Σημίτη, Σαμαρά, Τσίπρα, Τσίπρα, Σακελλαροπούλου κλπ. Τους τα έδωσαν μετά που χειροτονηθηκαν μασόνοι ή τα φέρουν εκ γενετής;;Πολύ θα ήθελα να μου έδινε κάποιος μια σαφή απάντηση.

  2. ΟΙ… “ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣΤΗΣ “ΜΑΜΑΣ ΣΤΟΑΣ ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ ΠΡΟΣ ΤΟΝ…ΜΙΚΡΟ ΑΞΕΛ ΑΜΠΟΤ

  3. Βαρέθηκα πια να ασχολούμαστε με αυτα τα εγκληματικά σουργελα που δε διστάζουν να σκοτώσουν να νομοθετήσουν παρανόμως κατά του Συντάγματος να εξαγοράσουν τους πάντες ώστε να συνεχίσει η μαφία τους να ελέγχει την Ελλάδα που την κατάντησαν Κολομβία των Βαλκανίων.
    Όποιος ψηφίσει ΝΔ είναι σα να ψηφίζει γκάνγκστερ.
    Ακόμα κι οι γκάνγκστερ ωχριουσαν μπροστά τους.
    Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο λάτρης των Ναζί έχει έναν εγγονό ο οποίος αποκλείει τους Ναζί από τις εκλογές για να προστατεύσει δήθεν την δημοκρατία από ναζιστικά μορφώματα.
    Αδίστακτοι!!! αυτή είναι η σωστή λέξη.
    Κι όμως ζουν και καταχραζονται την Ελληνική περιουσία και τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων. Τους αφήνουν οι άνωθεν να ζουν για να τιμωρήσουν αυτούς που πρέπει να πληρώσουν πριν τους ρίξουν στα καζάνια της κόλασης.

  4. Δεν είναι Έλληνας ο Μητσοτάκης, Ιταλός είναι από την Βενετία.

  5. τι μουτρα εχει ο γεραπετριτης? σαν θυρωρος σε μασονικη στοά

  6. Εγώ τους μόνους 2 υπουργούς που βλέπω είναι γεραπετριτης-καραμανλης

  7. Και οι νεοελληναράδες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό συνεχίζουν να τους ψηφίζουν.
    Μετά και υποκριτικά παριστάνουν και τους πατριώτες τρομάρα τους.
    Μια απορία έχω μόνο θέλω να δω πόσο ποσοστό θα πάρει η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες στις προσεχείς εκλογές για να βεβαιωθώ πόσοι νεοελληναράδες είναι απατεώνες, βολεμένοι, κομματόσκυλα και παλιάνθρωποι.

    1. Βούλωσε το γενίτσαρε!
      Η Δημοκρατία είναι το πρόβλημα, εισαγωγής από Εσπερία.
      Αυτή παράγει Κούληδες.

      1. χα χα ακου “η δημοκρατια ειναι το προβλημα”… χουντα ζητανε μονο οι δουλοι, αυτο να θυμασαι ψευτοελληνα ραγιαδακο. Αντε σε καμια μπανανια που εχουν χουντα να στανιαρεις

    2. 30% θα παρει το κωλόσογο με 50% αποχή. Αρα γύρω στο 15% του πληθυσμού ειναι τομάρια

      1. Δηλαδή γύρω στο ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ Κ ΚΌΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

  8. Κι αυτοί που τους ψηφίζουν τα ίδια σκατά είναι.

  9. Ο Υπουργός ποιος είναι;
    Τα καλύτερα έρχονται

  10. Κάντε το δεξιό μπουρδέλο ολοκαύτωμα με τις αποκαλύψεις σας.Μέχρι τις εκλογές να φαγωθούν μεταξύ τους σαν τα άγρια σκυλιά

  11. Όπως και το ολοκαύτωμα των Εβραίων ήταν φουμαρα έτσι κι η κατάληψη της Ρωσίας από Μπολσεβίκους ήταν το ίδιο επίσης
    Η ιστορία αλλοιώνεται και ξαναγράφεται ενώ στο εγγύς μέλλον θα σβηστεί εντελώς διότι είναι επικίνδυνο όπλο στα χέρια των μαζών και τις καθιστά ανυπακουες (Χαραρι)!!
    «Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι Μπολσεβίκοι που κατέλαβαν τη Ρωσία δεν ήταν Ρώσοι.
    Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Οδηγημένοι από το εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο μπολσεβικισμός διέπραξε τη μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου έχει άγνοια και αδιαφορία για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης βρίσκονται στα χέρια των δραστών».

    1. 👍👍👍👍👍👍
      Καλή σου Ανάσταση και Χαρούμενη Λαμπρή
      Με Υγεία κι Ευτυχία σε σένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

  12. Μόνο ο Στέφανος Χίος μπορεί να ρίξει την Κυβέρνηση…. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση….

  13. Μεγάλη Παρασκευή Κούκλοι.
    Μεγάλη η χάρη του Ιησού Χριστού που σταυρώθηκε έστω και μεταφορικά σύμφωνα με τις δικές μου απόψεις για να μας σώσει από τις γήινες αμαρτίες μας.
    Συμβολίζει την ατομική θυσία στο όνομα του συνόλου.
    Το υπέρτατο καλό που ονομάζεται αγάπη προς τον πλησίον κάτι που λείπει εντελώς από τον διαβολικό τούτο κόσμο
    Ευτυχώς υπάρχουν όμως ακόμα άνθρωποι.
    Άνθρωποι που μέσα στα γήινα ελαττώματα τους διατηρούν ακόμα μερικά αγνά συναισθήματα για τους συνανθρώπους τους.
    Στόχος των μασόνων που μας κυβερνούν είναι απλά να τα εξαλείψουν.
    Δε ξέρω αν θα τους αφήσει η Θεία Χάρη του να τα καταφέρουν.

  14. Ο Μητσοτάκης μόλις βγήκε το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αναλάβει προσωπικά εκτός από την ΕΥΠ και την διακίνηση ανηλίκων λαθρομεταναστών και αυτό νομιζω τα λέει όλα !! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!
    Έγραψαν ότι η 12χρονη είδε κι άλλα πρόσωπα στα media και τα αναγνώρισε όπως φημολογείται και προφανώς ένας εξ αυτών ηταν ο Βρυώνης!!
    Μόνο που δεν τα είδε τώρα αλλά εδώ και πολύ καιρό μιας και η λίστα Μίχου είναι γνωστή από την αρχή σχεδόν της σύλληψης του!!
    Απλά κάποιοι οι οποίοι γνωρίζουν όλη τη λίστα για τους δικούς τους λόγους επέλεξαν να το δημοσιοποιήσουν τώρα.
    Η φετινή προεκλογική περίοδος είναι μια περίοδος αποκαλύψεων και σκανδάλων βασιζόμενη στους εκβιασμούς. Μια προεκλογική περίοδος που χαρακτηρίζεται από την αντισυνταγματικότητα του δικαιώματος συμμετοχής των πολιτών στην εκλογική διαδικασία αφού άλλοι επιλέγουν ποιοι θα συμμετέχουν σ’ αυτές και υπό ποιους όρους και όχι οι πολίτες.
    Και αυτοί οι άλλοι συμβαίνει να είναι μέλη μιας κυβέρνησης η οποία μέχρι στιγμής αποτελεί την εγκληματικοτερη οργάνωση όλων των εποχών, την οποία σιγονταρουν και υποστηρίζουν στην πρόθεση της αυτή και όλα τα υπόλοιπα πωλητικα αποκόμματα.
    Αυτοί οι πολίτες που τελικά θα πάνε να ψηφίσουν γιατί αυτές οι εκλογές θα χαρακτηρίζονται από την αποχή εάν δεν είναι κομματοσκυλα θα είναι το λιγότερο αφελείς.
    Αλλά περί προσωπικών πεποιθήσεων ουδείς λόγος

  15. Της ανωμαλιας το καγκελο. Μπουμπουκια, βρωμα πανω στην βρωμα, ουτε στην Μποκοτα, ποιο καθαρος αερας φυσαει εκει.

  16. Κυβέρνηση πορνείο με την ανοχή ενός ολόκληρου λαού που αντιμετωπίζει όλη αυτή τη σαπίλα με χαιρεκακία γιατί συμβαίνει στο διπλανό του και σε άλλα παιδιά όχι στα δικά του.
    What goes around comes around.
    Soon or late.
    Ψιλά γράμματα για έναν λαό ενρελώς αποβλακωμένο που κοιτάει μόνο την πάρτη του.

  17. Ο Κούλης και από το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων μίζες παίρνει.
    Ρε που μπλέξαμε με αυτούς τους μαφιόζους και τα τέρατα.
    Ακόμα και οι λίγοι έντιμοι εισαγγελείς φοβούνται να κάνουν τη δουλειά τους.
    Μόνο αν έχουμε άλλη κυβέρνηση υπάρχει περίπτωση να μάθουμε τι έγινε και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.
    Με κυβέρνηση ξανά Μητσοτάκη όλα θα κουκουλωθούν το μόνο βέβαιο.

  18. Η φωτογράφιση Σαμαρά με Μίχο υπονοεί κάτι?
    Ώρε ο βόθρος της Νουδούλας έχει σκάσει και τα σκατά ξεχειλίζουν.
    Απορώ ποιοι γονείς θα πάνε να ψηφίσουν το κόμμα των παιδεραστών και μετά χωρίς ντροπή θα κοιτάξουν τα παιδιά τους στα μάτια.

  19. Ποσο καθαρμα πρεπει να ειναι καποιος για να ψηφισει τη Νεα Παιδεραστια ????? ( Μπραβο Χιε, ξεφτιλισε τους,θα τους βγουν ξινα )

    1. οι χουντικοι ειστε λιγοι και γραφικοι. Ξυπνα!

  20. Σαμαράς
    Πατούλης
    Μαρκόπουλος
    Βρυώνης
    Γεραπετρίτης

Comments are closed.