«ΜΑΝΑ ΣΚΥΛΑ Ή ΜΑΝΑ ΘΥΜΑ;» Απολογία στην ανακρίτρια και προφυλάκιση: «Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ…» ΤΗΝ «ΕΣΤΗΣΕ» Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ- ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; ΤΟ ΣΑΪΤ «BOURDELA. COM» ΠΟΥ «ΨΑΡΕΥΑΝ» ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ O ΥΠΟΠΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ. Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ KΛΑΙΓΟΝΤΑΣ: «ΜΗΤΕΡΑ, ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ»

Κοινοποίηση:
exofyllo18-10

im_teaser_18-10-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo18-10

Στο ΦΥΛΛΟ της TΡΙΤΗΣ 18-10-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-press-no-compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ! 

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ολοι ξερουν που ειναι οι ιεροδουλες της αθηνας, νομιμες παρανομες. ολοι ξερουν τις πιατσες τα στεκια τα ξενοδοχεια τα μασαζ τα στουντιο κτλ ολοι!!! και πεφτουμε απο τα συννεφα για κατι που γινεται χωρις ελεγχο διπλα στα σπιτια μας, με τις ευλογιες των μπατσων και των πολιτικων. κανεις δεν ενδιαφερθηκε ποτε για αυτα, μονο οταν βγαινουν στις ειδησεις ασχολουνται, και αυριο μεθαυριο το προβλημα θα παραμεινει γιατι δεν τους νοιαζει. κυριε χιο αν θελετε να αναδειξετε το προβλημα, βγαλτε δημοσιογραφους στο δρομο να τα καταγραψουν ολα, οι πιατσες ειναι γνωστες και δεν τους ακουμπαει κανενας, δεν ελεγχει κανενας ποτε και τιποτα. πεστε απτα συννεφα οσο θελετε, δεν υπαρχει κατοικος αθηνων που να μην ξερει οτι η πορνεια και τα ναρκωτικα ειναι παντου και προσβασιμα σε παιδια νεους γερους ολους. η υποκρισια του κρατους εχει και ενα οριο, δουλεια των σοβαρων δημοσιογραφων οπως εσεις ειναι να τους τα τριψετε στη μουρη

  2. Υπαρχουν κι αλλα σαιτ οπως ierodoules.com,athensgirls.net,athensvipgirls.gr,magicgirls.tv, badoo lovelist η λιστα ειναι ατελειωτη.Ο μιχος ψαρευε πελατες στο blindchat,θα μπορουσε να το κανει στο φεισμπουκ η στο ινσταγκραμ.Δεν φταιει η ελευθερια εκφρασης αλλα αυτος που την καταπαταει,ετσι πιστευω.

  3. στεφανε

    στο bourdela com υπευθυνος administrator ειναι καποιος antisthenis

    ενα απο τα τσιρακια του λεγεται px 75

    δικηγορος ειναι καποιος alex71

    για ψαξε την υποθεση θα βρεις ειδησεις απο τον τεκε που καταντησαν το site

    1. Φίλαρακο γενικά το site αυτό έχει ύποπτες φάτσες μέσα. Σε ένα νήμα πληβείων γίνονται νταραβέρια με φέτα και παγωτίνια, ενώ κάποιοι περίεργοι από τα δυτικά συνουσιάζονται μέχρι και με πρόβατα. Φύλλο μηδέν νομίζω λέγονται και μόλις κάνεις κλικ, θα μυρίσει κόπρανα η οθόνη σου.

    2. Σόδομα και γόμορρα γίνονται εκεί μέσα. Βαζελόγαυροι, τραβέλια, χουντικοί, μέχρι και στελέχη κομμάτων ποστάρουν gif με μιλφογκίλφ ή ανδρικούς πρωκτούς. Η κατάσταση είναι ένα δράμα, προσπαθούμε με το αγόρι μου να βρούμε ένα σοβάρο ζευγάρι για αλληλοπαλινδρόμηση και όλο μας το μπαχαλεύουν οι ασόβαροι.

    3. ΤΥΠΕ ΓΙΟΡΓΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙΧΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΓΝΟ ΠΟΛΙΤΙ. ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΙ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΔΙΟΞΗ ΤΗ ΝΔ ΑΠΟ ΚΙ ΜΕΣΑ

    4. κυριε γιωργο υπερβαλλετε, το site ασχολειται με πολυ σοβαρα κοινωνικοπολιτικα ζητηματα και δεν ενοχλει κανεναν, ολες οι μεριες εχουν λογο και κοινο.Αν διαφωνειτε με αλλες αποψεις δεν πρεπει να της φιμωσετε αλλα να απαντησετε με ενα επιπεδο.Εαν δεν διαθετετε αυτο το επιπεδο δεν φταιει κανεις που φαγατε μπαν

    5. μυσθη για δωσε ινφο για αυτους τους δικηγορους.μηπος ειναι απο το γραφειο κουγια;η ειναι τρολακια του ιντετνετ και σας πουλανε μουρη;εγω μπηκα και περιμενω εκγριση για να τους περιλαβω

    6. ΣΩΣΤΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΗΤΑΝ Ο ΠΙΚΕΡ. ΛΑΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΝΤΑΜ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΙ Ο ΛΙΛΑΣ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ. ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΝΤΟΠΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ

  4. ΣΚΑΣΤΕ ΡΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΙΚΕ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΜΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ

  5. Μην δώσετε τίποτα ούτε δραχμή στην ΚΑΡΡΑ τόσα χρόνια έτρωγες με χρυσά κουταλιά κλέφτες απατεώνες, λαμογια, κατάσχεση όλων των χρημάτων, όλα τα λεφτά στον φτωχό κοσμάκη. Φτιάχνουν και ξαναφτιχνουν βιλές κ κατά κλέβουν τον κόσμο την στιγμή που η κυβέρνηση έκοψε σύνταξεις από αγρότες των 360 ευρώ.
    ΦΕΡΤΕ ΠΊΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ

  6. ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΔΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΑΝΕ —ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗ ΒΡΗΚΕ Ο ΜΙΧΟΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΜΠΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ …ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΑΥΤΟ….ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΑ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ , ΤΑΧΑ ΜΟΥ

  7. το bourdela com καταντησε site των μητσοτακικων και αλλων κιναιδων και παιδοφιλων

    εδειωξε κακην κακως οσους ειχαν αντιθετη αποψη απο την κυβερνητικη αποψη με τα sites τους λεγοντας τους οτι κανανε συνεχες spam σαν spam λεγανε οτι ηταν και το μακελειο

    πρεπει να συλληφθουν ολοι τους και ο ιδιοκτητης του bourdela com αλλα και οι συνεργατες του ειται απλα μελη ειται αλλοι modelators ως κυβερνητικα φερεφονα και για αλλες πιθανως ανωμαλες πραξεις

    1. Αποδειξεις εχεις η λες λογια του αερα;Η αστυνομια δεν ηξερε το σαιτ;Το ηξερε,αν υπηρχε καποια παραβαση θα το ειχανε κλεισει.Και αλλα πολλα σαιτ υπαρχουν πχ ierodoules.com,δεν ειναι παρανομη η πορνεια στην ελλαδα.

  8. Μάνα 8 παιδιών δεν μπορείς να στείλεις στη φυλακή Χωρίς να έχεις στοιχεία. Να πούνε στον κόσμο με ποια στοιχεία την στείλανε.

    1. Ζήτησε χρήματα από την γυναίκα του βιαστή και κάπου δεν μου κόλλαγε όλο αυτό μέχρι που η ιδια είπε ότι την συμβούλεψε η αστυνομία ,προφανώς να πίστεψε ότι έτσι θα αποδειχθεί ότι και η σύζυγός του γνώριζε την δραστηριότητα του και ενώ λοιπόν περιμένει να αποδειχθεί αυτό,η αλλη προχωράει σε ταχύτατη έκδοση διαζυγίου, καί με τα μηνύματα στο χερι,(άραγε με ποιου συμβουλή );παρουσιάζει την αλλη ως μια μάνα πουγνωριζε τα πάντα και εκβιαζε για 100ευρω,….

      1. Η αστυνομία ποτέ δε έλεγε κάτι τέτοιο γιατί είναι πειθαρχικό αδίκημα. Είναι σαν να υποστηρίζει κάποιος ντίλερ να πουλάει κανονικά τα ναρκωτικά που προμηθεύεται από τον έμπορο. Μόνο αστυνομικοί στήνουν τέτοιες παγίδες και δεν βάζουν ποτέ πολίτες σε τέτοιο κίνδυνο γιατί εκτός των αυτού όπως γράφω ποιο πάνω καθιστά πειθαρχικό και ποινικό αδίκημα.

  9. ”Εδώ και τώρα Εκλογές για να φύγει η Σαπίλα!”
    Σχέδιο Δολοφονίας του ΜΙΧΟΥ στις φυλακές σε μορφή αυτοκτονίας για να μην κάψει το Νυν Ανώμαλο Υπουργό της ΝΟΥΔΟΥ (που πήγε με την μικρούλα) αλλά και άλλους Βουλευτές και Πολιτικούς της Ακροδεξιάς Γαλάζιας Παράταξης.

  10. Ο γκόμενος της χρυσής ο κολλητός του Λιγνάδη ντε ..σε dt έγινε καπνός από κάθε εμπλοκή ..επομένως σε αυτή τη ζωή ο Μίχος όντως θα πάει στα Διαβατά για να τον αυτοκτονήσουν ενώ οι vip είτε πελάτες είτε νταβατχηδες είτε φονιάδες όπως στη περίπτωση της απόπειρας σας ..θα μας κουνάνε το χέρι της ηθικής και τάξις .

  11. Ποιος είναι ο Υπουργός Αρχηγός του κυκλώματος;

Comments are closed.