ΜΑΜΑΑΑΑΑ! Φωτό σοκ για την Πατούλαινα – Φοράει μάσκα άραγε; Ούτε η νεκρή Αλίκη δεν ήταν έτσι [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
patoulismarinain

Αφού πέρασαν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης συνεχίζουν εορταστικά στο χριστουγεννιάτικο Λονδίνο.

Σε μια ακόμα επίδειξη πλούτου, το ζευγάρι μετά τις υποχρεώσεις στην περιφέρεια λόγω γιορτών αλλά και κακοκαιρίας έκαναν μια μικρή απόδραση στο Λονδίνο!

Η Μαρίνα Πατούλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις βόλτες της στους διάσημους και στολισμένους δρόμους του Λονδίνου και έσπειρε τον τρόμο απανταχού.

Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής τρομάζει με την εικόνα της. Το τράβηγμα πρέπει να πηγαίνει σύννεφο καθώς η όψη του προσώπου της μόνο τη νεκρή Αλίκη στο φέρετρο μας θυμίζει. Δείτε τις φωτό και θα καταλάβετε:

marina_patouli marina_patouli2 marina_patouli4 marina_patouli1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΩΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΦΙΓΟΥΡΑΣ! ΡΕ ΠΑΤΟΥΛΗ ΜΕ ΤΖΙΝ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕ ΓΟΥΝΑ? ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

  2. Αυτή Είναι ίδιος ο άντρας της!! Τρομερή ομοιότητα

  3. Πόσο μοιάζει με τον Τσοχατζόπουλο και το καρακιτσαριό που κουβάλαγε….

  4. Ρε μαλάκα γιατρέ πως είσαι έτσι? σαν ξεροχημένος λουκουμάς, τρέμεις από το κρύο με το σταυροκουμπωμένο δερμάτινο, έχεις δαγκώσει το …….. και αυτή μέσα στην γούνα. Που είναι η οικολόγος γυναίκα, που διαφήμιζε?

  5. Προκαλείτε πολύ ρε μαλακες όλοι σας προσέξτε. Το παίζει γυναικα αυτή ρε!!!!θεέ μου .Πόσο χαμηλά έπεσες ρε ελλαδιτσα μου με τα λαμογια που μας κυβερνουν.μ αυτή γιατί ασχολείστε ρε παιδιά και καμαρώνει τι είναι? Ποια? Προχθες όλες τις γριες μαζί τώρα στο Λονδίνο. Πριν μιαβδομαδα στο προεδρικο. Πάψτε Στέφανε να ασχολείστε με μετριοτητες σε παρακαλω εκτός και αν θέλεις να τις εξευτελίζεις πάω πάσο

  6. Καποτε ακουγα για καποιον Πατουλη,ο οποιος ηταν εδω πρόεδρος,εκεί πρόεδρος,και παρα πέρα πρόεδρος.Τωρα το παίζει και αυτός βλαχονομαρχης,και πράγματι ντρέπομαι για τις πόζες και των δύο.Δυστυχως δεν υπάρχει σοβαρότητα.Λυπάμαι.

    1. “Γι᾽αὐτό τό κράτος πού τιμᾶ τά ξέστρωτα γαἲδούρια,σιχτίρ στά χρόνια τά παλιά,σιχτίρ καί στά καινούργια.”
      Άληθινό ὅταν τό ἔγραφε ὁ Σουρής,ἀληθινό καί σήμερα…κρίμα,ὁργή καί ντροπή στούς γραικούλιακες γιά ἔλλειψη προόδου.Τά ζωντανά ἀγάλματα ὧ κοίταξε προστά σου,Βρεττανέ,καί κλάψε τούς γραικούλιακες γιά τά κακά τους χάλια.

  7. Πω πω ρε φίλε ,ούτε για τα καλαμπόκια μου δεν κάνει.

  8. Και το στρινγκ από κάτω…. Χρυσό χρώμα πρέπει να έχει…

  9. Αυτή η γυναίκα μου θυμίζει την μαντάμ Σουσού. Ψώνιο ολκής, προσβάλει και τον γιο της με τα καμώματά της

  10. Πήγαν οι βλαχοδημαρχέσηδες στο Λονδίνο για Χριστούγεννα, γιατί η Ελλάδα ειναι…basse classe !!! With Others People Money!!!

Comments are closed.