ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑ! Δείτε τη Λιάνη με μικροσκοπικό μπικίνι – Διώξτε τα παιδιά από την οθόνη [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
dimitra_liani

Έχετε δει την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου με μικροσκοπικό μαγιό;Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου στην παραλία.

Η θάλασσα και το κολύμπι είναι η μεγάλη της αδυναμία και όποτε βρίσκει ευκαιρία σπεύδει να απολαύσει κάποια από τις κοντινές παραλίες της Αττικής. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που επιλέγει διάφορα μέρη κοντά στη θάλασσα τα τελευταία χρόνια, αφού είναι το μέρος που την ξεκουράζει.

Φέτος ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην παραλία με μαγιό μπικίνι να απολαμβάνει την θάλασσα.

Τα σχόλια δικά σας…

dimitra_papandreou

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Γιατί ρε παιδιά!!!!οποίος έχει κορμάρα δικαιουτε μπάνιο στη θάλασσα???για Ώπα!!!!!κοίτα τε τι έχετε δίπλα σας άπαντες και μην κρίνετε!!!!!!

  2. Στέφανε,μικρά παιδιά έχεις στο σπίτι;;σε περίπτωση πού δεν τρώνε το φαΐ τούς,δείχνε την φωτογραφία της μοσχαρομαντόνας.

  3. Τι σχεση εχει η κυβέρνηση Τσυριζα με το self-image;

  4. Στα κιλά της Ζαρούλιας είναι γιαυτό Βελόπουλο δαγκωτό !

    1. Tις κοιροβαζεληνες μην ξεχασεις σε λιγο που θα στον ακουμπησει ο Κουλης.

  5. Σύμφωνα με την λογική του τίτλου , θα έπρεπε να διώξουμε τα παιδιά και από τις παραλίες όλης της χώρας ….. το τι μπάζο απεριποίητο και σιχαμενο κυκλοφορεί δεν λέγεται….και μάλιστα με δερματοπάθειες εκτός από παχυσαρκία και νύχια ποδιών που θυμίζουν αγριογούρουνα…
    Μια χαρά είναι η γυναίκα …. έχει και κάποια ηλικία….

  6. Κατ’αρχήν η γυναίκα έχει μια ηλικια. Δεύτερον Τα “προσόντα της“ φαίνονται και ας έχει κιλά παραπάνω. Τρίτον είναι θέμα γούστου αν κάποιος του αρέσει ή όχι. Και τέταρτον για το αν κάποιος θα ήθελε να την πλησιάσει είναι θέμα στιγμής, καταστάσεων, και όρεξης. Προσωπικά δεν κάνω διακρίσεις όταν είναι να συνδεθείς με κάποια μόνο για σέξ. Αρκεί να υπάρχει εχεμύθεια από όλες τις πλευρές. Τα σεξουαλικά δεν τα κοινοποιούμε ούτε στον εαυτό μας, αν γίνεται. Είναι απόλυτα προσωπικά θέματα. Δυστυχώς στην εποχή μας δεν υπάρχει σεβασμός του άλλου προσώπου. Η κοινοποίηση τέτοιων θεμάτων είναι προδοσία της εφήμερης σχέσεως.

  7. Βρε παιδί μου, είναι ωραίο να αγαπάς και να αποδέχεσαι το σώμα σου, αλλά όχι να το εκθέτεις. Ένα ολοσωμο μαγιό θα ήταν σικ. Δεν είμαστε όλες μοντέλα, αλλά καλό είναι να μην εκτιθεμεθα τοιουτοτρόπως .

  8. Σκασε εσυ ρε ηλιθια κομπλεξικη,αυτη καποτε με το κορμι της και το μουνι της κυβερνουσε ολη την Ελλαδα,αμα μπορεις καντο αλλιως μοκο !!

  9. Δεν νομίζω ότι είναι χειρότερη από τόσες και τόσες ιδίων κιλών(!) που κυκλοφορούν καθημερινά σε όλες της παραλίες του Ελλαδιστάν! Επί Τσύριζα άλλωστε όλα τα κήτη..έμαθαν ν’αγαπούν(!) το σώμα τους και να το προβάλουν….

Comments are closed.