ΜΑΚ ΧΙ. “TO ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ. ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΕΜΕΙΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΡΜΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ”. ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦ. ΧΙΟ (ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΚ ΕΔΩ)

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο

Στην ανακοίνωση της ιδρύσεως του κινήματος της Ενωτικής Πατριωτικής Λαϊκής Δεξιάς είχε προχωρήσει το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου ο Στέφανος Χίος μέσα από το ζωντανό ΜΑΚ ΧΙ. Το βράδυ της Κυριακής, έγινε πολύ συγκεκριμένος ΓΙΑ ΟΛΑ.

  Άλλη μια διαδικτυακή εκπομπή προβλήθηκε από το στούντιο του ΜΑΚTV. “Οι διαδικτυακές εκπομπές θα αυξηθούν με σκοπό την ορθή ενημέρωση σας για το νέο πατριωτικό κίνημα λαϊκής δεξιάς. Επίσης στα email μας, στο τηλέφωνο του viber αλλά και στο τηλεφωνικό κέντρο και στα τηλέφωνα μας που υπάρχουν στο makeleio.gr, θα δίνονται όλες οι λεπτομέρειες. Έχουμε 3 μέσα που πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε. Εφημερίδα, site και ζωντανές εκπομπές. Και θα συντριβούν γιατί το κύμα αντίδρασης και αμφισβήτησης αγγίζει το 20% και ίσως παραπάνω και τώρα οφείλουμε να το εκμεταλλευτούμε και να το κάνουμε φωνή αντίδρασης. Η Ευρώπη καίγεται, δεν μπορούμε εμείς να μείνουμε απαθείς στην καταπάτηση των συνταγματικών μας δικαιωμάτων. Όσον αφορά την πανδημία; Ο ομιλών δεν έχει εμβολιαστεί, ξέρω ότι με καλύπτει το Σύνταγμα, ουδείς μπορεί να με πείσει για κάτι για το οποίο αμφιβάλλω. Όποιος τολμήσει να με φιμώσει θα αντιμετωπίσει το ίδιο το Σύνταγμα και τις κείμενες διατάξεις”, τόνισε για το εμβόλιο, ο Στέφανος Χίος.

Και πρόσθεσε: ” Πρόκειται για μία ενωτική συσπείρωση Ελλήνων πατριωτών που θα προχωρήσουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο όταν γίνουν εκλογές. Η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη”, τόνισε πάλι ο κ. Χίος. “Ξέρουμε ότι ο χώρος είναι κατακερματισμένος. Και αυτό δεν είναι καλό. Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για συνένωση. Για πατριωτική συστράτευση. Εάν πετύχει, θα τους διαλύσουμε, τους καθεστωτικούς. Πρέπει να το κάνουμε. Είμαστε ανοιχτοί για συνεργασία με όλους. Θα κερδηθεί μια μεγάλη μάχη με πάνω από 20% και αυτό θα είναι ένα καίριο χτύπημα για ένα καθεστώς αξιολύπητο και βρώμικο, μαφιόζικο, τυραννικό. Ρωτάτε  για τα στελέχη. Σημασία δεν έχουν τα ονόματα αλλά η καρδιά, η ψυχή, το θάρρος.  Όλοι εμείς,  είμαστε επαγγελματίες και όχι τεμπέληδες με καθαρό ποινικό μητρώο που δεν έχουμε μάθει να γραβατωνόμαστε και να πηγαίνουμε σε δεξιώσεις με ολιγάρχες. Στελέχη λοιπόν, είστε εσείς που συμμετέχετε, τι τους θέλετε τους “επώνυμους”, ως πότε θα κρεμόμαστε από δαύτους; Σε κάθε εκλογική περιφέρεια, τουλάχιστον 2- 3 υποψήφιοι. Αντιπροσώπευση παντού. Μιλάμε, ζυμωνόμαστε, τα βρίσκουμε, κατεβαίνουμε. Δεν ζητάμε λεφτά, μόνον καθημερινή στήριξη στην εφημερίδα μας, να κάνουμε τα 5.000- 10.000, τότε θα πάθουν πανικό. Τότε θα καταλάβουν ότι δεν αστειεύμαστε”. 

Και πρόσθεσε: “Εμείς μιλάμε με το λαό, με τους νέους ανθρώπους που αισθάνονται καταδικασμένοι, αβοήθητοι, κατεστραμμένοι. ΟΧΙ. Αυτή είναι μία δύναμη κοιμώμενη που πρέπει να ξυπνήσει και να τους πάρει παραμάζωμα. Σε όσους δεν αρέσει ο πολιτικός μας λόγος, στο καλό, όσοι όμως είναι δίπλα μας, να ξέρουνε ότι θα γίνει μεγάλη κατάσταση και θα τους τρίψουμε τα λάθη τους στα μούτρα τους. Δεν αστειευόμαστε. 11 χρόνια αυτό κάνουμε. Και τους ξέρουμε όλους καλά. Πληρωμένοι, αδίστακτοι, κερδοσκόποι,μαφιόζοι”.

Τέλος, ο κ. Χίος είπε ότι το Κίνημα δεν ζητάει ούτε χρήματα, ούτε συνδρομές. “Είμαστε πολλοί, θα γίνουμε περισσότεροι”, κατέληξε ο δημοσιογράφος. “Στήριξη σε makeleio.gr, εφημερίδα, εκπομπές. Συμμετοχή, email, ενδιαφέρον. Φοβούνται. Τρέμουν, θα τους λυγίσουμε”.

“Γινόμαστε ισχυροί όταν γινόμαστε πολλοί, το ξαναλέω”, είπε  ο Στέφανος Χίος στο ζωντανό MAK XI.

“Νομίζουν ότι κάνουμε πλάκα αλλά όταν θα μας δουν στους δρόμους σαν πύρινα άλογα, τότε θα καταλάβουνε τι σημαίνει απόφαση Λαού αδικημένου, ριγμένου, φεσωμένου, στριμωγμένου, που διεκδικεί ότι του ανήκει σαν φορολογούμενος πολίτης. Δεν διανοούμαστε να μας κλείνουν έξω από καταστήματα, γιατί αμφισβητούμε τα εμβόλια. Θα πεινάσουνε οι καταστηματάρχες. Και αυτό είναι μία μόνον πράξη του δράματος που ξημερώνει για όσους υποτίμησαν τις ομάδες αμφισβήτησης και αντίθετης άποψης. Η Ελλάδα δεν μπορεί να κουμαντάρετε από Τσιόδρες και επιτροπές με αμφιλεγόμενους και καραγκιόζηδες, γαμπρούς ύποπτων και παραβατικών που πριόνιζαν σκηνώματα Αγίων για να τα πουλάνε στους εφοπλιστές και να θησαυρίζουν. Έχουμε πολλά για τη γούνα τους. Κι αυτό γιατί ποτέ δεν θα πάψουμε να είμαστε δημοσιογράφοι και να τους ξετινάζουμε. Αυτή είναι η διαφορά μας. Δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους. Απατεώνες και λαμόγια αλλά ερευνητές της αλήθειας”. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Πρέπει να κατέβεις με τον Ηλία, είναι λάθος να κατέβεις μόνος σου,
    εκτός αν έχετε κοινό σχέδιο και δεν το ξέρουμε.
    Εγώ πάντως θα σε ψήφιζα αλλά πρέπει να στηρίξουμε τον Ηλία.
    Κατέβα Μ Α Ζ Ι.

  2. Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΟΥΛΑ ..Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ..ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΥΣΤΙΚΟ.

    1. ASTRA

      Η φημη αυτη, κυκλοφορει εδω και μερες! Προσωπικα, την κρατησα για την παρτη μου! Διαφορετικα θα επρεπε να ενστερνιστω, το οτι εκανε το θανατηφορο μπολι! Την στιγμη μαλιστα, που ο συζυγος δεν το εκανε καθολου! Εκτος και αν, οπως εγραψα και σε αλλο σχολιο μου, ηθελε για τους δικους του λογους, να την ξεπαστρεψει! Κατι αλλο, δεν παιζει! Αφηστε που λιγες ημερες πριν, πληροφορηθηκαμε οτι ο Μπουρλα, συνεληφθη! Και χηρος και κρατουμενος, παει πολυ! Κατι αλλο;

  3. Δέν φταίει ό κόσμος πού δέν θέλει τό μπόλι αλλά ό αναξιόπιστος Εβραίος ό Μπουρλά πού έφτιαξε τό
    μπόλι του μέσα σέ λίγους μήνες.Ο ίδιος ό φανατικός μπολιαστής ό Μπίλ Γκέιτς δήλωσε επίσημα ότι γιά νά εξελιχθεί ένα εμβόλιο καί νά βγέι στήν αγορά χρειάζεται πάνω από δέκα χρόνια.Είναι επίσης αρκετά περίεργο,ότι τό μπόλι εξελίχθηκε τόσο γρήγορα μέ βοήθεια τής τεχνητής νοημοσύνης.
    Πάντως είναι μία πολύ ύποπτη σκοτινή υπόθεση.
    Γιάννης Λάκων

  4. Στέφανε, αν δεν ήταν ο Ηλίας, θα σε ψήφιζα.. Επειδή όμως ο Ηλίας παλεύει μέσα απ τις φυλακές, φυλακισμενος αδικα και μάλιστα τα ποσοστά του του δίνουν το δικαίωμα να μπει χωρίς καμμια συνεργασία στη βουλή, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να παρεξεις ανοιχτή στήριξη στο κόμμα του Ηλία και να συνεργαστείτε και όχι να κάνεις κόμμα , γεγονός που κατακερματιζει τις ψήφους και είναι κρίμα και για τους δύο σας… Εμείς τον Ηλία, δεν τον προδιδουμε με τίποτα, γιατί αξίζει να είναι στη βουλή.

    1. Και εγώ με τους Έλληνες για την Πατρίδα είμαι αλλά ο Ηλίας με το να χρησιμοποιεί Ανδρεοπαπανδρεϊκά συνθήματα π.χ. (Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, ήρθε η ώρα των Ελλήνων, μαζί σου Ηλία (από το μαζί σου Ανδρέα το πήρε αυτό), από τον λαό για τον λαό με τον λαό κ.α.) καθώς και με το να επαναλαμβάνει ότι είναι σίγουρα στην Βουλή όταν οι μισές δημοσκοπικές εταιρείες τον κρύβουν με τεράστια άνεση στο άλλο κόμμα (μην ξεχνάμε ότι οι εταιρίες μέχρι σε ένα ποσοστό στατιστικού λάθους τις τάξης του 2% μπορούν να κρύψουν) καταλαβαίνει και ο πιο χαζός άνθρωπος ότι ο Κασιδιάρης ακόμα τουλάχιστον δεν μπαίνει Βουλή. Πάντως μιας και ο Ηλίας δεν μπορεί λόγω της τροπολογίας Βορίδη να είναι πρόεδρος του κόμματος θα πρέπει κάποιος άλλος να αναλάβει την προεδρία του κόμματος οπότε είναι μία χρυσή ευκαιρία για συσπείρωση όλων των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ πατριωτών σε ένα ψηφοδέλτιο με επικεφαλή κάποιον άνθρωπο ευρείας αποδοχής από τον πατριωτικό χώρο αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να είναι ο Στέφανος Χίος.

  5. Με το καλό κε Χίο, είμαστε μαζί σου.! Καλή δύναμη κ με το καλό να απελευθερωθούμε απ’ όλα αυτά τα άρρωστα παιχνίδια κ μυαλά του συστήματος ώστε να συνεχίσουμε τη ζωή μας!

  6. Στεφανε,συνεργαστειτε με τον Ηλια Κασιδιαρη και τους “Ελληνες”,ειναι αναγκη να ενωθουν ολα τα κομματα του πατριωτικου χωρου σε ενα ενιαιο κομμα παραμεριζοντας τυχον διαφορες τους.
    Η Χουντα πρεπει να εχει απεναντι της ενα ενιαιο μπλοκ των πατριωτικων κομματων και οχι δεκα διασπασμενα κομματα,μονο ετσι υπαρχει πιθανοτητα να ανατραπουν.
    Μιλα με τον Ηλια Κασιδιαρη ωστε να γινει προσπαθεια να ενωθουν ολα τα κομματα του πατριωτικου χωρου σε ενα ενιαιο κομμα,οταν υπαρχει πολυδιασπαση σε δεκα μικρα κομματα,ο μονος που κερδιζει ειναι η χουντα του μητσοτακη.Ειναι αναγκη να κατεβει ο πατριωτικος χωρος ενωμενος σε ενα ενιαιο κομμα,μονο ετσι θα μπορεσει να αντιμετωπισει τη Χουντα.

  7. Ακόμα δεν πήγαμε σε εκλογές και γίναμε αντιπολίτευση. Καλό φυσικά θα ήταν, αλλά μη το πάμε σα την τρίτη δύναμη και αφοσιοθούμε σε αυτό. Είδαμε και άλλες τρίτες πολιτικές δυνάμεις. Ας παραδειγματισμούμε και μην επαναλαμβάνουμε ίδια λάθη

  8. ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ!ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ!ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΔΕΡΦΕ !!

  9. Αν δεν επιστρέψουμε στην δραχμή με όποιο τίμημα δεν υπάρχει σωτηρία!

    1. Αρης

      Συνελληνα! Εαν δεν μας κυβερνουσαν Προδοταρια, θα μπορουσαμε να προχωρησουμε εμεις σε Grexit και οχι να μας εκφοβιζουν και να μας απειλουν τα παλιοτομαρα, με αυτο! Βλεπεις, η αγνοια σκοτωνει! Την εξοδο Κρατους – Μελους απο την Ε.Ε, ως εκ τουτου και απο το ευρω, την προβλεπει το αρθρο 50 της Συνθηκης της Λισσαβωνας! Αρκει να το ζητησει! Στην περιπτωση αυτη οριζει, οτι στο Κρατος – Μελος επιστρεφονται τα οσα ειχε καταθεσει στην Ε.Κ.Τ, ητοι χρυσος, ομολογα, τιμαλφη, κλπ.! Επιστρεφει στην τοτε Ισοτιμια ή σε οποια αλλη επιλεξει!
      Χρησιμοποιει το δικο της νομισμα και ανοιγει την δικη της Εθνικη Κεντρικη Τραπεζα! Αρα; Λετε, να θελουν την εξοδο μας; Για σκεφτειτε το! Εκτος αυτων το Κρατος – Μελος, μπορει να απαιτησει αποζημιωσεις, για τυχον βλαβες που εχει υποστει, ενοσω ευρισκετο εντος της Ε.Ε! Αλλα εαν δεν εισαι διαβασμενος και καργα ενημερωμενος, ειναι ευκολοτατο το να σου πιανουν τον κ@λο! Υ.γ. Τυχαια νομιζετε το Ηνωμενο Βασιλειο, δεν υιοθετησε το ευρω; Καθολου τυχαια! Ηταν ολα προμελετημενα!

  10. Σε ευχαριστούμε ΣΤΕΦΑΝΕ . Μας έδωσες μια αισιοδοξία και μία διέξοδο με την ίδρυση του κινήματος. Είμαστε μαζί σου γιατί είσαι αληθινός . Η αλήθεια πολεμιέται αλλά ποτέ δεν νικιέται.

  11. Στεφανε σε παρακολουθω απο τοτε που ησουν στο extra3 και θα σου δωσω μια συμβουλη μην ξαναβγεις στο αρτ κανε οσο πιο συχνα μπορεις εκπομπες μεσα απο το μακελειο εκει οπως βλεπεις ειναι ειρωνικοι μαζι σου και να ξερεις οτι η ακροαματικοτητα του αρτ ανεβαινει καθε τεταρτη και παρασκευη

  12. Μακάρι να μπεις στην βουλή μαζί με Ηλία……και να έχουμε πάρτι στην βουλή ……..και μόνο στην ιδέα αυτή …..λες αξίζω να το ζήσω.

  13. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΣΤΕΦΑΝΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ! ΚΑΘΕΤΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ: ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΟΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

  14. είστε η μοναδική μας επιλογή. με δύναμη για την νίκη.

  15. Κύριε Χίο μπορω να ρωτήσω κάτι ? Καταρχάς ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες που μας δώσατε σχετικά με τις εφαρμογές κ κατά ποσο ασφαλείς είναι στη διαρροή προσωπικών δεδομένων .Όμως εύλογα ρωτώ “”ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ . ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ? ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Κ ΕΣΕΙΣ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΆ? ” ?????
    ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ .ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΉΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ Σ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΆΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ Κ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ..οι άλλοι να ντρέπονται για τις κομματικές επιλογές μας κ όχι εμείς .δεν είμαστε καταζητούμενοι επειδή στηρίζουμε ένα αγνό δίκαιο κ ακέραιο πατριώτη .τ αντίθετο .αφήστε μας να είμαστε περήφανοι κ επώνυμα να συμπορεύομαστε στο αγώνα σας για μια φωτεινή Ελλάδα

  16. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ. ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΙΟ.

  17. Χίο μην αλλάξεις τίποτα .Είσαι αυθεντικός και δεν μασάς πουθενα .

  18. Ο/Η Ευχαριστώ τον Θεό που υπάρχετε, που ζείτε ανάμεσά μας και που είστε έλληνας! λέει:

    Μπράβο σας κύριε Χίο που ξεσκεπάζετε το πολιτικό και το ιερατικό κατεστημένο. Εσείς αγιάζετε μέσα στον κόσμο!

  19. Κυριε Χιο ειμαι 41 χρονων και σε καποια φαση ταυτιστηκα τοσο πολυ με αυτα που λετε που αρχισα να κλαιω με λυγμους . Ντρεπομαι που το λεω αλλα αυτη ειναι η αληθεια.Ειναι τοσο πολυπλοκη η ζωη μας , ξεκινησε απο τα μνημονια , τις ερμητικα κλειστες τραπεζες ωστε ναμην υπαρχει κινηση χρηματος-ρευστοτητα , το νομο κατσελη που δεν περιλαμβανει εμπορους τις περικοπες σε ολα τις αυξησεις σε ολα και ηρθε και μας αποτελειωσε με την πανδημια τα ερμητικα κλειστα νοσοκομεια στις ασθενειες περα του κοβιτ και στη υποχρεωτικοτητα ενος πειραματικου εμβολιου ανεξαρτητα απο την εταιρια που το προωθει . Μιλησατε στη μαυρη ψυχη μας σημερα. Ταυτιστηκαμε πληρως με οσα ειπατε και φυσικα αηδιασαμε ακομη μια φορα με αυτους που μας κουνανε επιδεικτικα το χερι ειναι ειναι πιο βρωμικοι και απο την βρωμια την ιδια.
    Εγω προσωπικα ειμαι ηδη ψηφοφορος σας και το μονο που σας ευχομαι ειναι υγεια και να προσεχετε ωστε να σας εχουμε για πολλα χρονια διπλα μας στο καθημερινο μας αγωνα για επιβιωση και ενα καλυτερο αυριο. Αυτα που ειπατε ηταν βαλσαμο στη ψυχολογια μας

  20. Ο/Η Και μόνο εσείς σίγουρα είστε αρκετός αλλά μακάρι να συνεργαστείτε με τον Κασιδιάρη! λέει:

    Φανταστικός ο κύριος Χίος όπως βγαίνει μέσα από τις φωτιές αλλά προτιμώ τη φωνή του λύκου από τη μουσική να συνοδεύει την εικόνα του. Ο λόγος του δεν μοιάζει με κανενός, τον θέλουμε στη βουλή να μιλάει όπως μιλάει, αληθινά, ντρόμπρα. Συμφωνώ με όσα είπε και έπαθα σοκ με όσα δεν ήξερα. Η μητέρα μου είχε μια φίλη που δούλευε σε ένα σπίτι καθηγητή πανεπιστημίου, που και ο πατέρας του ήταν καθηγητής, η γυναίκα του δεν δούλευε και τον είχε και κοιμόταν σε ένα σχισμένο στρώμα που είχε βάλει μια παραμάνα.

  21. Τσιοδρας: Επικεφαλης του ΚΕΕΛΠΝΟ, επι πολλα ετη! Στο ΚΕΕΛΠΝΟ, οπου σημειωθηκαν, σκανδαλα διαφθορας! Τι λετε; Εβαλε το δαχτυλακι, στο μελακι;

  22. Εισαι Παληκαρι ! Πατριωτης ! Ηγέτης και ο νεος Πρωθυπουργός της Ελλαδας .Ο θεός να σε προσέχει. Μιλησες στη ψυχή του κάθε αγνού και απελπισμένου απο τις υπάρχουσες καταστάσεις Ελληνα πολίτη.

    1. Πρόσεξε μην σκίσεις κανένα καλσον Νικητούλα.

  23. Καλησπέρα σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ απανταχού για σας από καβαλα αδέρφια μου καλή λευτεριά σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ💯

  24. Κυριε Χιο μεστος ο λογος σας και κυριως πυρηνος. Σας ευχαριστουμε που υπαρχετε και φερατε ξανα το χαμογελο στα χειλη μας και την ελπιδα στη ζωη μας. Μαζι σας μεχρι το τελος για μια Καινουργια Ελπιδοφορα Αρχη !

  25. Μακαρι να μπορούσαμε να σας ψηφίσουμε.

  26. Στέφανε ξεσκέπασε τους!!!! Πωπωπω! Πως μας αντέχει ο Θεός;;;;;

Comments are closed.