ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! Λ@ΘΡΟ πετσόκοψαν Έλληνα που προσπαθούσε να τους χωρίσει – Βράζει το νησί

Κοινοποίηση:
maxairi

Με τέσσερις μαχαιριές στο στήθος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης Έλληνας που σήμερα Σαββάτο στις 4 περίπου το πρωί προσπάθησε να χωρίσει ομάδα αλληλοσυγκρουόμενων νεαρών αλλοδαπών αιτούντων άσυλο,σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά οι νεαροί αλλοδαποί συγκρούονταν μεταξύ τους για άγνωστους λόγους. Ο Έλληνας περαστικός από την πλατεία επενέβη προσπαθώντας να τους χωρίσει αφού διαπίστωσε μεταξύ των άλλων ότι ‘είχαν βγει μαχαίρια».

aima

Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός του τραυματισμός.Σύμφωνα με ιατρικές πηγές πάντως η κατάσταση της υγείας του τραυματία δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: stonisi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Μην βρίζετε τον άνθρωπο,αυτός ξέρει βαθιά μέσα του ότι όπως ο ηγέτης Τσίπρας και η κομπανία του αλλά και ο Κυριάκος έχουν επενδύσει το μέλλον σας σε αυτούς τους ανθρώπους της τέχνης και των γραμμάτων,άντε και καλή συναλλαγή πολιτισμού,α και κάτι σημαντικότερο που ξέχασα για όποιον δεν είδε έφυγε η Κατερίνα απτό μάστερ σεφ!…..

  2. Στέφανε, προς αποκατάσταση της αλήθειας,οι μαχαιριές δεν ήτανε στο στήθος,αλλά στην πλάτη,πισώπλατες,άνανδρες…Όσο για τους σχολιαστές που λένε για αλληλέγγυο και ιστορίες,καμία απολύτως σχέση,απλά έκανε μ@@κια που πήγε και τους χώρισε,ας τα άφηνε τα ζώα να αλληλοεξοντωθούν.

  3. Τα σχόλια ως όγκος κειμένου ξεπερνούν το
    άρθρο!!!!

  4. Θαυμαστε πολιτισμο που κουβαλησαν οι λαθροεισβολεις στην Ελλαδα
    και την ωραια πολιτισμικοτητα των πολικων που θελουν να επιβαλλουν

  5. Μα ποσο χαζος πρεπει να ειναι καποιος για να κανει κατι τετοιο???

  6. ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ???? ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ….ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΕΤΕ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ….

  7. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΥΒΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  8. Ποιός του φταίει;με τέτοια μυαλά τα αποτελέσματα είναι τραγικά..

  9. Ε εισαι μ@λ@κ@ς και συ και οι ομοιοι σου.
    Θυμηθηκα και τη παπαδια που πηγε φαγητο σρη δομη…Μ@λ@κω κ αυτη
    .

  10. Ποιός του φταίει;με τέτοια μυαλά τα αποτελέσματα είναι τραγικά..

  11. Κασιδιαρη για να τους διαολοστειλουμε…αστους να μαχαιρωθουν να ξεβρωμιση ο τοπος…θελω να δω τα ποσοστα στην μορια και στα αλλα νησια στις εκλογες αν δεν παρει ο κασιδιαρης 80% καλο ψοφο….

  12. Τι κανει το νησι , βραζει;;;;;;; Μαλλον κοιμουνται τον υπνο του δικαιου!!!!!!!!!!! Οτι το νησι τους και τα αλλα νησια εχουν κατσλειφθει απο ισλαμιστες χωρις να πεσει σφαιρα, χαμπαρι δεν εχουν παρει!!!!!!!! Αντι να τους πεταξουν τους λαθροεποικους στην θαλασσα μαζι με τους αλητειριους των ΜΚΟ και να παρουν τις καραμπινες τους και να φυλανε τις παραλιες τους, τουλαχιστον οσοι ειναι στα ΤΕΑ, για να μην επιτρεψουν νεες αφιξεις, αυτοι ειναι στον κοσμο τους!!!!!!!! Αν περιμενουν απο το Μητσοτακικο Λιμενικο να τους στειλει πισω στην Τουρκια, ματαια θα πετιμενουν και ακομα δεν εχουν δει τιποτα, σε σχεση μ’ αυτα που ερχονται!!!!!!!! Περαστικα σας μαλθακοι ψηφοφοροι Ανθελληνικων κομματων!!!!!!!

  13. Κάποτε σφάξανε έναν δικό μας που πήγε απλά νσ προστατέψει την ιδιοκτησία του και τα ζωντανά του.. τώρα ένας μαλάκα αλληλέγγυος του κερατά βρωμοκούμουνο μπήκε στην μέση να δείξει τον ειρηνιστή στους ισλαμιστές ! Χαχαχαχαχαχαχαχ
    Ρε και να ψοφήσει στα παπάρια μου ειλικρινά

  14. Από ότι βλεπω κακομοιροι κυνηγημένοι προσφυγες μα δακρύβρεχτες ιστοριες από αλληλέγγυους υποστηρικτες με το αζημιωτο βεβαια ,κουβαλάνε εδώ και τα εργαλεία τους μαζι, να τους χαιρεστε και να τους καμαρωνετε ηλιθια ζωντόβολα το νομπελ ερχεται και χωρις βαζελινη μαλιστα χαχαχαχα.

  15. Καλα τοσα χρονια που τους τρωνε στη μαπα εκει περα τι ακριβως δεν εχει καταλαβει για δαυτους που μπηκε και στον κοπο να τους χωρισει? Αστους τουλαχιστον να σφαχτουν μεταξυ τους… γιατι δεν βλεπω καμια ελληνικη κυβερνηση να μπει στον κοπο να τους στειλει στον αγυριστο…Ελπιζω να μην ειναι σοβαρα και να του εγινε ενα γερο μαθημα για το τι εστι απολιτιστο γουρουνοισλαμοροκ

  16. τι εκανες ρε ανθρωπε εισαι καλα μωρε?

  17. Πιο μ@λακας πεθαίνεις, αντι να τους δώσει 2 3 μαχαιρια ακομα για να εχουν να σφαχτουν μπηκε στη μεση, τελικα η μ@λακια παει σύννεφο

  18. Μαλακας. Άστους να σφαχτουν ηλιθιε.μαλλον αλληλεγγυος ήταν;

Comments are closed.