ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 70ΧΡΟΝΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΝΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 36ΧΡΟΝΙΑ!

Κοινοποίηση:
ααα

Εργαζόταν για 36 χρόνια για την οικογένεια Καρνέση τόσο στην επιχείρηση στη Γλυφάδα, όσο και στην παραθεριστική κατοικία στο Τραγονήσι που βρίσκεται στους Πεταλιούς, όπου ήταν ο επιστάτης. Άνθρωπος εμπιστοσύνης, είχε τον έλεγχο των πάντων στο νησί, ενώ ήταν γνωστός ως Άρης, τόσο στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, όσο και στην επιχείρηση.

Ο λόγος για τον Αντέλ Αριστείδη, όπως είχε βαπτιστεί, Ελ Μπουράυ, γεννημένο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, που σήμερα μπήκε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού δολοφόνησε τη Μαρία Καρνέση (αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση), τον Αντώνη Βλασσάκη (σύζυγο της Δέσποινας Καρνέση και CEO της ναυτιλιακής και τον Ηλία Κουκουλάρη, πρώην καπετάνιο και υπάλληλο, κατέβηκε στο υπόγειο της εταιρείας και αυτοκτόνησε.

Είχε πρόσβαση σε όλα τα σπίτια

Ο 70 χρονος ήταν για χρόνια ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της εφοπλιστικής οικογένειας. Μάλιστα, δεν ήταν μόνο εργαζόμενος, αλλά και φροντιστής των κατοικιών των μελών, ενώ είχε αναλάβει και τη φροντίδα της πιο ηλικιωμένης γυναίκας της οικογένειας.

Ο ίδιος είχε πρόσβαση στις πολυτελείς κατοικίες τους. Μέσα σε μία από αυτές του είχε παραχωρηθεί χώρος για να διαμένει.

Πρόσφατα, οι δύο αδελφές του ανακοίνωσαν ότι απολύεται. Ο Άρης θεώρησε άδικη την απόλυση. Κανείς όμως δεν περίμενε την αντίδρασή του. Πήγε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού σκότωσε τα «αφεντικά» του, όπως τα χαρακτήρισε, αυτοκτόνησε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΤΕΦΑΛ?? ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΦΘΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.

  2. κατι αλλο του κανανε σιγουρα τα μου…α της λασπης!! δεν μπορει μονο γι αυτον τον λογο να τους πηρε τις ζωες! κατι αλλο του κανανε που δεν θα το μαθουμε δηστυχως ΠΟΤΕ!! θα ειδε κατι και τον απειλησανε να μην ανοιξει το στομα του?? μηπως παιζει καμια ακραια σεξουαλικη ανωμαλια με παιδακια?? γιατι αυτοι οι εφοπλιστε3ς ειναι βουτιγμενοι στην ανωμαλια!! εγω λεω ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ!!! να φευγουν οι μπασταρδοι ενας ενας σιγα σιγα… αυτοι κινουν τα νηματα στην Ελλαδα και ειμαστε εδω που ειμαστε!!

  3. ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ “ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ” ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ

  4. Πέθανε η γριά που φρόντιζε. Τι έγινε και τον έδιωξαν? Δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά συνέβη.
    Έκανε κάτι άσχημο μετά από 36 χρόνια? Ήταν κατάσκοπος του άλλου αδελφού της οικογένειας με τον οποίο είχαν έρθει σε ρίξη?
    Ότι και να έγινε ή να έκανε θα έπρεπε να τον αποζημιώσουν γενναία. Του κολλούσαν ένσημα?
    Όταν διώχνεις κάποιον στα 70 του, μετά από τόσες δεκαετίες που θυσίασε τόσα πολλά για αυτήν την οικογένεια, είναι σαν να τον εκτέλεσαν σε όλα τα επίπεδα. Ο Κύριος θα μας κρίνει όλους.

  5. Ο Θεος την αδικια δεν την θελει.Τοσα χρονια στην δουλεψη σου ανθρωπο πως τον πετας ;;; Ενα ζωακι εχεις στο σπιτι σου και αν το χασεις πονας.Ποσο μαλλον ανθρωπο τοσα χρονια και εμπιστο.Αυτοι που τα εχουν δεν χορταινουν το χρημα με τιποτα.Απο παντου να τρωνε να τρωνε που να τα ξερασουν.Τον υδρωτα του φτωχου και αν ειναι δυνατον και αυτον να ρουφηξουν.Να τα αποτελεσματα !!!!

  6. Τον απέλυσαν από τη δουλειά και τους “απέλυσε” από την ζωή.

  7. ΕΓΩ Ο ΕΓΝΟΥΣΙΩΤΗΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. (ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: “ΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ”…)

  8. Η φθήνια τρωει τον παρά. Θέλατε φθηνους λάθρο;

  9. Καλά τούς εκανε.
    Μετά απο 36 χρονια εργασιας που σιγουρα δεν ηταν πενθημερο, 7ωρο και με άδειες χριστουγεννα, πασχα κλπ, αλλά ήταν ενας δουλος που του εδιναν ενα φαγητο και, σιγα το πραμα που του παραχωρησαν και σπιτι για να μενει. Εδω φροντιζει και μια γρια, αρα άλλη μια θεση εργασιας που επρεπε να ειχαν προσλαβει άλλον και φροντιζει και 2, 3 σπιτια και το αποτελεσμα γι αυτον..?
    Σε ποιο δικαστηριο να πηγαινε τους εφοπληστες για να βρει το δικιο του? ποιός δικηγορος θα τον αναλαμβανε; Τι θα εκανε 70 χρονων ανθρωπος που ειχε και μια αξιοπρεπεια; Θα πηγαινε να ζητιανεψει;
    .
    Αν δεν ειχε αυτοκτονησει.
    Θα αθωωνόταν
    Θα χρεωνοταν η εφοπλιστικη οικογενεια τα χρηματα απο τις ασφαλιστικες εισφορες αυτων των χρονων (αφου βεβαιωθηκε απο δεκαδες μαρτυρες πως δουλευε τόσα χρονια σε αυτους) ετσι ωστε να του δωθει η συνταξη που του αναλογει.
    Αν αποφασιζε να επιστρεψει στην χωρα του θα στελνονταν το 1/3 τής συνταξης – ετσι παει.
    Οι συγγενεις των θυματων που μπηκαν στην μεση και ηταν ξώφαλτση απώλεια αποζημιωνονται και αυτοι απο την εταιρια (μετοχους, απογονους, κατασχεσεις κλπ).
    .
    Δικαστες, ειναι σοβαρο το θεμα.. δεν ξερετε τι δουλεια θα εχετε μόλις ξυπνησουν και οι Φιλιπινεζες που τις ειχαν εσωκλειστες για καθαρισμα της επαυλης στη Φιλοθέη.. για το μεγαλωμα των παιδιων…, για μαγειρεμα.., για τα πάρτυ… για τον κηπο… τα εξοχικα.. κλπ. Θα βλεπετε τις κυρατσες με το γκουτσι να σφουγγαριζουν τις μαρμαρινες σκαλες και τι στον κοσμο! – το λιγοτερο, για να μην ζησουν τον εφιαλτη στην βιλα με τα πευκα.
    Εμ, πώς νομιζετε πως τα έφτιαξαν τόσα σπιτια και ζουσαν ζωη χαρισάμενη? Ασε που πρεπει να αποζημιωθει και το δημοσιο απο τις ασφαλιστικες εισφορες που δεν εμπαιναν τόσα χρονια και τα αδηλωτα εσοδα
    .
    Τι θα κερδιζε το κρατος με την αθωωσή του?
    – θα ειχαν χεστει ολοι οι υπόλοιποι ζαμπλουτοι που τους ειχαν δουλαρες στα σπιτια τους και ζουσαν ζωη χαρισάμενη με τα δικα τους λεφτα και θα αναγκαζονταν να τα πληρωσουν.
    Τι θα κερδιζε ο Ελληνικος λαος απο μια τετοια αποφαση?
    – το γνωστο “όλα εδω πληρωνονται λαμόγια”.

    1. ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ “ΣΥΝΕΓΑΤΩΝ” ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ

  10. Ισλαμικό Δίκαιο. Έτσι είναι. Αυτό δεν αλλάζει. Πάρτε κι άλλους τέτοιους να δείτε την “υγειά” σας.

    1. Αυτό μου αρέσει πετυχημένο. Τέτοια να γράφεις γιατί συνήθως σε βγάζω out. Σωστόόόόός.

  11. Τόσα χρόνια μαύρα και ανασφαλιστος. Μάγκας ο Άρης μεχρι τέλους. Αθάνατος

  12. Και επιδη τον απέλυσαν έπρεπε να τους σκοτώσει;;;; ξέρεις πόσους Έλληνες έχω δει από τα 15 μου που δουλεύω σε εταιρίες 32 χρόνια να έχουν απολύσει που είχαν 25 και 30 χρονια εργασίας; αλλά δεν σκότωσαν κανεναν, αλλά αυτό το γαμημένο Dne Τα κάνει όλα μουσουλμανοι και η κολο φάρα των αλβανων έξω όλοι από την χώρα από το μικρό παιδί τους έως τον μεγαλητερο γερό τους, Έχουν μολύνει την χώρα σε όλα τα επίπεδα με εγκληματικότητα και βία στα σχολεία παρασύροντας και τα ελληνόπουλα. Απελαση εδώ και τώρα. Αλλά ποιος να το κάνει αυτό οι προδοτες της μεταπολητευσης;; που ζει και κατοικεί στο μπουρδέλο της βουλής;;;

    1. Εμ για το DNA μιλάμε, φωνάζουμε, προσπαθούμε να πείσουμε αλλά όταν το κακό δεν χτυπήσει την πόρτα του Έλληνα δεν πιστεύει και αγνοεί τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω του ενώ τα βλέπει ο ηλίθιος.

  13. Οταν μιλαμε για νοοτροπιες κλπ κλπ αυτο εννουμε. Εχουν σκαρτεψει και οι Ελληνες φυσικα και η εκμεταλευση παει συννεφο. Απλα ενας Ελληνας δεν θα εμενε ποτε επιστατης 36 χρονια . Αυτος εμεινε γιατι δεν ειχε τιποτε αλλο να κανει στη ζωη του. Ποιος δε θυμαται τους Ταιλανδους που ξεκληρισαν την οικογενεια στη φιλοθεη .Και αυτοι επιστατες ηταν. Απλα οι πλουσιοι θελουν σκλαβους εκει ειναι το θεμα. Μερικες φορες λοιπον το πληρωνουν αυτο.

    1. Ακριβώς με απλά λόγια τα είπες όλα. Το φαινόμενο αυτό το έχω δει και εγώ έμπρακτα, θέλουν δούλους.

  14. ΕΜ ΑΥΤΑ ΠΑΘΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΙΚΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ?? ΜΕΤΑ ΑΠΟ 36 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ???

  15. Αυτά παθαίνουν όσοι απασχολούν αλλοδαπούς. Οι Έλληνες τουλάχιστον απολύονται, ξεφτιλίζονται, αλλά δεν φτάνουν στο έγκλημα

    1. ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ!!! ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΣ? ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ

  16. Καποια δικαια θα ειχε το εμπιστο ανθρωπακι της οικογενειας!

  17. Τελικά ολοι εδώ κρινομαστε, όλα εδώ πληρώνονται κι όλα εδώ μένουν…η Θεία Δίκη επιβλέπει τα πάντα και δίνει στον καθένα αυτό που του αξίζει…

  18. 36 χρόνια του βαζανε ενσημα στο ΙΚΑ; του δώσανε αποζημειωση γιατι αμα απολυθεις μετα απο 36 χρονια δεν ειναι μικρη η αποζημειωση ή του ειπαν απλως παρε τον πουλο γιατι στα διναμε μαυρα και τωρα
    πηγαινε και ψόφα;

  19. ΑΠΟΛΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΡΑΣΕ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

    1. Έπρεπε να το κρατούσαν για δουλειά μέχρι να πεθάνει δηλαδή
      Σύνταξη παίρνεις στην ηλικία που ήταν
      Την ντροπή

      1. οχι αμα δεν του βαζανε ενσημα..ειναι πιθανον του τα δινανε μαυρα

  20. κακα τα ψεματα!!!! ο απελπισμενοs και νιωθωνταs αδικημενοs ανθρωποs,,δεν εχει τιποτα να χασει,,φυσικα και δεν χειροκροτω αυτο που εκανε αλλα οι αληθειεs να λεγονται…..

    1. Από τα σχόλια όμως εκείνον που έχουν στόκο στο κεφάλι, άλλο έχουν καταλάβει και τα έχουν βάλει όλα στο ίδιο τσουβάλι, ρίχνοντας το φταίξιμο κλασικά στους λαθρομετανάστες κλπ κλπ, λες και οι Έλληνες που τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει θραύση στα εγκλήματα, είναι γατάκια απέναντι σε όλα.
      Σίγουρα κάτι θα έγινε, στον οποίο κλασικά, πάντα ο αδύναμος την πατάει τελευταίος φταίει δεν φταίει.
      Στο εσωτερικό τους περιβάλλον, μόνο οι ίδιοι ξέρουν τι έχει γίνει, εμείς οι απ’έξω δεν ξέρουμε τι έγινε, γι’αυτό καλύτερα όλοι μας, να σιωπήσουμε.

  21. ΤΟ… ΣΚΑΡΤΟ DNA.. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ….. ………..

Comments are closed.