ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΑΛ – ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΝΟΜΟΣ 4000 ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΕΥΑΝ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΝΑΝ-ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑΝ

Κοινοποίηση:
tedyboy_0

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες Παρασκευή (26/5) σε Επαγγελματικό Λύκειο στο Μαρκόπουλο Ωρωπού, όπου συνελήφθη 17χρονος μαθητής που φέρεται να πυροβόλησε με αεροβόλο καθηγητή του.

Όλα ξεκίνησαν στις 8.45 το πρωί της Παρασκευής στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου Ωρωπού, όπου κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος στον προαύλιο χώρο του σχολείου, ο 17χρονος, ο οποίος είναι μαθητής της Β’ Λυκείου, πυροβόλησε μία φορά απρόκλητα με αεροβόλο πιστόλι κατά 36χρονου καθηγητή, τραυματίζοντας τον ελαφρά με πλαστικό σφαιρίδιο στο αριστερό πόδι.

Στη συνέχεια ο μαθητής αποβλήθηκε από το Λύκειο και αποχώρησε, με ομόφωνη απόφαση των καθηγητών, ενώ ο καθηγητής μετέβη στο Αστυνομικό τμήμα Ωρωπού όπου έδωσε κατάθεση για το περιστατικό.

Το αεροβόλο πιστόλι και ένας γεμιστήρας κατασχέθηκαν αφού πρώτα παραδόθηκαν στις Αρχές από τη Διεύθυνση του ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου. Ο καθηγητής δεν επιθυμούσε να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ο 17χρονος με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Σημειώνεται ότι συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων οι γονείς του, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Όταν επιβραβεύονται στη χώρα επί 50ετη , διαχρονικά : η αμάθεια, η αλητεία, ο χουλιγκανισμός-τραμπουκισμος, η τακτική “καμένη γη”…. Μην απορήσει κιόλας κάποιος εάν μετά από 25-30ετη δουμε κι αυτό…το μπουμπούκι και αρχηγό κόμματος, όπως τον Τζιφρα σήμερα

  2. Διαμορφωμένη νεοελληνική νεολαια που δε βγαίνεις από σήψη, κρίση, εποπτεια- μνημόνια ούτε στα επόμενα …523χρόνια…

  3. αν αρχίσει η αυτοδικια, τότε θα ισιξουν κ. όλα μια χαρά θα είναι.
    οισκατοπροοδευτικοι κοπριτες λένε : η βία φέρνει βία. Ευλογημένη βία είναι μόνον όταν την ασκούν οι ίδιοι.

  4. αυτά με τα πλαστικά μπαλάκια είναι ελατηριοβόλα άρα τον ελατηριοβόλησε, αν ήταν με τα μεταλλικά με αμπούλα CO2 τότε τον αεροβόλησε, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν τον πυροβόλησε

  5. Γιατί ελεύθεροι οι γονείς… και ο τσόγλανος; Αν έβρισκε μάτι η μπίλια; Σήμερα με όπλο στο σχολείο (έστω και αεροβόλο), αύριο με δρεπάνι σε οπαδικό σύνδεσμο κάφρων. Αλλά βέβαια, μην μουτρώσουν… τα αλβαναριά που μάζεψε εδώ τσίχλας, κούλης και Μ.Κ.Ο., μην μας πούνε και ρατσιστές. Οι κάλπες όμως μίλησαν, μπασόκ, νδούλα και σφύριζα αθροιστικά 70ο/ο και άνω, επιλογή μας λοιπόν.

  6. Αφου είναι οι γονεις στην καρακοσμαρα τους, τι θα κάνουν τα παιδιά; Να τους σκάσουν πέντε έξι μπουκέτα;;; Απα πα!!! Οι ψυχολόγοι λένε απαγορεύετε, μην πάθουν κάνα ψυχολογικό τραύμα τα καημένα! Γι αυτό έχουμε πάει κατά διαόλου. Από το κακό στο χειρότερο με τους μουλους που σπέρνουν παιδιά και τα αμολανε ανεξέλεγκτα.

  7. Βλέπω, ότι και τα δικά μας αρχίζουν να μιμούνται τα σαλεμένα του εξωτερικού που μπαίνουν στα σχολεία και αρχίζουν το τουφεκίδι.Ο ενας μαχαίρι για συμμαθητές, ο άλλος τουφέκι για καθηγητή.Ας ανατινάξει και κάτι κάποιος

  8. Airsoft ήταν. Ούτε σπουργίτι δεν σκοτώνει. Τα παιδιά πρέπει να σκαμπιλίζονται όμως και να τιμωρούνται.

  9. Λαθροπιθήκια, πόρνες, εγκληματίες, σερβιτόροι και ντελιβεραδες. Η Ελλάδα του μέλλοντος.

    1. Όταν είχε εκλεγεί πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου, μας είχε προυδοποιησει. (Η Ελλάδα θα γινη χώρα παροχής υπηρεσιών). Τώρα βλέπουμε ότι έγινε πάντων των υπηρεσιών. Θεμιτων & αθεμιτων.

  10. κατι δεν μου καθεται καλα….
    πλαστικο σφαιριδιο…
    δεν λεει τιποτα για παρανομη οπλοφορια και οπλοχρησια
    κανενα ερ σοφτ θα ηταν
    πιστευω πως πρεπει να τιμωρηθει ο μα8ητης σε επιπεδο σχολειου
    ο καθηγητης να αναρωτηθει το…. γιατι σε εκεινον και να μην κανει σαν…. τον ιβιτς στη λεωφορο

    1. Ναι ρε φωτάρα .χαλαρά ρε φίλε ..σιγά..όταν αύριο θα τουφεκισει κανέναν άνθρωπο με καραμπίνα , θα εξετάσουμε πιο προσεκτικά την περίπτωση του ..επίσης εσένα άμα σου ρθει το παιδί σου σπίτι με τραύμα από αεροβόλο, συζήτησε μαζί του τον λόγο για τον οποίο ίσως επέλεξε να ρίξει στο παιδί σου και όχι σε κάποιο άλλο..

      1. Όταν κάποιος ρίχνει αδιακρίτως, είναι κατακριτέα περίπτωση.
        Όταν αυτό γίνεται εξειδικευμένα προς ένα πρόσωπο, ε ναι πρέπει να εξετάζονται τα αιτία κ οι λόγοι που προ κάλεσαν την στοχοποίηση του.
        Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να λύνουμε τις διάφορες με τα όπλα

  11. Παλι καλα που δεν του ριξε με μπαζουκας κυρ Θεοδωρικακο!

  12. Κ ΟΙ ΤΕΝΤΥ ΜΠΟΥΔΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΛΗΤΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ!!!
    ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΑΛΛΩΤΕ ΗΤΑΝ ‘ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ’ ΚΕΣΕΔΕΣ…. ΝΤΟΜΑΤΕΣ…ΑΥΓΑ….. Κ ΤΕΤΟΙΑ…..ΣΗΜΕΡΑ ‘ΑΕΡΟ’ΒΟΛΑ
    ΑΥΡΙΟ ????….

  13. Κούλης και Τσιπρας έκαναν την Ελλάδα σαν τα μούτρα τους αυτά πληρώνουμε. Ξαναψηφίστε τους

Comments are closed.