ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ!!! Ο Κασσελάκης με τον ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΥ στην ομιλία του στο Θησείο

Κοινοποίηση:
ΓΓΗΞΗ

Εμφάνιση με τον σύντροφό του Τάιλερ, αλλά και με το σκύλο τους, έκανε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στο Θησείο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, που λίγο πριν τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ τάραξε τα νερά ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του, είναι ζευγάρι με τον Tyler McBeth τον οποίο και γνώρισε σε ηλικία 31 ετών.

Όπως έχει πει: «Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Και κερναγε ο πατερας του στους καφενεδες στα Χανια οταν γεννηθηκε……

  2. Ο τρύπιος σταλμένος από USA μιλάει και ο γαμιάς του την σούφρα του κοιτάει.

  3. Επειδή τρολάρισε τους δικαστικούς και δεν μάσησε τα λόγια του για την γκαβή με την παλάτζα κέρδισε πόντους την τελευταία στιγμή. Βέβαια ως αριστερός, όταν μιλάει για εκδημοκρατισμό της γκαβής, έχει στο μυαλό του περισσότερο λαϊκά δικαστήρια παρά απονομή δικαιοσύνης. Θα κερδίσει έχει ρεύμα.

  4. ΣΥΡΙΖΑ : TO ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΩΝ

  5. RE PSEKASMENOI GIATI TA EXETE VALEI ME THN POYSTARA ;;;; RE ORNIA TOY KANAPE AYTOS EXEI ANASTHMA KAI BRAVO TOY LEEI THN ALHTHIA EIMAI POYSTARA. OI ALLOI POY EXOYME GIA HGETES KAI TO KRYBOYN TO POYSTRILIKH AYTOI RE OPNIA EINAI GIA XESIMO FILIA APO THN POLH THS KAVALAS..

  6. Ξεφωνημενες πουστρες που καποιοι τους εδωσαν δικαιωμα δημοσιου λογου

    στα χρονια μου τους ελουζαν με πισσα και πουπουλα

    στο πιο σκοτεινο λαγουμι παλιο λουγκρες

  7. Και αν τον εβαλε η νεα δημοκρατια για να ξεσυκωθειτε εσεις και να ασχοληστε με αυτον και να ξεχνατε τι εκανε ο οικογενιαρχης κουλης και η ντορα? ηδη δοσατε αφεση αμαρτιων στον κουλη και τα βαλατε με εναν που ουτε καν εχει εκλεγει.

    1. Ποιός σου είπε ότι με αυτόν δεν θα φάει πούτσο και ο δρακουμέλ.

  8. Ο ΞΕΚΟΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΠΑΡΕΑ!!!!!
    ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ
    ΜΠΙΝΕΔΕΣ!!

  9. Αν περιμένουν εγκυμοσύνη, ας πληροφορηθούν ότι η ικανοποίηση της παραφιλικης διαστροφής στην οποία έχουν υποκύψει, οδηγεί σε συνάντηση του σπέρματος με κουραδες, όχι με ωάρια.

  10. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ τώρα πουστηδες και με τη βούλα….

  11. Γάμος, σκύλος, πρόεδρος.
    Το μόνο που λείπει από το τρισευτυχισμενο ζεύγος, είναι να κάνουν παιδιά. Κωλοπαιδα …

  12. Μπαααα. Εφαρα Αχτζιογλου..να βλεπουμε και λιγο μπουτακι…ουτως η αλλως πεσανε στο 5 %…απλα μια απορια….ο Κασε τον παιρνει η τον δινει?

  13. Φασισταρια αριστερά στις τρύπες σάς,, προδότες της Μακεδονίας, κοπρόσκυλα.

  14. Εαν βγει ο Κασσελακης, κατι που θεωρω πιθανον, μιας και εκπροσωπει τα ζητουμενα της Ν.Τ.Π., θα τους δωσει πασα και προσχημα, να ψηφισουν τον γαμο των ομοφυλοφιλων! Αφου τον αποδεχονται με τις ανωμαλιες του, ως αρχηγο κομματος, θα αποδεχθουν και την διαστροφη του! Θα μας ξεφουρνισουν και το οτι η κενωνια ειναι ετοιμη κι’ ολα καλα κι’ ολα ωραια! Προοδευσαμε! Περαστικα μας!

  15. Tωρα εμένα το μυαλό μου γιατι κάνει τρελους συνειρμούς???

  16. Μα τι ντροπή περνάνε οι γονείς του…..
    Αρρωστημένα παράσιτα θα σάς κυνηγάνε πολύ σύντομα οι καταστροφές έρχονται και κανένας δεν θα μπορέσει να κρυφτεί

    1. δενειδες και τον πατερα του που μιλαγε στα καναλια και καμαρωνε? τι ομως το πουστριλικι του γιου του? εγω θα κρυβομουνα εχουμε γεμισει απο λουγκρες και ανωμαλους

  17. Ο νέος πρόεδρος του συριζα 100% Τον θέλουν εκεί οι άρχοντες του κόσμου τούτου. Είμαστε στην τελευταία στροφή.

Comments are closed.