ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ!!! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ΣΥΡΟΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ”- “ΕΧΩ ΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΔ@ΞΩ” – Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

Κοινοποίηση:
drakos-eksarxeia

Ο 23χρονος Σύρος «δράκος», που συνελήφθη έπειτα από τις τουλάχιστον 6 σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος 5 γυναικών και ενός 13χρονου κοριτσιού, συνεχίζει να προκαλεί με δηλώσεις του την ελληνική κοινωνία, γνωρίζοντας προφανώς, πως έχει να αντιμετωπίσει έναν ποινικό κώδικα εντελώς για… γέλια που θα του επιτρέψει σχετικά σύντομα να είναι ξανά ελεύθερος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να δήλωσε: «Έχω ορμές και ήθελα να πάω με γυναίκα».

Στην ουσία προαναγγέλλει για ακόμα μία φορά πως όταν βγει έξω από την φυλακή (πράγμα πολύ εύκολο στη Ελλάδα) θα συνεχίσει να κάνει τα ίδια.

Να επιτίθεται σεξουαλικά σε όποια γυναίκα θεωρεί ανυπεράσπιστη.

Τίθεται και ένα πολύ σοβαρό ερώτημα ως προς το αν γνωρίζουν οι αρχές για τον κάθε αλλοδαπό που εισέρχεται παράνομα στη Ελλάδα ποιο είναι το παρελθόν του στη χώρα προέλευσης του.

Για παράδειγμα, στη περίπτωση του Σύρου, ποιος εγγυάται πως στον συριακό εμφύλιο δεν ήταν τζιχαντιστής και δεν πολεμούσε στο πλευρό της Αλ Κάιντα ή του ΙSIS.

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να το βεβαιώσει αυτό; Γιατί η συμπεριφορά του δείχνει πως αυτά που έκανε στα Εξάρχεια και στην Γλυφάδα τα έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν.

Εδώ η αστυνομία είχε χάσει τα ίχνη του και δεν ήξερε καν που ήταν τόσους μήνες μετά την αποφυλάκισή του από τις φυλακές Γρεβενών.

Πως να πιστέψει κανείς ότι το ελληνικό κράτος γνωρίζει το παρελθόν αυτού του ανθρώπου;

Σημειώνεται ότι χθες είχε πει και άλλα εξίσου αν όχι περισσότερο ανατριχιαστικά: «Όταν βγω από τη φυλακή, πάλι θα ψάξω να πάω με γυναίκα».

Ίσως, είναι η ώρα για την ελληνική κοινωνία να καταλάβει πως οι παράνομοι αλλοδαποί που έρχονται στην χώρα προέρχονται από χώρες με εντελώς διαφορετική κοσμοαντίληψη από την δική μας.

Για τους αστυνομικούς, θεωρείται ότι ίσως δεν πρόκειται για τα μοναδικά θύματά του, και πως αν δοθεί η φωτογραφία του στη δημοσιότητα -κάτι για το οποίο απαιτείται εισαγγελική διάταξη- ίσως υπάρξουν και νέες καταγγελίες.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η διοικητική διερεύνηση σχετικά με την μη τήρηση των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί στον 23χρονο, μετά την αποφυλάκισή του, τον Αύγουστο του 2023.

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, απομακρύνεται ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού.

Πρόκειται για το Τμήμα όπου έπρεπε να δίνει το παρών ο 23χρονος, τρεις φορές το μήνα, κάτι το οποίο δεν έκανε ποτέ από την αποφυλάκισή του και μετά.

Ο «δράκος» βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα»

Παράλληλα, προέκυψε πως από τις 2 Απριλίου του 2021, βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας, καθώς την 1η Απριλίου του 2023, έληξε η άδεια παραμονής του, χωρίς ποτέ να ανανεωθεί.

Όσον αφορά τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, ο δεύτερος αφορούσε την υποχρεωτική του διαμονή στη δομή της Μαλακάσας.

Ούτε και αυτόν τον όρο όμως τήρησε, αφού ουδέποτε εμφανίστηκε στην εν λόγω δομή.

Την Παρασκευή στον ανακριτή ο «δράκος»

Ο συλληφθείς, μετά την προθεσμία που έλαβε χθες Τετάρτη, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της 22ης ανακρίτριας στις 11 το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής.

Σημειώνεται πως σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ..ΚΑΝΈΝΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ Η ΧΏΡΑ ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΈΣ ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΤΊΠΟΤΑ…

  2. Απελαση ολων των αλλοδαπων που μπηκαν στην χωρα απο τις αρχες του ’90 επιστροφή ολων των Ελληνικών εγγραφων όπως και των επιδομάτων

  3. NA TON ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ
    ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ..ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ

  4. Χειρουργικό Ευνουχισμό και Άμεση Απέλαση.
    Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

  5. Θα βγουμε και θα αρχίσουμε να κυνηγάμε τους πολιτικά υπεύθυνους για τον καθε λαθρο που εγκληματεί

  6. Το πρόσωπο του είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που επιθυμούν οι Ελληνίδες στην Ελλάδα και στην Μύκονο.
    Τους αρέσουν αυτοί οι τύποι εξ Ανατολής με γωνιώδη σαγωνια και φρύδια Ανατολής με γαλάζια μάτια.(γαλάζιο μάτι = ένδειξη κατανάλωσης ώμου ανθρώπινου κρέατος χιλιάδες χρόνια πριν με αποτέλεσμα εκφυλισμός ωχράς κηλίδας και αποχρωματισμος,,).

  7. Να ‘χαμε να λέγαμε…. Την Ελλάδα την έχουν τελειώσει. Τέλος

  8. Δεν χρειάζεται κανένας έλεγχος, απλά να μην μπει και να μην μείνει ποδάρι από αυτούς στην κάποτε ωραία Ελλάδα! Αλλά είναι πολλά τα λεπτά και ας όψονται μερικοί μερικοί που παίρνουν διάφορα κτίρια τα ανακαινίζουν και στη συνέχεια κάνουν συμβάσεις με τις ΜΚΟ τα γεμίζουν με λάθρο και οι πληρωμές κατατίθενται στο εξωτερικό. Αυτές και αν δεν είναι απατεωνιές και με τεράστια ποσά. Ένας από αυτούς είναι και αυτός που έβαλε φωτιά στο δικό του Ξενοδοχείο στη Συγγρού.

  9. Ξέρετε γιατί τα δικαστάκια αφήνουν ελεύθερους τέτοιους επιβήτορες με ορμές έτσι;Όλοι το φαντάζεστε.Το ίδιο βράδυ που αφήνεται ελεύθερος είναι στο σπίτι του δικαστή και με λίγη κόκα και χαρτζηλικάκι,γίνεται η δουλίτσα,γι’αυτό μερικοί δικαστές περπατάνε με το ζόρι στο δρόμο και έχουν από πίσω ακράτεια

  10. Σίγουρα το είπε με άσχημο και ειρωνικό τρόπο, έτσι όπως ακριβώς το αναφέρετε, σιγά μην το είπε όπως το αναφέρουν οι αρχές και τα ΜΜΕ που τους υπερασπίζονται όλους αυτούς τους λαθρο ανώμαλους φονιάδες/βιαστές/ληστές! Μακάρι να φαλτσετωθεί μέχρι θανάτου το λαθρο κατακάθι…

  11. τόξικ μασκιουλίνιτυ εκτός αν ο δράστης είναι μελαμψός, εκεί το βουλώνουμε διότι η ατζέντα είναι η αντικατάσταση πληθυσμού

  12. θα του κλάσετε μια μάντρα και ήδη θα δέχεται επιστολές από θαυμάστριες, θα σας γονιμοποιήσει τις κόρες,αδελφές, γυναίκες και μανάδες….41 τακατό….πατάξτε τον νατιβισμό….

  13. Κοψιμο τα πελέ του και να του τα δωσουμε να τα φαει.
    Ρε ουστ παλιοανωμαλε

  14. na paei ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ.

    ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ;

  15. Οι αντιπρόσωποι των γραικύλων αξίζουν συγχαρητήρια επειδή εκτέλεσαν άψογα την αποστολή τους .
    Τώρα γραικυλοι να τουρλώσετε μπροστά στους εισβολείς .
    Από χρόνια πολλά έγραφα και εδώ , αυτοί ( οι αντιπρόσωποι σας και οι εισβολείς ), η , εμείς . Διαλέξατε , ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ .

  16. Ευρωπαίοι φορολογούμενοι πληρώστε επιδόματα και σκαστε.χαχαχαχαχα…

  17. Αφού έχει ορμές όπως λέει και θέλει να πηδήξει να τον πάνε στις νεολαίες του Τσίριζα, του ΚΚΕ, της Κωνσταντοπούλου, του Βαρουφάκη, του Πασόκ αλλά και της ΝΔ που ο πρόεδρος της ο Κούλης είναι αντινατιβιστής και να πηδάει τις φεμινίστριες εκεί μέσα που είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων και συμπονούν τους κακόμοιρους “πρόσφυγες”. Κορίτσια ψηλά τα πόδια ψυχικό θα κάνετε για να ξεχαρμανιάσουν οι ευπαθείς ομάδες.

  18. Και γιατί δεν πήγε σε μπουρδέλο; Δεν παίρνει τα επιδόματα;

  19. Να ξηλωθουν αμεσως ολοι οσοι δεν φροντιζαν να εκτελουνται οι οροι που του ειχαν επιβληθει απο το δικαστηριο!! Και αμεση απελαση , γιατι παλι θα κανει τα ιδια αν τον αμολυσουν!! Αλλα ολα αυτα δειχνουν οτι ζουμε σε μια ξεχαρβαλωμενη Μπανανια , ξεφραγο αμπελι , και ανα πασα στιγμη κινδυνευουμε ολοι μας απο τα σκουπιδια που εχουν μαζεψει!!

  20. Ειναι λεει προσφυγας γι’ αυτο δεν τον απελαυνουν!!!! Και λοιπον;;; Αφου ειναι ενα ανωμαλο κοπροσκυλο θα αλωνιζει και θα κανει τα ιδια οταν τον αμολανε;;;;; Ειναι λεει και η συμφωνια του Δουβλινου! Ρε αντε αλλαξτε τους σκατονομους σας και τις συμφωνιες των ντοπιων ανδρεικελων και της αχρηστης ΕΕ , που ειναι ολες εις βαρος των Ευρωπαιων πολιτων!! Ποιος θα …πληρωσει ρε ξευτιλες το σοκ που περασαν αυτες οι κοπελες απο το ανωμαλο σκουπιδι που μαζεψατε;;; Αλλα αυτη η κοινωνια δεν θελει λυπιση , αφου ψηφιζει λαθρολαγνους Ανθελληνες!

  21. Μ@λ@κ@ Παρασκευοπουλε Μ@λ@κ@ Ελληνα τι ψηφίζεις 49 χρονια ; τελείωσε ρε μετα την Εθνοσωτηρια πατριωτική Κυβέρνηση Γεωργίου Παπαδόπουλου1967 1973 ολα τελείωσαν για την χωρα.

  22. Εγώ να δεις τι ορμές έχω φέρτε τον εδώ τον φουστη

  23. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Κ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ…..
    ΑΝ ΔΕ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ Κ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ….. ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ….. Κ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
    ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΑΣ ΑΠΤΕΤΑΙ…..

  24. Όλα αυτοί οι ισλαμοπριαποι νομίζουν ότι μπορούν να βιάζουν ελεύθερα στις χριστιανικες χώρες….και μόνο γι αυτό πρεπει να εφαρμοστεί ο ευνουχισμός σύμφωνα με την πίστη τους…διότι κάτι τέτοιοι στις ισλαμικες χώρες στέλνονται στην κρεμάλα….

  25. κανένας γ@μημένος εισαγγελέας να επέμβει ώστε να ζητήσει να τον στείλει πακέτο από εκεί που ήρθε?
    καυτηριασμό θέλει και πέταμα στους κροκόδειλους θέλει κανονικά το σίχαμα.

  26. Μην φοβάστε θα ενσωματωθούν και αυτοί οι καημένοι….. ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΟΜΜΑ ΠΕΝΤΕ ΤΑΚΑΤΟ ΉΘΕΛΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ….ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΊΘΙΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΎΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ…..

  27. Καλο φυσεκαρισμα στη ψειρου Μητσοτακειε επιλυτη του…δημογραφικου!

Comments are closed.