ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ! ΕΥΓΕ στην Πρόεδρο! Κρέμασαν τα μούτρα μόλις τους απάντησε…

Κοινοποίηση:
Καταγραφή


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Το κ@λοχανιο του Μεγκα και η η χουνταρα της κουλας θα τελειωσει στη φυλακη

  2. Οι εγχύσεις covid και τα αεροπλάνα chem-trail χρησιμοποιούν «κοινωνική συμπεριφορά που εξαπλώνεται» για να εξοντώσουν τους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που δηλητηριάζονται οι αποικίες μυρμηγκιών ?

    Ζητώντας έναν φίλο.

    Are covid injections and chem-trail planes using “social behavior spreading” to exterminate humans in the same way ant colonies are poisoned…?

    Asking for a friend.

  3. Το δικό μου το μήνυμα πήγε στο καλάθι; Γιατί; Έβρισα κανέναν ή επειδή δε δέχεστε την άλλη άποψη; Ο Χίος λέει πως είναι δημοκράτης και δέχεται την άποψη του καθενός. Τι; Όχι;

  4. Ναι, ειναι της ΜΟΔΟΣ…τα τελευταια χρονια…να βγαινουν, δικαστικοι στα καναλια…
    Λες και θα γινουμε σοφοτεροι…
    Αν εχουν ΑΡΧΙΔΙΑ, να συγκαλεσουν γενικη συνελευση των ενωσεων δικαστων και εισαγγελεων…
    Για να παρουν θεση…για ολα…μνημονια, φτωχεια, ξεπουλημα, κορωνοιοι…κλπ,.
    Ευκολα λογια…χωρις πραξεις…
    Αν σου κοβανε και σενα κυρια μου, το μισθο και τη συνταξη σου…και δεν ειχες να ταισεις την οικογενεια σου…
    Δεν θα μας ελεγες αυτες τις ανεξοδες…μαλακιες….
    Καταλαβες…?

    1. Αντι να τα χωνεις στην εισαγγελεα, να τα χωνεις σε ολα τα κομματα και τους προδοτες που ψηφισανε τα μνημονια. Η εισαγγελεας βγαινει και λεει την αληθεια. Γιαυτο δεν θα την δεις ποτε ουτε εισαγγελεα του αρειου παγου ουτε προεδρο της δημοκρατιας. Γιατι σε αυτες τις θεσεις μπαινουν αυτοι που βγαζανε συνταγματικα τα μνημονια και την προδοτικη συμφωνια των πρεσπων.

    2. Να σας ενημερώσω αξιότιμε κύριε ότι αυτή τη στιγμή η Ένωσή μας έχει παραδοθεί άνευ όρων στις αριστερές (!) προοδευτικές δυνάμεις του (τάχα) συνταγματικού τόξου, που στρέφει τα βέλη κατά των ψηφοφόρων του. Παρά τον αγώνα ενός σοβαρού ποσοστού δικαστών συναδέλφων να μείνει έξω από το κομματικό παρασιτικό παρακράτος η Ένωσή μας, αποτύχαμε. Δυστυχώς, το κακό έγινε, με μεγαλύτερη απόδειξη την ανακοίνωση υπεράσπισης της Ένωσης για τον Κουφοντίνα. Το μεγάλο κακό, όμως, είναι η συνεχής υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών, όχι στο Κράτος, αλλά στο κομματικό παρακράτος. Οι Έλληνες πολίτες εκλέγουν βουλευτές – Οι βουλευτές ψηφίζουν νόμους – Οι δικαστές τους εφαρμόζουμε. Έτσι λειτουργεί ένα σοβαρός Κράτος. Οπότε, όλα ξεκινάνε από τη ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Όλα, μα όλα. To 90% του ελληνικού λαού ψήφιζε μέχρι πρόσφατα τα δύο μεγάλα κόμματα, ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ… Αυτό, λέει πολλά. Και να ξέρετε ότι με σοβαρές προσωπικές, οικογενειακές και υπηρεσιακές θυσίες των, εκτός κομμάτων, δικαστών κρατιέται, όσο κρατιέται, αυτό το Κράτος. Με εκτίμηση.

  5. Πόσο ωραία τα είπε, απλά και κατανοητά!!! Μπράβο της!!! Δεν καταλαβαίνω την αντιπαράθεση μεταξύ εμβολιασμενων και μη κανει ο καθένας αυτό που θελει, δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός!!!!

  6. Ο Ιωαννης Ιεραποστολος έκανε μετάδοση live.
    8 ώρες ·
    Οποιος αναφέρει την λεξη: εθνικισμός ειναι χρυσαυγητης…του Χιτλερ..και οχι του χιτλερ δολοφονος…..όποιος λέγει την λεξη :αληθως ανέστη…πρεπει να κανει υπακοή στους δολοφονους της Ελλάδος του αλαχουακμπαρ της ιερας συνοδου της βουλης των Αθηνων.
    ΟΧΙ ΡΕ!!!!

  7. Λοιπόν σήμερα ο παθολόγος μου παραδέχθηκε
    Οτι τα εμβολια MRNA ειναι ενα παγκοσμιο πειραμα

  8. οτι πουν οι συνταγματολογοι οτι ναναι δηλ. δεν ξερει δικαστης το πραμα τι λεει το συνταγμα? πως δικαζει περιπτωσεις που αφορουν το συνταγμα? φωναζει η εχει διπλα της συνταγματολογο?πεστα κυρια χωρις μα και μου κ ναι μεν αλλα .ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙΙΙ…….. υπαρχει και η συνθηκη της Νυρεμβεργης.ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΣΕ ΚΟΒΩ Κ ΣΕΝΑ

  9. Στην Αυστραλία όταν δουλεύεις στον τομέα υγείας το πρώτο που διδάσκεται είναι πρώτα η ατομική ασφαλεία και υγεία για να μπορέσεις να φροντίσεις και με ασφάλεια τους άλλους!!!!

  10. Εν ολίγης ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ. Δηλ πήγε κόντρα σε όλα τα μέτρα και τις επεμβάσεις που κινεί το ΣΥΣΤΗΜΑ. Ταπα στους δημοσιοκάφρους!

  11. Η ωφέλειαα τού κοινωνικού συνόλου είναι πάνω από τήν ατομική. Από τήν στιγμή όμως που υπάρχει εναλλακτική λύση ΑΚΙΝΔΥΝΗ ( τά μονοκλωνικά ), είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ καί ΑΝΤΙΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ νά καταφεύγη κάποιος στήν επικίνδυνη λύση που λέγεται εμβόλιο καί που μάλιστα ακόμα δέν έχει αποδειχθεί κάν ούτε η αποτελεσματικότητά της.
    Καί υπάρχουν καί θρησκευτικοί λόγοι: τά εμβόλια αυτά σχετίζονται μέ κύτταρα από εκτετρωμένα έμβρυα καί είναι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ νά τά κάνη κάποιος. Οι μουσουλμάνοι δέν τά κάνουν διότι έχουν μέσα ουσίες από χοίρο καί είναι σεβαστό, δέν τούς λέει κανείς τίποτα. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ;;;;

    1. Ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός σε συνέντευξή του λέει τα αντιβιωτικά που πρέπει να πάρει όποιος αρρωστήσει από την γρίπη αυτή, ο νομπελίστας ιολόγος dr Luc Montagnier λέει τα ίδια – δηλαδή αζιθρομικίνη και υδροξυχλωροκίνη και ο dr Ryan σε μάθημα σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο μιλάει για την ivermectin η οποία κοστίζει 2 δεκάρες. Λέει οτι διακόσια εκατομμύρια Ινδοί πήρανε ivermectin, έγιναν όλοι καλά και γύρισαν στις δουλειές τους. Μπορείς να βρεις τους παραπάνω γιατρούς σε youtube, αλλά και το μακελειό τους βάζει στις σελίδες του συνεχώς.

  12. Αυτό που εισπράττω από αρκετούς που μιλάω είναι ότι ξέρουν ότι είναι πειραματικό, ότι δεν είναι υποχρεωτικό, ότι μπορεί να έχουν παρενέργειες αλλά ενώ το φοβούνται λένε θα το κάνω το εμβόλιο γιατί κατά βάθος έχουν πάθει πλύση εγκεφάλου και δυστυχώς δεν γιατρεύονται απ’αυτό.

    1. Φυσικά και θα το κάνουνε τι σε νοιάζει εσένα; Κόμμα αντιεμβολιαστων θα κανείς; Το πολύ πολύ να πεθάνουμε μια ώρα νωρίτερα μετά από χρόνια που μπορεί να πεθαίναμε από χίλια δυο πράγματα.

  13. Δημοσιογράφοι,«ειδικοί» και πολιτικοί προωθούν την παρανομία και τη κατάχρηση εξουσίας. Βασίζονται στο ότι δεν τιμωρούνται για τα όποια εγκλήματα διαπράττουν.

  14. Εγω εχω μια απορξα. Αν οι …φιλανθρωποι καναλαρχες, δεν ειχαν παρει αυτα τα τρελλα λεφτα απο το κρατος, θα μας βομβαρδιζαν ολη μερα για να κανουμε το εμβολιο; Γιατι αυτη η επιμονη τους δειχνει μιζες, οχι ενδιαφερον για εμας γιατι δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο, μονο το εμβολιο. Που ειναι οι…προοδευτικοι δημοσιογραφοι που το βουλωνουν στον υποχρεωτικο εμβολιασμο. Αλλα γραφουν οτι τους λενε τα αψεντικα τους. Τους ξεμπροστιασε η Εισαγγελεας. Να σε εχει καλα ο Θεος Κυρια Εισαγγελεα γιατι απεδειξες οτι υπαρχουν και τιμιοι ανθρωποι σε θεσεις εξουσιας. Δεν ειναι ολοι …λοιμοξιολογοι που με 60 νεκρους τη μερα τα ανοιξαν ολα!!! Οταν μας ειχαν κλεισει με 5 νεκρους τη μερα!

  15. Εύγε.. Υπάρχουν ακόμα καθαροί δικαστές;;;…. Εκπλήσσομαι!!!

  16. Χασαποπουλε δε σου άρεσε η πραγματική αλήθεια εεεεεε?????? Δεν πειράζει θα σας περασει όταν κάποια στιγμή θα πηγαίνετε κατηγορούμενοι όλοι σας για διασπορά ψευδών ειδησεων, εκφοβισμό και τρομοκράτηση των πολιτών. Περιμένετε και θα φάτε καλά όλοι σας!!!!!

  17. Μπράβο σας κ. Ζαϊρη!Έτσι φωνές σαν την δική σας πρέπει να ακουστούν κι άλλες.
    Προβατάκια που σας κάνουν τα πληρωμένα βοθροκάναλα πλύση, ξυπνήστε!!!Εσείς οι πληρωμένες πο@νες της ελληνικής δημοσιογραφίας τι έχετε να πείτε??Είναι ”ψεκασμένη” κι αυτή η κυρία ??Με βραχιολάκια και πίσω από τα σίδερα ζούμε να σας δούμε κάποιους από εσάς, τηλεσκουπίδια!

Comments are closed.