ΜΑΓΚΑΣ! Μετά την Φλόριντα και ο Κυβερνήτης του Τέξας εξέδωσε διάταγμα με το οποίο απαγορεύει τη δημιουργία διαβατηρίου/πιστοποιητικού εμβολιασμού! Αντίστοιχες κινήσεις σε Πενσυλβάνια,Αρκάνσας, Μοντάνα κ.α

Κοινοποίηση:
Greg Abbott

Ο κυβερνήτης της Πολιτείας του Τέξας ο Greg Abbott εξέδωσε εκτελεστική εντολή την Τρίτη το πρωί απαγορεύοντας σε κρατικές ή πολιτικές υπηρεσίες στο Τέξας να δημιουργήσουν απαίτηση «διαβατηρίου εμβολίων» ή του λεγόμενου ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Διαβούλευση αναπτύχθηκε πρόσφατα γύρω από τα διαβατήρια εμβολίων ως επιλογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ταξίδια ή ακόμα και για φαγητό.

Συνήθως περιγράφονται ως εφαρμογή με κωδικό που επαληθεύει εάν κάποιος έχει εμβολιαστεί ή πρόσφατα ελεγχθεί αρνητικά για το COVID-19. Χρησιμοποιούνται ήδη στο Ισραήλ και είναι σε ανάπτυξη σε μέρη της Ευρώπης.

Όμως, ο Abbott το απέκλεισε ως επιλογή στο Lone Star State με την εκτελεστική εντολή No. GA – 35

“Η κυβέρνηση δεν πρέπει να απαιτεί από κανέναν Τεξανό να επιδείξει απόδειξη εμβολιασμού και να αποκαλύψει ιδιωτικές πληροφορίες για την υγεία μόνο και μόνο για να κάνει την καθημερινή του ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω εκδώσει εκτελεστική εντολή που απαγορεύει κυβερνητικά διαβατήρια εμβολίων στο Τέξας.Θα συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε περισσότερους Τεξανούς και να προστατεύουμε τη δημόσια υγεία – και θα το πράξουμε χωρίς να παραβιάζουμε τις προσωπικές ελευθερίες των Τεξανών “, δήλωσε ο κυβερνήτης σε ένα βίντεο.

Οι Τεξανοί δεν πρέπει να υποχρεούνται να παρουσιάζουν αποδείξεις εμβολιασμού και να αποκαλύπτουν ιδιωτικές πληροφορίες για την υγεία για να κάνουν την καθημερινή τους ζωή.

”Έδωσα μια εκτελεστική εντολή που απαγορεύει τα κυβερνητικά διαβατήρια εμβολίων στο Τέξας.

Μην καπατάτε τις προσωπικές μας ελευθερίες.”

Ο Abbott δεν είναι μόνος σε αυτήν την κίνηση. Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Rick DeSantis εξέδωσε επίσης διάταγμα στην Πολιτεία του την Παρασκευή για απαγόρευση διαβατηρίων εμβολίων και απαγόρευση στις επιχειρήσεις να απαιτούν απόδειξη εμβολιασμού, λέγοντας ότι η απαίτησή τους θα παραβίαζε τις ατομικές ελευθερίες και αποφάσεις.

Ο Rick DeSantis είπε ότι περίμενε το νομοθετικό σώμα να εγκρίνει παρόμοιο νόμο. Η εντολή του ανέφερε ότι η απαίτηση “των λεγόμενων διαβατηρίων εμβολίων COVID-19 για συμμετοχή στην καθημερινή ζωή – όπως η παρακολούθηση αθλητικής εκδήλωσης, η πρόσβαση σ΄ ένα εστιατόριο ή η μετάβαση σε κινηματογράφο – θα δημιουργούσε δύο κατηγορίες πολιτών.

Πριν από λίγες ημέρες, οι γερουσιαστές του GOP στην Πενσυλβάνια εκπόνησαν νομοθεσία που θα απαγόρευε τη χρήση διαβατηρίων εμβολίων για την απαγόρευση των ατόμων από τις συνήθεις δραστηριότητες.

Έχουμε συνταγματικά δικαιώματα και νόμους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής για κάποιο λόγο”, δήλωσε ο ηγέτης της πλειοψηφίας της Πενσυλβανίας, Kerry Benninghoff, Ρεπουμπλικάνος. “Δεν πρέπει να παύουν να υπάρχουν σε μια περίοδο κρίσης. Αυτά τα διαβατήρια μπορεί να ξεκινούν με το COVID-19, αλλά πού θα τελειώσουν;”

Οι Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες σε άλλα κράτη έχουν επίσης συντάξει προτάσεις για την απαγόρευση ή τον περιορισμό τους. Ένα νομοσχέδιο που θεσπίστηκε στο Νομοθετικό Συμβούλιο του Αρκάνσας την Τετάρτη θα εμπόδιζε τους κυβερνητικούς αξιωματούχους να απαιτούν διαβατήρια εμβολίων για οποιονδήποτε λόγο και θα απαγόρευε τη χρήση τους ως προϋπόθεση «εισόδου, ταξιδιού, εκπαίδευσης, απασχόλησης ή υπηρεσιών».

Στη Μοντάνα, οι νομοθέτες του GOP αυτή την εβδομάδα ψήφισαν σύμφωνα με τα κόμματα για να προωθήσουν ένα σχέδιο νόμου που θα απαγόρευε τις διακρίσεις βάσει της κατάστασης του εμβολίου ή της κατοχής διαβατηρίου ασυλίας και να απαγορεύσουν τη χρήση του καθεστώτος εμβολίου ή των διαβατηρίων για να λάβουν ορισμένα οφέλη και υπηρεσίες.

Και ένας νεοεκλεγής του δημοκρατικού κόμματος στο Οχάιο μίλησε για την ιδέα, λέγοντας ότι περισσότεροι περιορισμοί ή εντολές δεν είναι η απάντηση σε κάθε πρόβλημα COVID-19. Κι ένας νομοθέτης του GOP στη Λουιζιάνα έχει καταρτίσει νομοσχέδιο για να εμποδίσει την πολιτεία να συμπεριλάβει τυχόν πληροφορίες εμβολιασμού στην άδεια οδήγησης της Λουιζιάνας ή να εξαρτήσει την έκδοση άδειας οδήγησης από το καθεστώς εμβολίου…

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. απο που και ως που μάγκας το βλακόμουτρο αυτό;
    γιατι δεν πάτε να μείνετε εκει με τα άλλα βλαχαδερά;
    ου ρε πηθίκια

  2. Γι’αυτό η Αμερική είναι και θα είναι νούμερο 1 παγκόσμιος…Εδω οι δικοί μας λίαν επιοικος είναι κοπριές…

  3. Όσο υπάρχουν τέτοιοι πολιτικοί υπάρχει ελπίδα.

Comments are closed.