ΜΑΓΚΑΣ! ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΨΑΡΑΣ στην ΕΥΒΟΙΑ!Η ΕΛ.ΑΣ του ΕΚΟΨΕ ΚΛΗΣΗ 300€ και αυτός την ΔΟΛΩΣΕ και την ΠΕΤΑΞΕ στην ΘΑΛΑΣΣΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ψαρεμα

Άλλη μια απίστευτη ιστορία με τα πρόστιμα των τριακοσίων € που πέφτουν βροχή σε ψαράδες και κυνηγούς έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Focus Fm 103,6.

Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ένας ερασιτέχνης ψαράς από τη Ν. Εύβοια, ο οποίος ψαρεύοντας σε μια ερημική παραλία μπροστά στο σπίτι του, το μεσημέρι του Σαββάτου 5/12, είδε τους αστυνομικούς να του βεβαιώνουν πρόστιμο 300€!

Όπως αποκάλυψε ο κ. Νίκος Λαγουδάκης στον Στέφανο Δαμιανίδη, η αντίδρασή του ήταν άμεση… Πήρε την κλήση την δόλωσε στην «αρματωσιά» ενός καλαμιού και την πέταξε στην θάλασσα για να δει αν θα τσιμπήσει κάτι…

Όπως μας ενημέρωσε… το ακριβό δόλωμα δεν απέδωσε καρπούς!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ω της μωρίας κορύφωσις !!!
    . Το κράτος ψηφίζει ανόητους νόμους. Δεν βλάπτει η πεζοπορία, το ψάρεμα, το κολύμπι, η ποδηλασία, η ιππασία ή το κυνήγι, όταν γίνονται λελογισμένα και τηρούνται οι απαραίτηρες αποστάσεις κλπ προφυλάξεις. Ομοίως δεν χρειάζεται μάσκα όταν είμαι μόνος μου ή με την συμβία μου στην μέση του πουθενά.
    . Οι αστυνομικοί επιβάλουν τους νόμους σαν καλά και πειθήνια όργανα, τόσο υπάκουα όσο και οι SS. Αυτή ήταν η δικαιολογία των SS στην Νυρεμβέργη. Έλεγαν ότι εκτελούσαν εντολές… Τους εκτελέσαμε όμως για να απαλλαγούμε από δαύτους.
    . Οι πολίτες εξακολουθούν να καρφώνουν ο ένας τον άλλο ανώνυμα (απαράδεκτο αλλά το συντηρεί το σύστημα για ευνόητους λόγους), για να αντλήσουν ψίγματα ευχαρίστησης μέσα στην μικροψυχία και την κακία τους.
    . Όλα αυτά εν μέσω κορωνοϊκού, Τουρκικής απειλής, οικονομικής καταστροφής και απουσίας ερεισμάτων σε άλλες χώρες.
    . Η χώρα είναι καταδικασμένη. Μόνο ένα μεγάλο θαύμα μας σώζει.

  2. ΟΙ ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ. ΠΟΛΎ ΟΜΩΣ ΡΟΥΦ ΡΟΥΦ. Κ. ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΜΠΆΤΣΟΙ ΠΟΥ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΠΡΙΜ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΚΕΦΆΛΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΟΔΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΤΙ ΕΊΝΑΙ. Κ. Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΆΝ ΚΑΛΣΟΝ

  3. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΤΙ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ Ο ΙΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;
    ΠΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΠΙΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΞΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ!
    ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!
    ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!

  4. Μη κατηγορείς ούτε το Μητσοτάκη ούτε τα οργανα της τάξης. Ψάξε τον κομπλεξικό-ή που σε κάρφωσε!

  5. ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟς,,ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ 400 ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ , ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ,,,ΒΛΑΚΑ ΓΙΔΙ

    1. ΚΛΑΣΙΚΟΣ μιζοτακοΠΙΘΗΚΟΣ ΗΛΙΘΙΟς,,ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ 400 ΣΤΗΝ κεφαλα , ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ,,,ΒΛΑΚΑ ΓΙΔΙ ΝεοΔουλε

  6. ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΟΥΛΗ

    ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΣΚΟΥΖΕΤΕ

  7. Γελοία μέτρα μητσοτάκηδες και σία εάν θα πάμε για τρέξιμο σωματική άσκηση και βόλτα το σκύλο δέ θα κολλήσουμε τον ιό αλλά άν θα πάμε μόνοι μας να ψαρέψουμε να μας δεί ο ήλιος θα κολλήσουμε απο την άμμο και τα ψάρια

  8. Ο Obersturmbannführer Eς Ες Κούλης ο γουρλομάτης εχει εξαπολύσει σέ όλη τήν Ελλάδα τήν ειδική του τήν Feldgendarmerie-Αγροτική Αστυνομία-
    γνωστή από τόν 2ον Παγκόσμιο Πόλεμο παρόμοιο μέ τήν κρυπτεία τής Αρχαίας Σπάρτης.
    Γιάννης Λάκων

  9. καρφωτές είναι όλες αυτές από κομπλεξικούς και μίζερους

  10. Η γάτα 🐱🐈 θα έφταιγε που του έκοψαν το πρόστιμο. Προφανώς δε φόραγε μάσκα!!!

Comments are closed.