ΜΑΓΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑ κ’ ο «υιοθετημένος γιος» που τον φώναζαν «ΑΝΙΚΑΝΟ». Όργια, σκάνδαλα με ξώγαμα κι ανωμαλίες, στις κρεβατοκάμαρες της «οικογένειας Βοργία». Το άσβεστο μίσος της Μαρέβας στη Ντόρα, ο «βλάκας Κούλης» και η αθυρόστομη μάνα Μαρίκα. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ- Η «ΑΥΛΗ» ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ. Να τους χαίρεστε και να τους ξαναψηφίσετε

Κοινοποίηση:
EXOFILLO11-5

teaser11-5

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_sport.indd

Στο ΦΥΛΛΟ της Tετάρτης 11-5-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ . STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 

alitheia-aima-banner

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η Κούλα!!!! Το πρόβλημα είναι όλο το πολιτικό σάπιο καθεστώς.Δημοκρατικο τόξο και παπάρια καλαβρεζικα!!!! Αυτό πρέπει να καταλάβει ο ραγιάς και να τους πετάξει στον Καιάδα!!!! Είναι όλοι τους ξευτιλισμενοι και ελεγχόμενοι.Οτι τους διατάξουν τα ξένα αφεντικά τους το κάνουν σαν πιστά σκυλιά.Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε!!!; Ξυπνήστε ρε πάμε βουρ για καταστροφή ολική!!!!!

  2. Εμείς φταίμε και εγώ ο ίδιος που δεν παίρνουμε όπλα να τους κάνουμε τα μυαλά bloody Mary μαζί με τους αστυνομικούς τους.

  3. Η κούλα η αντινατιβίστρια θέλει να μας πεθάνει όλους τους Έλληνες για να συνουσιάζεται με τους σκούρους επιβήτορες του!!Αλλά θα τον διαολοστείλουμε εμείς οι καθαρόαιμοι Ελληνες εθνικιστές πριν προλάβει ο τρισκατάρατος αντίχρηστος ανθέλληνας προδότης.

  4. μιζοτάκηδες, οι βρυκόλακες που πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού, επί δεκαετίες

  5. Μετά την επταετία του επέβαλαν με το ζόρι του Καραμανλή αφού κανένα κόμμα δεν τον ήθελε τον Μητσοτακη Μέσω ΗΠΑ και ειδικά λόγω που ήταν σκυλί των Γερμανών μέσω Σμιτ που ήταν καγκελάριος Έτσι προωθήθηκε και φθάσαμε στο 1990 και σήμερα Μεγάλο λάθος του Καραμανλή που τον δέχτηκε στη ΝΔ αλλά θα εκβιάστηκε Οι Μητσοτακαιοι ράτσες ορκισμένες να υπηρετούν το γερμανικό κράτος Όπως και η προσωπική τους ζωή είναι για κλαματα όπως λέμε στο χωριό οικογένειες του κ@λου

    1. Μόνο που Γερμανικό κράτος δεν υπάρχει πλέον για όσους έχετε τον στοιχειώδη νου να το ανθιστειτε.
      Υπάρχει αμερικανικό τσοπανόσκυλο ως φερόμενη Γερμανική κυβέρνηση.
      Ο Μητσοτάκης υπηρετεί το WEF όπως και οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί
      Προς παγκοσμιοποίηση βαδίζουμε για αυτό μας βρίσκουν αυτά τα δεινα.
      Τη λέξη ΚΡΑΤΟΣ ξεχαστε την οριστικά και διαγράψτε την από το λεξιλόγιο σας.

      1. Ούτε Γερμανία υπάρχει είναι μια ελεγχόμενη χώρα από τους Αμερικανούς από τον Β παγκόσμιο πόλεμο ούτε η Γαλλία που είναι υπό Αγγλική κατοχή.
        Οι Αγγλοσάξονες Ιουδαίοι κυβερνούν.Στην Αγγλία μόνο το Μπικ Μπεν δεν τους ανήκει και η γέφυρα.Ολα τα άλλα είναι δικά τους.

    2. Από την επταετία είμαστε στο αμερικάνικο άρμα (πριν στο αγγλικό) η μεταπολίτευση είναι οι παραγγελίες της πρεσβείας όπως και σήμερα. Η Γερμανία ένα τεχνητό εταιρικό κράτος που χρηματοδοτήθηκε και λειτουργεί ως η αμερικάνικη μπότα στην ευρώπη, βιομηχανία, κολοσοι εταιρίες κτλ , ξέρουν οι ελιτ σε ποια κοπρόσκυλα έχουν επενδύσει…

  6. Το δημαρχείο της Αθήνας του δήμιου Αθηναίων έχει περισσότερους μπάτσους από ότι έχει στα κεντρικά της αστυνομίας

    1. Η Ελλάδα έχει τους περισσότερους αστυνομικούς στην Ευρώπη φαντάσου τι πλιάτσικο γίνεται στην χώρα.

Comments are closed.