Λύσσαξε η Γεννηματά για τον κορωναϊό και την Εκκλησία (BINTEO)

Κοινοποίηση:
gennimata_

Ξεκάθαρη θέση πήρε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής στην τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΑΝΤ1 για τα μέτρα της Πολιτείας για τον κορωναϊό.

Όπως είπε, τα μέτρα είναι σε σωστή κατεύθυνση. Τόνισε, όμως, ότι πρέπει «να ενισχυθεί τώρα το δημόσιο σύστημα πριν να είναι αργά. Να ανοίξουν κρεβάτια ΜΕΘ. Να προσληφθούν τώρα εκτάκτως νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό, να αντέξει το δημόσιο σύστημα υγείας».

Για τη μεγάλη συζήτηση που έχει ανοίξει όσον αφορά την Eκκλησία και τα μέτρα πρόληψης η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι τα μέτρα αφορούν όλους και ότι η εκκλησία δεν εξαιρείται.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό-προσφυγικό, λέγοντας ότι ο Τούρκος πρόεδρος προσπαθεί να εκβιάσει την Ευρώπη.

Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι με την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας εγκλώβισε τους πρόσφυγες αλλά και την Ελλάδα, ενώ άσκησε κριτική και στον πρωθυπουργό λέγοντας τα εξής:

«Δεν άκουσα τον κ. Μητσοτάκη να διεκδικεί να αναλάβει η Ευρώπη ευθύνη να αλλάξει η δήλωση μεταξύ Ευρώπης και Τουρκίας και να αναλάβει ευθύνη και για την διαδικασία υποδοχής εκτός του εδάφους της Ευρωπαϊκής Ένωσης» προσθετωντας ότι «κοντεύει το 2020 να γίνει 2016 και οριστικά η Ελλάδα να γίνει αποθήκη ψυχών. Αν συμβεί αυτό η Ελλάδα θα πρέπει να ασκήσει βέτο σε κρίσιμες ευρωπαϊκές αποφάσεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αντε κυρα μου να κανεις καμμια πλαστικη….Εμετος μας ερχεται…

  2. Εαν δεν ειχε το επιθετο αυτο,ουτε ο θυρωρος της πολυκατοικιας της δεν θα την ηξερε,μια αχρηστη πολιτικος που σε οποια θεση και εαν πηγε το εργο της ηταν ενα μηδενικο σαν …….”προεδρος” του διαλυμενου πασοκ, “Τριχες κατσαρες” η σκια του αναρχοαπλυτου και Αθεου τσιπρα !!!!!!!!

  3. ΦΩΦΟΥΚΟΥ !!! ΚΛΕΙΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΟΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ !!

    ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ !!

    ΚΛΕΙΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ …
    ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΜΑΣ ….ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ..ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΔΡΙΚΕΛΟ ………….

Comments are closed.