Λύσε τον γρίφο μέσα σε 30 δευτερόλεπτα: Φόνος ή αυτοκτονία; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
grifos

Ένας άντρας βρίσκεται νεκρός στην καρέκλα ενός γραφείου. Έχεις 30 δευτερόλεπτα να μελετήσεις τα στοιχεία που δίνονται στη φωτογραφία και να αποφανθείς. Είναι φόνος ή αυτοκτονία; Δώσε τις απαντήσεις σου, όχι όμως μονολεκτικά.

Ανάλυσε τα στοιχεία που είδες στην εικόνα και δώσε μια εμπεριστατωμένη απάντηση. Νομίζεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις σε μόλις μισό λεπτό παρατήρησης;; Απόδειξέ το με μια τεκμηριωμένη απάντηση.

apantisi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αυτοκτονία λόγο χρεωκοπίας!
    Δεν στέκει ο δολοφόνος να διαλύσει το γραφείο και να τον πυροβολήσει μετά.Ο τύπος που τρέχει απέξω είναι πολίτης που άκουσε τον πυροβολισμό. και εγώ αν ακουγα πυροβολισμό στον δρόμο θα έτρεχα ή θα έπεφτα κάτω.
    είναι καθαρά αυτοκτονία!

  2. Φονος.
    Του πηραν την sim απ το κινητο και αρχεια απ το κομπιουτερ. Και εστησαν μια υποτιθεμενη (αψυχολογιτη ομως) αυτοκτονια. Κανεις δεν αυτοκτονει με το παραθυρο ανοιχτο, ισως και το αιρ κοντισιον, δεν πεταει κατω ολα τα πραγματα του και μετα να αυτοκτονησει. Γιατι ελυσε την γραβάτα και σηκωσε τα μανικια αν ειχε σκοπο να αυτοκτονησει; Γυρισε κουρασμενος απ την δουλεια, Κάτι τού πεταξαν στο παραθυρο (ισως μια πετρα – και αν βλεπω καλά ειναι σπασμενα τζαμια κατω απο το αιρ κοντισιον) και πηγε να δει ποιός ήταν. Όταν το άνοιξε τον πυροβόλησαν (εξ ου και τα αιματα στον τοιχο). Υστερα μπηκαν μεσα πηραν αυτα που ηθελαν και τον εβαλαν ορθιο στην καρεκλα (ενω θα επρεπε να ειχε πεσει στο γραφειο) και εστησαν ενα σκηνικο αυτοκτονιας.

  3. αν ηταν δολοφονια ο δραστης θα εμπαινε απο το ανοιχτο παραθυρο και θα τον πυροβολουσε οποτε το τραυμα θα ηταν αποτην αλλη πλευρα οποτε αυτοκτονια και επισης ηταν δεξιοχειρας το στυλο και το οπλο ειναι απο δεξια επισης στην περιπτωση που οδραστης τον πυροβολουσε απο εκει που ηταν το θυμα θα ακολουθουσε παλη οποτε θα επεφτε απο τη καρεκλα

  4. Αυτοκτονία, ο πίνακας αριστερά δείχνει ότι η επιχείριση του χρεοκόπησε με αποτέλεσμα να αυτοκτονήσει και αυτός που τρέχει πίσω άκουσε τον πυροβολισμό και φοβήθηκε

  5. Είναι αυτοκτονία λόγω οικονομικής κατάρρευσης
    όπως φαίνεται στο γράφημα αριστερά στον τοίχο.

  6. Είναι φόνος. Πίσω στο παράθυρο αριστερά είναι ο δολοφόνος που τρέχει.

  7. Ολα δειχνουν πως το θυμα ηταν αριστεροχειρας αρα αποκλειεται να αυτοκτονησε.

Comments are closed.