«Λύγισε» ο Αριστείδης Καμπανός – Για πρώτη φορά στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη οι γονείς του

Κοινοποίηση:
kampanos

Στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης βρέθηκαν σήμερα, για πρώτη φορά οι γονείς του, Μελίνα και Αριστείδης Καμπανός.

Οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη, ήρθαν στην οδό Γαζή όπου μετονομάστηκε σε οδό Άλκη Καμπανού και μαζί με άλλους συγγενείς, άφησαν λουλούδια στο σημείο που άφησε την τελευταία πνοή ο γιος τους.

Ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης μόλις αντίκρισε τη σωρεία λουλουδιών που αφήνει συνεχώς ο κόσμος στο σημείο, συγκινήθηκε και τα μάτια του γέμισαν με δάκρυα ενώ και οι συγγενείς του Άλκη ξέσπασαν σε κλάματα.

«Η θυσία του Άλκη ας αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για τον αθλητισμό μας με λιγότερη βία ή και με καθόλου», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός στην τελετή μετονομασίας ενώ τόνισε ότι η αγάπη του κόσμου του δίνει κουράγιο για να ξεπεράσει τον θάνατο του γιου του.

kampanos kampanos1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αλβανοί UCKάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ τον σφάξανε τον Άλκη. Η δολοφονία αυτή ήταν καθαρά ρατσιστικό έγκλημα.

  2. Ξύλο και πουτσα στα αλβαναρια της θ4. Ξεφτιλες τσιράκια του Ρώσου

  3. Με φάρμακα στέκεται ο άνθρωπος βρε μπετοβλακα.Αν τον δεις στην Τατη τι θα πεις τότε εύγε;Ναι με ευγένεια πενθούν κάποιοι άνθρωποι γιατί έχουν κ αξιοπρέπεια.

    1. Οντως πλεον οι ψυχιατροι σε αυτες τις περιπτωσεις εχουν βοηθησει πολλους ανθρωπους να επιβιωσουν, αλλιως δεν μπορει καποιος να σταθει στα ποδια του μετα απο τετοιο συμβαν. Η απωλεια ενος δικου σου ανθρωπου ειναι το χειροτερο βιωμα, ποσο δε μαλλον να ειναι το παιδι σου. Νεο παλικαρι χωρις αιτια, επειδη δηλωσε Αρης. Η Ελλαδα σκοτωνει τα παιδια της.

      1. ποια ελλαδα σκοτωνει τα παιδια της ρε εισαι σοβαρος?????
        τουρκαλβανοι συν εαμοβουλγαροι αναρχοκομουνιστες σκοτωσαν τον αλκη σε πληροφορω……

  4. Αριστειδης Καμπανος.
    Εξαιρετος ανθρωπος.
    Ταξιαρχος ε.α. τεως διοικητης Σχολης ΜΧ στο Λουτρακι.

  5. Με ποιο κομμα θα κατεβει ???? γιατι εκει κρυβεται ολη αυτος ο fake ΚΥΡΙΛΕΔΙΣΜΟΣ και η fake ΕΥΓΕΝΕΙΑ…. γιατι αλλιως ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΟΟΟΟΟΣ…. το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ σου σκωτωσαν…. οχι το κατσουλι σου…

    1. Δεν είναι όλοι σαν τους χρυσαυγίτες που ψηφισες που γίνονταν βουλευτές μετά τον θάνατο των παιδιών τους.

Comments are closed.