“Λυπάμαι πραγματικά στην καρδιά μου”: Η Μέρκελ ζητά ένα απότομο κλείδωμα – Απονη, σκληρόκαρδη, άσπλαχνη και σαδιστική Γερμανίδα

Κοινοποίηση:
μερκελ

Στη γενική συζήτηση στο Bundestag, η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μίλησε υπέρ της ενίσχυσης του κλειδώματος. Σε μια ομιλία που ήταν συναισθηματική σε τόπους, ο αρχηγός της κυβέρνησης ζήτησε «ακρόαση της επιστήμης» στην κρίση της Κορώνας.

Έρχονται κανόνες κλειδώματος; Το κλείσιμο του λιανικού εμπορίου είναι ήδη υπό συζήτηση

Αναφερόταν σε μια δημοσίευση της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών Leopoldina, η οποία εδρεύει στο Halle (Saale), αλλά χρηματοδοτείται από το ομοσπονδιακό 80%, στο οποίο συνιστάται ένα σκληρό κλείσιμο μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, το οποίο περιλαμβάνει επίσης το κλείσιμο σχολείων και λιανοπωλητών. περιέχω.

Στη συζήτηση, η καγκελάριος τόνισε αρχικά την πίστη της στη δύναμη του Διαφωτισμού – και στην επιστήμη. Πολλά μπορούν να παρακαμφθούν, αλλά “όχι η βαρύτητα, όχι η ταχύτητα του φωτός και άλλα γεγονότα όχι”.

Η Μέρκελ τόνισε ότι υπήρχαν πάρα πολλές επαφές και ότι ο αριθμός των ασθενών εντατικής θεραπείας και οι θάνατοι ήταν πολύ υψηλοί. Αναφερόμενος στη λεγόμενη τιμή επίπτωσης, είπε:

“Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο στόχος είναι: Κάτω από 50 περιπτώσεις ανά 100.000 κατοίκους σε επτά ημέρες.”

Συμμετείχε στις απαιτήσεις της εφημερίδας Leopoldina, την οποία συμμετείχαν στη σύνταξη του γνωστού ιολόγου Christian Drosten και του επικεφαλής του Ινστιτούτου Robert Koch (RKI) Lothar Wieler. Το κλείσιμο των καταστημάτων είναι σωστό και οι διακοπές των Χριστουγέννων θα πρέπει να παραταθούν έως τις 10 Ιανουαρίου. Ο Καγκελάριος παρουσίασε επίσης την έναρξη των σχολικών διακοπών:

“Και όταν η επιστήμη μας ζητά να μας δώσει μια εβδομάδα μειωμένης επαφής πριν από τα Χριστούγεννα – πριν δείτε τη γιαγιά και τον παππού και τους παππούδες και τους ηλικιωμένους – τότε ίσως πρέπει να σπρώξουμε ξανά αν μπορούμε να βρούμε κάποιο τρόπο, όχι τις διακοπές να μην ξεκινήσει μέχρι τις 19, αλλά ίσως ήδη από τις 16. Κοιτάζοντας πίσω σε ένα γεγονός του αιώνα, τι θα πει κανείς αν δεν μπορούσαμε να βρούμε λύση για αυτές τις τρεις μέρες;

Ο Καγκελάριος επικαλέστηκε τις φερόμενες θανατηφόρες συνέπειες από την αποτυχία μείωσης της επαφής:

“Εάν έχουμε πάρα πολλές επαφές τώρα πριν από τα Χριστούγεννα και ήταν τα τελευταία Χριστούγεννα με τους παππούδες και γιαγιάδες μετά, τότε θα έχουμε χάσει κάτι. Δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό.”

Η Merkel κατηγόρησε έμμεσα αυτοσχέδια περίφραξη κρασιού και αρτοποιεία βαφλών στις πόλεις για θανάτους που σχετίζονται με το COVID-19

“Λυπάμαι πραγματικά στην καρδιά μου, αλλά αν πληρώσουμε το τίμημα που έχουμε 590 θανάτους την ημέρα, αυτό είναι απαράδεκτο – από την άποψή μου.”

Ο ιατρός της Φρανκφούρτης αμφισβητεί τη στρατηγική της κυβέρνησης για την κορώνα: “Χωρίς αυξημένη θνησιμότητα”

Ο Καγκελάριος συμφώνησε στους πολίτες για περιορισμούς μέχρι την άνοιξη – και τον τερματισμό της κρίσης μετά τον διαθέσιμο εμβολιασμό. Η Μέρκελ δήλωσε:

“Αυτή είναι μια διαχειρίσιμη στιγμή από τις αρχές Ιανουαρίου έως τα μέσα Μαρτίου, μπορούμε να το διαχειριστούμε. Στη συνέχεια, θα έχουμε ένα εμβόλιο σύμφωνα με την ανθρώπινη κρίση, τότε θα βελτιωθεί από μήνα σε μήνα. Και τώρα πρέπει να κάνουμε άλλη προσπάθεια.”

Ο Καγκελάριος συνεχίζει:

«Έχουμε ήδη περάσει τόσους μήνες με αυτόν τον ιό. Ωστόσο, έχουμε μάθει ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι γι ‘αυτό. Είναι λίγο απάνθρωπο που πρέπει πάντα να διατηρώ την απόσταση μου, ότι δεν πρέπει να συναντώ κανέναν, και αν ναι, τότε μόνο Με μια προστατευτική συσκευή, αυτό είναι σωστό, και αυτό το προστατευτικό στόματος. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που καταστρέφει εντελώς τη ζωή μας. “

Η Μέρκελ είχε ήδη βασιστεί σε συστάσεις της Leopoldina την άνοιξη για να διευκολύνει το πρώτο κλείδωμα. Τον Απρίλιο, λίγες μέρες πριν από την εισαγωγή της απαίτησης μάσκας, η Ακαδημία Leopoldina εξαρτά την άρση των περιορισμών επαφής από τη χρήση προστατευτικών μασκών. Το περιοδικό Spiegel ανέφερε επιστήμονες από τη Λεοπολντίνα με τη σύσταση:

“Η μάσκα πρέπει να γίνει το κοινωνικό πρότυπο. Πρέπει να είναι το νέο δροσερό και κομψό.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τελικά οι Γερμανοί σα λαός είναι πιο στωκοι από τους Έλληνες, που κάθονται και ανέχονται τη μασωνισα να τους κυβερνάει.

  2. Το «κλείστε τα πάντα,κλείστε τους όλους μέσα» δεν είναι επιστήμη.

  3. Να μην την βρει ο καινούριος χρόνο τη σκατόγρια όρθια, που θέλει να μας πει ότι έχει και συναισθήματα

Comments are closed.