Λυκουρέζου-Καρβέλα: Δυο κόρες διασήμων σε…αποτοξίνωση! Τι αποκαλύπτουν οι πρώην φίλες για τη μάχη τους με ναρκωτικά και αλκοόλ…

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο

Η Σοφία Καρβέλα και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, τα χρόνια της άγριας νιότης τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatKiout.gr, ήταν κολλητές. Έκαναν ξέφρενη ζωή, διασκέδαζαν, έπιναν και ξενυχτούσαν μαζί. Η μια είχε πιαστεί στα δίχτυα του αλκοόλ και η άλλη στα γρανάζια των ναρκωτικών.

 Χρόνια μετά, αποτοξινωμένες και οι δυο κι έχοντας πια χωριστεί όταν η κόρη του Καρβέλα και της Βίσση μετακόμισε μόνιμα στην Αμερική όπου, καθαρή πια, δημιούργησε οικογένεια με τον Θανάση Πανουργιά, μιλούν ανοιχτά για τον εθισμό τους, για πως τον ξεπέρασαν και ποια είναι η ζωή τους σήμερα.

Η Σοφία Καρβέλα ένιωσε την ανάγκη να κάνει την εξομολόγησή της δημόσια στο instagram και να περάσει μηνύματα ζωής:

Δείτε τη συνέχεια μόνο στο patkiout,gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εν τω μεταξύ τέτοια ομορφάδα που έχουν και οι δυο αχαχαχα

  2. Κάποιοι άλλοι όμως παίρνουν εκατομμύρια απο ναρκέμπορους για να τους βγάλουν “λάδι” στα δικαστήρια. Ενώ τα παιδιά τους κυλιούνται στην πρέζα.

  3. Μήπως θέλετε να πείτε ποιος παίρνει ναρκωτικά να κάνω μήνυση στον καριολη συνάδελφο σας που είναι ένας αγυρτης ηλίθιος μαλακας που αυτόν ειδικά και να τον δείρουν καλά να του κάνουν! Αφου δεν τα βάζει με κανέναν είπε να ασχοληθεί με μια οικογένεια της διπλανής πορτας γιατί είναι τεράστιος δημοσιογράφος! Μόνο που ο απλός κόσμος που δεν ασχολείται κανένας κρυβει πολλα σκατα και συνεχίζετε αυτήν την αλητεία του μαλακα που ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΞΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΙΜΠΑΤΖΗ! Ο αδερφός του ήταν ναρκωμανης όπως και πολλοί γείτονες μου άλλοι ήταν γνωστό και άλλοι είναι και άλλο ένα κρυμμένο τους μυστικό! Όπως τόσα άλλα! Ποιος παιρνει ναρκωτικά θέλετε να πείτε; Ή μήπως επιβράβευετε την παρακολουθηση του ΑΛΗΤΗ που με κατασκοπευει τόσα χρόνια σαν ΑΛΗΤΑΡΑΣ και τον στηρίζετε αυτόν τον αλητη που όχι μόνο δημοσιογράφος δεν είναι αλλά είναι ένας εμμονικός κωλογερος που είναι για κλωτσιές! Ε τότε και ο Στέφανος Χίος είναι αλκοολικός επειδή πινει ποτο! Η μαλακια κάποιου παει συννεφο και συνεχιζετε μια εμμονικη ΑΛΗΤΕΙΑ ! Ο Γουμενιδης είναι για πολλες κλωτσιές που ακόμα έχουν την ψευδαίσθηση ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΞΑ Η ΚΟΙΤΑΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑ! ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ! Ας κάτσει με την κακάσχημη κοντή γυναίκα του που είναι τα ίδια σκατα με αυτόν και ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΣΑΣ με τους αλήτες στο ίντερνετ και τις σκροφες ! Και ο Ριζοπουλος επίσης να ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ! Τι μαλακιες βάζετε πια! Κοιτάξτε στους καθρέφτες σας να βρείτε μεθυσμένους! Αντε ασχοληθείτε με τις πατσαβουρες που καλυπτετε και τους βρωμοαλητες ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

    1. ΜΟΥΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ. ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.

  4. Μαλακισμένα πλουσιόπαιδα.άλλα παιδιά στερούνται ακόμη καί τα βασικά,καί αυτά τα μαλακιστίρια αγοράζουν ναρκωτικά γιατί πλήττουν μες τα πλούτη τούς.

  5. Εγώ θα έλεγα να ρωτήστε τους γονείς τους πως τις άφησαν να παρασυρθούν… που ήταν; Που είχαν τα μάτια τους;

Comments are closed.