Λουτσέσκου : «Να βρεθούν οι μπ@στ@ρδοι που χτύπησαν τον Τζήλο»

Κοινοποίηση:
lucescu_1

O Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δίστασε να μιλήσει με αιχμηρό και καυστικό τρόπο για τους θύτες της επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε έξω από το σπίτι του το πρωί της Τετάρτης.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αήττητο Σπάτων, ο Ρουμάνος τεχνικός ξέσπασε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτό που συνέβη είναι αισχρό, δεν είναι φυσιολογικό, ξεπερνά κάθε όριο. Ελπίζω η αστυνομία να βρει γρήγορα αυτούς τους μπάσταρδους που το έκαναν».

Η επίθεση στον Τζήλο επέφερε την αντίδραση των διαιτητών, οι οποίοι κατεβαίνουν σε αποχή το προσεχές Σαββατοκύριακο (22-23/12), στη διάρκεια του οποίου ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί η 15η αγωνιστική της Super League. Αυτό φυσικά συνεπάγεται πως το ματς του Δικέφαλου του Βορρά στα Σπάτα, ήταν και το τελευταίο του για το 2019, εκτός απροόπτου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. χα χα χα χα φορμορισμενη η γαλοτσα ?????? χα χα χα χα τι λες ρε χαπατο

  2. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…

    ΡΕ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΡΕΦΕΡΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΧΕΣΜΕΝΟΙ, ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. 10 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ (ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΤΕΦΟΡΜΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ) + 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΗΛΟ, ΣΥΝΟΛΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΜΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΝΤΕΦΟΡΜΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΝ ΕΠΙ ΚΟΚΑΛΗ,ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ) ,ΦΡΟΝΤΙΖΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ (ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΦΑΝ), ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑ ΠΡΙΝ 23 ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΙΑ , ΣΤΟΝ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΕΚ – ΠΑΟ .
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ,ΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ”ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ” ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΗΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΕΤΡΕΨΕ.(ΑΛΛΑ ΑΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ”ΑΚΡΑΙΟ” ΣΕΝΑΡΙΟ)
    ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ

Comments are closed.