«Λουκέτο» ΕΦΕΤ σε εταιρεία ζύμης: «Τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η δημόσια υγεία»

Κοινοποίηση:
zymh_0

Στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας της εγκατάστασης παραγωγής προϊόντων ζύμης (πίτσες, τυρόπιτες, σφολιατοειδή, κλπ) και ειδών ζαχαροπλαστικής με βάση το γάλα «ΠΡΕΣΤΟ ΑΒΕΕ» προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ διαπίστωσε κατά τη διάρκεια ελέγχου στην επιχείρηση πως τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η δημόσια υγεία λόγω των συνθηκών υγιεινής.

Για την εφαρμογή της αναστολής λειτουργίας ενημερώθηκαν άμεσα η Αδειοδοτούσα Αρχή και η Ελληνική Αστυνομία και ξεκινάει η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων (προστίμου).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη συγκεκριμένη επιχείρηση είχαν διαπιστωθεί και σε προηγούμενους ελέγχους, παραβάσεις της ισχύουσας νομοθεσίας, ορισμένες καθ’ υποτροπή, για τις οποίες έχουν ήδη επιβληθεί διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμα).

Ο ΕΦΕΤ συνεχίζει τους ελέγχους για την προστασία των καταναλωτών και καλεί τις επιχειρήσεις τροφίμων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην πιστή τήρηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας, τόσο για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων όσο και για την ορθή λειτουργία τους και διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι συνεχίζει τους συστηματικούς ελέγχους προκειμένου να διασφαλίζει και να προστατεύει τα συμφέροντα των καταναλωτών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πρεστο λέγεται η εταιρεία….δεν το είδες??? Μόνο τίτλο έτσι….πωωωω

  2. ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΕΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ…… ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΡΩΜΥΛΟΥΣ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΩΝ;;;;;;;;; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΄΄ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ΄΄ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ………….

  3. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΦΟΥ Η ΒΡΩΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΤΟΥΣ), ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΊΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΙΡΜΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ………..

Comments are closed.