Λονδίνο: Έκρηξη και πυρκαγιά σε τετραώροφο κτίριο – Μάχη 125 πυροσβεστών (BINTEO)

Κοινοποίηση:
ed_ku6swkaabcuc

Mεγάλη πυρκαγιά που προκλήθηκε από ισχυρή έκρηξη, ξέσπασε σε τετραώροφη πολυκατοικία στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε κτίριο της περιοχής Σίρμπρουκ Γουέι, στο Ουόρτσεστερ Παρκ. Στο σημείο έσπευσαν 20 οχήματα της Πυροσβεστικής με 125 πυροσβέστες, οι οποίοι έδωσαν μάχη με τις φλόγες.

Ο επικεφαλής της επιχείρησης δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη φωτιά». «Η φωτιά είναι εκταταμένη, καθώς καίει και τους τέσσερις ορόφους του κτιρίου. Οι πυροσβέστες επιχειρούν για να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο». Τα αίτια της έκρηξης και της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο κτίριο. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως, δεν αναφέρουν κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Η έκρηξη προκλήθηκε πιθανότατα από διαρροή φυσικού αερίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σήμερα ξαναμπήκα στη σελίδα σας και μόλις το διάβασα. Αυτό το αρθρο έρχεται σαν απόδειξη για οσα σάς έγραψα. Για να καταλάβετε πως μεταδιδουν ψευτικες και παραπλανητικες ειδησεις και τρελαίνεσαι μολις τις διαβασεις.
    Γράφει:
    …δεν εχει γινει γνωστο αν υπηρχαν ανθρωποι μεσα στο κτιριο.
    Και αμεσως μετά:
    …οι πρωτες πληροφοριες παντως, δεν αναφερουν καποιο τραυματισμο.
    .
    Χανεις την λογική σου μολις το διαβασεις. Αυτος που το εγραψε ή το μετεφρασε χριζει άμεσης ψυχιατρικης βοηθειας και πρεπει να τον διωξουν απο εκει που δουλευει (γιατί δεν εργαζεται- δουλευει τους άλλους ο δούλος) και να τον στείλουν να φυτευει πατάτες. Γι αυτο κάνει μόνο.
    .
    1) ειναι δυνατον να ειναι ενα κτιριο άδειο αφου εσκασε φυσικό αέριο; (κάποια μαγείρευε..π.χ.)
    2) δεν καταφερες να σωσεις κάποιο άτομο (καμμένο) και δεν ξερεις αν ειναι μεσα άλλοι, πώς πρέπει να το συντάξεις;

    Η φωτια πήρε ταχυτατα μεγαλες διαστάσεις και εκαψε ολο το κτιριο. Δεν βγηκε κάποιος επιζων ή τραυματιας απο μεσα για να εχουμε περισσοτερες πληροφοριες ούτε γνωριζουμε αν υπηρχαν μεσα άνθρωποι.
    ..
    Αυτή είναι εν μερη, σωστή διατύπωση για τις πρωτες πληροφοριες που θα δωσεις στα ΜΜΕ, αν και πάλι έχει αντιφάσεις που δικαιολογούνται. Δεν σε τρελαίνει ομως με την παραπλάνηση και το ψέμμα που προσπαθεί να σου περάσει με το προηγουμενο κείμενο. Εγω μόλις το διάβασα κατάλαβα αμεσως πως λένε ψέμματα εις γνωση τους. Γιατί ομως δεν θελουν να πουν στον κόσμο την αλήθεια; Εστω πως κάηκαν 5 άνθρωποι. Και τι εγινε; – ατύχημα δεν είναι; Γιατί να στο κρύψουν;
    .
    Αυτό ήθελα να σας εξηγήσω κυριε Χιο. Αν, σε αυτό το γεγονος που ειναι ενα απλό ατύχημα διεστρευλώνουν την αλήθεια, φαντάζεστε τι έχει γίνει σε ολον τον κόσμο και δεν το γνωρίζετε!
    Και κάθονται και μας δειχνουν ειδησεις τον κουλη να κραταει μια φανελα και την μαρεγγα να πλαθει κουλουράκια(!) – και ολα καλά..(!) Είναι ακριβως το ιδιο μοτιβο με το ζευγος ομπαμια, με τους κλίντον… Η αμερική καιγόταν κι αυτοί γυριζαν σε ολες τις συγκεντρωσεις και χόρευαν τσάρλεστον! Οι καραγκιόζηδες στο θεατρο σκιων.
    .
    Δεν σε βαζει σε υποψιες πως κάτι σοβαρό συμβαινει και αυτά που δείχνουν ειναι απλά ενας αντιπερισπασμος;
    Συνεπάγεται ολων των παραπάνω, πως εχουν χασει το παιχνιδι και εχουν χεστεί πάνω τους!
    Αλλά, τι και ποιόν φοβούνται;
    .
    Την Θεια Δίκη για οσα εχουν κάνει!
    και
    Τον Χριστό, που ορκίζονταν και ψευδομαρτυρούσαν στο Ονομά Του!

Comments are closed.