«Λιώνει» η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο έρωτας της ζωής μου»

Κοινοποίηση:
jorjina

Την ώρα που η παρέα του Λιονέλ Μέσι προκρίνονταν στους “8” του Μουντιάλ του 2022 η σύντροφός του Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με τον καλό της.

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχοντας στην αγκαλιά της τον Πορτογάλο σούπερ σταρ έγραψε: «Ο έρωτας της ζωής μου».

Το μοντέλο που πριν γνωρίσει τον Ρονάλντο στη Μαδρίτη ήταν πωλήτρια σε μπουτίκ ταξίδεψε στο Κατάρ με τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά του Κριστιάνο και παρακολούθησε το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Γκάνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εμ βεβαια αφου την ταιζει και την ποτιζει τσαμπα ενας αγραμματος που δεν ξερει να γραφει το ονομα του και τα λεφτα που παιρνει θα επρεπε να τα παιρνουν οι γιατροι και οχι αυτοι που κλωτσανε μια μπαλα

  2. για τα λεφτα του λιωνει η κυρια οπως ολες αυτες το χρημα θελουν οχι το ατομο

    1. Βρε συμφωνώ εν μερη μαζι σου ομως δεν ισχύει για ολο τον κοσμο.. οπως και πολλοί ανρες λιώνουν για χρημα και πανε με κατι γιαγιαδες. Η συγκεκριμένη κοπελα οποιον ήθελε θα μπορούσε να ειχε.. Εχει κανει μια μεγαλη οικογένεια μαζι με τον συζηγο της. Μην είστε ολοι πονηροί και καχύποπτοι Θα μπορούσα να πω πως οποιος σκέφτεται καχύποπτα ειναι αυτος που εχει το χρημα πανω απο ολα.

      1. και απο ολους που θα μπορουσε να ειχε κατεληξε σε αυτον τον εγωπαθη ναρκισσο κριθαροκεφαλο; καλα λεει ο περικλης. ζαπλουτος, τερμα διασημος και στην ηλικια της.

Comments are closed.