Λιλίκα Παντζοπούλου: Αυτό ενώνει τη μητέρα του Ματέο με την Ελένη Μενεγάκη – Αδιανόητο

Κοινοποίηση:
eleni_menegaki_lilika_pantzopoulou

Μπορεί κατά καιρούς να είχαν βγει διάφορα δημοσιεύματα για τη σχέση της Λιλίκας Παντζοπούλου, της μητέρας του Ματέο, με την νύφη της, Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο όλα διαψεύθηκαν. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από έναν δυνατό δεσμό που έχουν.

Συγκεκριμένα, καιρούς δημοσιεύματα ήθελαν τις δύο γυναίκες να έχουν διαφωνίες, παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, αφού ανταλλάσουν συχνά μηνύματα μέσω Instagram με καρδιές και λουλούδια.

Μερικά μάλιστα βλέπουν και το φως της δημοσιότητας αφού η Λιλίκα Μαντζίκα -όπως είναι το πατρικό όνομα της- είναι αρκετά ενεργή και σχολιάζει το προφίλ της Ελένης Μενεγάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τις ένωσε πέραν όλων των άλλων και η αγάπη τους για τον Μάκη Παντζόπουλο, με την πεθερά της παρουσιάστριας να αποσύρει τις όποιες ενστάσεις της, αφού είδε πόσο εκείνη αγαπάει τον γιο της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλοί μου φίλοι,
    Αυτά δεν είναι νέα που βάζετε κάθε λίγο και λιγάκι. Είχαμε μία σκασίλα τι κάνει η Μενεγάκη με την πεθερά της. Αυτά ειναι οικογενειακά θέματα και δεν μας αφορούν. Γράψτε κάτι σημαντικό και αφήστε αυτές τις σαχλαμάρες !

Comments are closed.