Λ@θρομετανάστης μπούκαρε “σαν κύριος” σε σπίτι στην Καβάλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lathro

Ανησυχία έχει προκαλέσει στην περιοχή του Περιγιαλίου στην Καβάλα περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της 26ης Μαϊου 2020, όταν άνδρας εισέβαλε σε σπίτι από την περίφραξη. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά έχει καταγραφεί και από κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης ο άγνωστος άνδρας πήδηξε την περίφραξη στις 5:43 το πρωί.

Αφού περιεργάστηκε για 3 λεπτά τον χώρο στις 5:46 βγήκε από το σημείο από όπου και εισήλθε. Οι ιδιοκτήτες μετά την καταγγελία του περιστατικού και αναλύοντας τα στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας διαπιστώθηκε ότι ο άγνωστος δεν κατάφερε να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για λ@θρομετανάστη από το κοντινό hot-spot της περιοχής

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μόνο ο Λιάκος ειναι είς θέσην νά καθαρίσει τόν σταυλο τού Αυγεία.Μονοκούκι στό κόμμα τού μόνου πατριωτικού καί τίμιου πολιτικού.Ενας νέος Ιωάννης Καποδίστριας.
    Γιάννης Λάκων

  2. κασιδιαρης μονο
    οσοι ψηφισουν ξανα νδ και συριζα ειναι συνεργατες σε ολο αυτο

  3. Μαζεψατε καθε καρυδιας καρύδι,αλλά στ ΑΡΧΔ σας αφού εσας
    Και τα σπίτια σας σας φυλάνε μέρα νύχτα η προσωπική σας φρουρα,αλίμονο στον φουκαριαρη τον Έλληνα που δεν ξέρει πια με τι τρόπο θα προστατέψει την οικογένεια του και το βιος του,ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ

  4. Τους εχει διασπειρει σε ολη την ελλαδα ο κουλης.καρκινο σαυτον και τα παιδια του το παλιοτομαρο

  5. Θ επιστρέψει με το μπουλούκι του για πλιάτσικο, αναγνώριση έκανε… κανονίστε να κάνετε πως κοιμάστε γιατί αν βγάλετε τσιμουδιά θα πάτε φυλακή.
    Τα βλέπετε εκεί στην Καβάλα;;;;; Η μόνη ελπίδα σας πια είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης Πρωθυπουργός . Τέλος.

Comments are closed.